Xorxhs! Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.war-europe.com/#/activation/ βαλτα εδω,δε χρειαζεται να κανεις login...εκανα validate αλλα δεν μπορω να πατσαρω ακομη....περιμενω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 op! σορυ δεν το ειχα προσεξει....αλλα τι σκεφτηκε το παλικαρι ποια! αν δεις πιο πάνω αναφέρω ότι στο συγκεκριμένο video βάζουν και άλλους υπότιτλους για διαφορετικές περιπτώσεις
pj2501 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 ναι εκανα validate αλλα δεν πηρα mail ακομα....εσεις?
Toufas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στα μπετα εβαλες και αμμο? εγω θα ειμαι στον Alarielle με goblin shaman και επισης, ποιος θα κανει το code 414 guild?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 rofl κακίες
Dreamcatcher Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Κοίτα έπαιξα 1 witch elf μέχρι lvl 3 (γυρισα αργά χθές και γκρίνιαζε και η γυναίκα) θα σου πω ότι atm το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο polish στα animations (είναι και beta μη ξεχνάμε) αλλά όσο έπαιξα μπορώ να πω ότι το παιχνίδι είναι σε ΠΑΡΑ πολλά πράγματα ΑΙΩΝΕΣ μπροστά απο το WoW.Γραφικά 7-8/10, κόσμος 10/10 immersion...σα Witch elf με το που logαρα στο WAR 1st time βρέθηκα στη μέση μιας μάχης (σφαγής θα έλεγα) με τους High Elves Combat στα 7-8 το βάζω καθώς το μόνο που σε "ξενίζει" είναι κάποιος μη συγχρονισμός abilities με auto attack. Gameplay overall so far: Mάγκες Mythic has nailed it. Μας δούλευε ψιλό γαζί η Blizz τόσα χρόνια, αυτό μόνο μπορώ να πω RvR δεν έπαιξα δεν είχα χρόνο χθές αλλά απο lvl 1 με το που μιλάς σε έναν NPC παίρνεις την επιλογή να μπείς σε scenario (BG). Μέχρι εδώ μπορώ να σχολιάσω, σήμερα που μετά την δουλειά που θα λιώσω θα κάνω ένα update με νέα πράγματα, ελπίζω να φτιάξουν τα πράγματα με την EU Open Beta και να μη χρειαστεί για να τα δείτε με τα μάτια σας. So far so good πάντως. Υ.Γ. Ά και μη ξεχάσω, όπως λέει η διαφήμιση "ΠΟΛΕΜΟΣ, ΠΟΛΕΜΟΣ" παντού όμως σε κάθε σου βήμα. pve υπαρχει στο game η π@π@ρια? θα περιμενω εντυπωσεις απο πολλους γιατι και το conan στην αρχη ωραιο φαινοταν αλλα μετα...
Xorxhs! Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 υπαρχει τροπος να παιξουμε στην αμερικανικη beta? που θα βρουμε τον client?
telegamesvg Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Kαλα δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον να τα σκατωσ@ν ετσι στο validating .... Τα πραγματα ειναι ακομη ποιο ανεξηγητα λαμβανοντας υπ'οψιν οτι στις ΗΠΑ δεν υπηρξε κανενα σοβαρο προβλημα .. Εδω ηδη εχουμε χασει 2 μερες απο την beta και μαλλον δειχνει την ανεπαρκεια κ ανικανοτητα της GOA ...που για μενα ειχε φανει ηδη απο την αδυναμια να σχεδιασουν ενα site ανταξιο του παιχνιδιου και του Aμερικανικου site... Eιλικρινα νοιωθω απογοητευμενος και τελειως μ@κ@κας που προμηθευτικα 2 collector's edition preorder packs... Σιγουρα πλεον ΔΕΝ θα παρω τις αντιστοιχες εκδοσεις ,αλλα τις απλες -κ αν- και αυτο μετα απο περιπου μηνα για να δω τι αλλο στραβο μας περιμενει με αυτους τους ανικανους που μπλεξαμε.
telegamesvg Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.war-europe.com/#/activation/ βαλτα εδω,δε χρειαζεται να κανεις login...εκανα validate αλλα δεν μπορω να πατσαρω ακομη....περιμενω Και εγω εκανα validate (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετα απο 24+ ωρες ),αλλα περιμενω ακομη το email (!!!) που πρεπει να μου ερθει και που και εκει εχουν παρατηρηθει προβληματα ...ΕΛΕΟΣ !!! Εχω ελπιδες ομως οτι ισως προλαβουμε το live game head start access ,αν ειμαστε τυχεροι ... Για ναδουμε πως θα "ξηγηθουν" σε ολους εμας που μας ταλαιπωρουν τοσο ..
ksaplostra Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Τι θέλετε email???? Laaaaast year!!! xaaxaxxaaxaxxaxa!!!! Που καταντήσαμε...Μας δουλεύουν ψιλό γκάζι κι εμείς...
telegamesvg Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Πιστευω πως ναι ,αρκει να μην το τρεχεις σε μεγαλη αναλυση και λογικα οχι με high settings ... Τιποτα ομως δεν μπορουμς να πουμε με σιγουρια ,καθως δεν το εχουμε δει ακομα λογω .GOA (αχρηστοι)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 I jus' need to get orcier, dat's all! WAAAGH! (heh...ποιος περίμενε ότι τελικά θα δοκίμαζα το WO) http://img207.imageshack.us/my.php?image=teefgrindaqi0.jpg (βαριέμαι να βρω το thumbnail command τώρα )
Mourgolikos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Να και μερικά screenshots που έβγαλα σήμερα από το dwarf μου στην open beta. Όταν μπώ ξανά θα προσπαθήσω να βγάλω από όλα τα class και πιο ενδιαφέροντα (Το παιχνίδι τρέχει πολύ άνετα στα μέγιστα settings σε 1280x1024 με 2gb ram, athlon x2 3800+ και x1800) >http://rapidshare.com/files/144420605/war_ob_us_screenshots.rar
Radiatedsoul Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 ποια classes υπαρχουν ποιο πολυ μεσα στο παιχνιδι? Απο μερια chaos ειναι ποιο πολυ chosen η black orcs?
Skia11 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Μάγκες το RvR απλά τα σπάει, non stop mayhem...πήρα και τον πρώτο μου RvR Tome title " The Pawner" ahahahahahaha
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.