Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online : Age of Reckoning

jkdchamp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 343
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ξεκίνησα και εγώ σήμερα την open beta 4 lvl Discipline of Khaine so far γιατι είναι down οι server.Ωραίο το game so far αλλα με χαλάνε λίγο τα γραφικά .Έχω την εντύπωση οτι είναι λιγο "γυμνό".

Δημοσ.

Παιδια πιος θα με βοηθησει? αγορασα την καρτα των 10 ευρω. τι κανω? που βαζω τον κωδικο? μιας και δοκιμασα τα παντα στο σιτε αλλα ειτε ειναι ολα down ειτε κανω καποιο χοντρο λαθος

Δημοσ.

Λοιπον κατεφερα κ κατεβασα το installer.Εφτιαξα account κ περιμενω email...Ποτε θα ερθει οεο???

Εβαλα κ το beta key που ειχα κ μου εστειλαν ενα μαιλ:

Greetings,

Your code hasn't been registered. Click here to view the reason.\

O λογος που δεν ειναι registered:

Your account is not yet verified.please check ur inbox.

τι κανω τωρα?Τι περιμενω???

Δημοσ.

Περιμενεις αλλο mail που θα σου κανει activate το account ...οπως δηλαδη γινεται σε ολα τα site εντος λιγων δευτεολεπτων ..

Απλα η GOA τα εχει κανει ολα σκ@τ@@@@

Εγω προσπαθουσα απο την Κυριακη και μπηκα σημερα(Τριτη) το βραδυ .

Δημοσ.
Παιδια πιος θα με βοηθησει? αγορασα την καρτα των 10 ευρω. τι κανω? που βαζω τον κωδικο? μιας και δοκιμασα τα παντα στο σιτε αλλα ειτε ειναι ολα down ειτε κανω καποιο χοντρο λαθος

για κανε πρωτα εδω http://www.war-europe.com/#/registration/ ενα account και μετα απο την κεντρικη σελιδα του site στο δεξι μερος διαλεγεις την επιλογη code και εισαγεις τον κωδικο, email k.l.p .

Δημοσ.

Για πείτε εντυπώσεις απο classes όσοι μπήκατε, εγώ με Witch elf παίζω και είμαι στο lvl 10 renown lvl 7 το πρόβλημα είναι ότι παίζω στους Αμερικάνικους servers και δεν είναι πάντα οι ώρες που μπαίνω στο peak τους απο κόσμο.

Με λίγο polish θα γαμάει και θα δέρνει το class πάντως.

• Moderators
Δημοσ.

Black Orc, lvl 10, renown lvl 9.

Έχει φάση, το ότι παίρνεις xp και από PvE και PvP είναι καλό.

Άλλο αν μπορεί να είσαι 2ος στο PQ και το roll να σε ρίξει τελευταίο. :P

Γενικά, αν το όλο στυλ για τα καλά αντικείμενα, απλά θέλει χρόνο (όποτε θες) για διάφορα αντικείμενα και όχι χρονο (1 φορά την εβδομάδα) για 1 αντικείμενο, εγώ είμαι happy. :)

Also me wuz goin' into Chaos boyz and Dark pointy earz battelgrounds yesterday an' we had a good scrap! WAAAGH!

(ναι, είχε πλάκα ανάμεσα σε όλους τους DE, να υπάρχει και ένα Orc. :P Οι Chaos έχουν κι εκείνοι γομάρια, οπότε δεν φαινόμουν τόσο διαφορετικός, εκτός του ότι είμαι πράσινος. ;))

Edit: Πιο συγκεκριμένα μου αρέσει το tank στυλ του Black Orc, όπως και 2 skills που πήρα, που το ένα προστατεύει τον χαρακτήρα και τους άλλους γύρω του για λίγο (ρουφάει τα action points με καλαμάκι) από αντίπαλες ranged επιθέσεις και μια άλλη που προστατεύεις κάποιον teammate με το να χωρίζεται στα 2 η ζημιά μεταξύ του προστατευόμενου και του χαρακτήρα.

Δημοσ.

Πρέπει να είναι σκυλιά οι Black orcs στο pvp, γενικά τα tanks φαίνεται να έχουν ουσιαστικό ρόλο στο RvR.

Μου αρέσει αρκετά και το γεγονός ότι παρόλο rogue class οι Witch elves δεν είναι τόσο stealth dependant, πρέπει να το δουλέψείς στρατηγικά το stealth καθώς δεν είναι constant.

• Moderators
Δημοσ.

Μπορώ να πω ότι αντέχει αρκετά το Black Orc, βέβαια μπορεί και οι αντίπαλοι να μην έχουν μάθει ακόμα καλά το παιχνίδι. Μην ξεχνάμε ότι τα υπόλοιπα greenskins είναι gobos. :P

Πάντως μπορώ να αντέξω αρκετά και αν με χτυπάνε κάμποσοι, βέβαια το κλασσικό είναι πως να σκοτώσω θέλει περισσότερη ώρα, 1-1 την φορά και με κυνήγι γύρω γύρω. Ευτυχώς όμως έχω και κίνηση για slow. ;)

Επίσης έχω και μια δυνατή επίθεση που χτυπάει πολλούς μπροστά, αλλά θέλει great weapon και ενώ κρατάω τέτοιο δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω ασπίδα και μέχρι στιγμής, μιας και είμαι tank, προτιμώ την ασπίδα γιατί είναι καλύτερο το survivability. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...