Remiel Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Προσωπικά επειδή δεν μου πολυ αρέσει να έχω για χαρακτήρα ένα τσόλι (Witch Elf -sorry Skia ) και αφού δοκίμασα τον Discipline of Khaine,κατέληξα να παίζω Chosen .Τank ftw.Μεχρι στιγμής είμαι 8 lvl 6 lvl Renown και μπορώ να πω οτί γουστάρω απίστευτα την τανκ φάση.Eπισης στο rvr σπάνια να πετύχω Orc..Α πείτε και σε ποιόν server παίζετε.
telegamesvg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ το έκανα έτσι όπως λες tele, αλλά email ακόμα δεν ήρθε . Kαι ο γιος μου το εκανε ετσι απο εχτες το απογευμα και email δεν εχει ερθει ακομη !!!! Τι να πει κανεις για το χαλι της GOA ....πρεπει κατι να κανει η Mythic γι'αυτο.
chill Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Τουλάχιστον ο client κατέβηκε στο άψε σβήσε . Το κατέβασα από το torrent που διέθεσε η GOA με 2mb/s. Τώρα κάνω install αλλά έτσι όπως μου τα λες μάλλον .... με την εγκατάσταση θα μείνω .
chill Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Κωδικός δεν μου ήρθε....δεν ξέρω αν έπρεπε να έρθει, πάντως χρησιμοποιώντας username και κωδικό που είχα απ' όταν είχα εγγραφεί στο site δουλεύουν κανονικά και παίζω ήδη.
Xorxhs! Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Κωδικός δεν μου ήρθε....δεν ξέρω αν έπρεπε να έρθει, πάντως χρησιμοποιώντας username και κωδικό που είχα απ' όταν είχα εγγραφεί στο site δουλεύουν κανονικά και παίζω ήδη. καπως ετσι και εγω
chill Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Καλό φαίνεται . Μπήκα με high elf archmage (or whatever the name ) και ψιλοξενέρωσα....Μπήκα με chaos zealot και πωρώθηκα. Το πρώτο bg που μπήκα είναι ίδιο με το arathi basin χαχα.
Remiel Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Chill πές σε ποίον σερβερ είσαι να πάμε κανα premade .Εγώ είμαι στον Karagg Orrud η κάπως έτσι.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Κι εγώ εκεί είμαι.
Xorxhs! Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 οφειλω να πω οτι το παιχνιδι μεχρι στιγμης ειναι ιδιαιτερο ενθαρυντικο...ας ελπισουμε οτι το high end content να ειναι εξισου καλο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Ghost πές nick.Το δικό μου είναι Rein Teefgrinda και είμαι Orc. (προφανώς )
telegamesvg Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Eαν στην αρχη γινεται τοσο χαμος ...τι θα γινεται παρακατω ? Τουλαχιστον μεχρι στιγμης δεν σε κανει να βαριεσαι καθολου . Για να δουμε τι θα δουμε και απο μεθαυριο που θα αρχισει πλεον το κανονικο ..
chill Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Remiel δεν έχω ιδέα που είμαι. Θα τσεκάρω όταν μπω :> Eαν στην αρχη γινεται τοσο χαμος ...τι θα γινεται παρακατω ? Τουλαχιστον μεχρι στιγμης δεν σε κανει να βαριεσαι καθολου . Τα ίδια λέγαμε και για την φόλα aoc....κρατάω μικρό καλάθι, δεν ξανακάνω το λάθος να βγάλω βιαστικά συμπεράσματα.
Skia11 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Hehe, έτσι και εγώ chill. Το game μου αρέσει τρελά αλλά μετά το legendary fail του AoC όλοι στις ΜΜΟ communities είναι πολύ μαγκωμένοι και κρατάνε ένα στύλ "για να δούμε και μετά τι θα κάνουν με το game".
chill Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Το πιο ωραίο κομμάτι του AOC όπως αποδείχτηκε ήταν τα όμορφα (.)Y(.), τα τουρλωτά κωλαράκια και η περιοχή της tortage. Από εκεί και πέρα έμεναν μόνο τα βυζιά και τα κωλομέρια....και σιγά μην πληρώνουμε συνδρομή για να βλέπουμε 3d boobs (κατεβάζουμε το παιχνίδι της Jameson στην τελική που έχει πιο πολύ.... θέμα xaxa). Όποιος καίγεται φυσάει και το γιαούρτι. Ο ήχος μου φαίνεται ότι είναι λίγο χαμηλά....Τέρμα το έχω από τις ρυθμίσεις του pc, τέρμα έχω και το headset αλλά και πάλι με το ζόρι ακούω :/. Εννοείται πως σε όλες τις άλλες ασχολίες μου δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα και άρα δεν είναι θέμα hardware/headset. Επίσης πως βγάζουμε την παπαριά από την κάμερα που όταν την γυρίζεις στα πλάγια ή μπροστά αυτή αυτόματα επιστρέφει πίσω από τον char σου? Υπήρχε και στο wow (αλλά αυτό το έχουμε σπουδάσει και ξέρουμε τις ρυθμίσεις απ'έξω) αλλά έβγαινε, εδώ τι κάνουμε? Και τα πρώτα μου sceens από εχτές I has emo char :>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.