Radiatedsoul Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Πες μας καμια εντυπωση skia11. Μονο απο gameplay θελω να μαθω, σε παρακαλω μη μας πεις για bugs και lag.
Skia11 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Κοίτα έπαιξα 1 witch elf μέχρι lvl 3 (γυρισα αργά χθές και γκρίνιαζε και η γυναίκα) θα σου πω ότι atm το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο polish στα animations (είναι και beta μη ξεχνάμε) αλλά όσο έπαιξα μπορώ να πω ότι το παιχνίδι είναι σε ΠΑΡΑ πολλά πράγματα ΑΙΩΝΕΣ μπροστά απο το WoW. Γραφικά 7-8/10, κόσμος 10/10 immersion...σα Witch elf με το που logαρα στο WAR 1st time βρέθηκα στη μέση μιας μάχης (σφαγής θα έλεγα) με τους High Elves Combat στα 7-8 το βάζω καθώς το μόνο που σε "ξενίζει" είναι κάποιος μη συγχρονισμός abilities με auto attack. Gameplay overall so far: Mάγκες Mythic has nailed it. Μας δούλευε ψιλό γαζί η Blizz τόσα χρόνια, αυτό μόνο μπορώ να πω RvR δεν έπαιξα δεν είχα χρόνο χθές αλλά απο lvl 1 με το που μιλάς σε έναν NPC παίρνεις την επιλογή να μπείς σε scenario (BG). Μέχρι εδώ μπορώ να σχολιάσω, σήμερα που μετά την δουλειά που θα λιώσω θα κάνω ένα update με νέα πράγματα, ελπίζω να φτιάξουν τα πράγματα με την EU Open Beta και να μη χρειαστεί για να τα δείτε με τα μάτια σας. So far so good πάντως. Υ.Γ. Ά και μη ξεχάσω, όπως λέει η διαφήμιση "ΠΟΛΕΜΟΣ, ΠΟΛΕΜΟΣ" παντού όμως σε κάθε σου βήμα.
Xorxhs! Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Οσο για το wow start,οφειλω να πω οτι ηταν παρα πολυ καλο.Να μην αναφερω για τις διαφορες beta που δοκιμασα,αμερικανικη,ευρωπαικη,ως και την κορεατικη,ολες ειχαν διεξαχθει με ελαχιστα μικροπροβληματα.Οποτε ναι,η blizzard,παντα οτι κυκλοφορει,ειναι παντα polished/ολοκληρωμενος τιτλος
Toufas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 οχι η open beta του wow δεν ηταν οκ, ειχε πολυ lag και οι servers πέφτανε καθε 3 και λιγο, και το auth ηταν κατω για πολυ ωρα, μαλλον δεν θυμασαι και τοσο καλα
Xorxhs! Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 τοσο ενθουσιαμενος ημουν και δεν ειχα διαπιστωσει κανενα προβλημα? τι να πω Τετοιο χαλι δεν θυμαμαι παντως
telegamesvg Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Και ενω εχουν βγαλει την παρακατω ανακοινωση .. "Since very early this morning there have been recurring problems with the open beta servers. This is an issue that affects all servers equally and so we have been working with Mythic to resolve this. Now we are happy to say that the situation has been resolved and all servers are back online. We are sorry for the inconvenience." για δοκιμαστε να κανετε εγγραφη η συνδεση κ αν τα καταφερετε γραψτε μου ..
ksaplostra Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Ένα πράμα έχω να πω... Bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip!!!!:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X
Toufas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 telegames αυτο ηταν για τους ingame παντως τωρα λενε 4 CET θα ειναι οκ...
Mourgolikos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Πίκρα η κατάσταση. Ευτυχώς έχω account και στο us open beta. Εκεί όλα δουλεύουν ρολόι, το μόνο αρνητικό είναι πως όλοι οι servers τους είναι σχεδόν πάντα full (!) και πρέπει να περιμένεις σε σειρά. Στο eu κατάφερα να κάνω account χθες βράδυ (κατα τύχη μάλλον), σήμερα πήρα το e-mail για επιβεβαίωση, αλλά δεν μπορώ να βάλω τώρα το key. Μας έκαναν σκόνη αμερική και ωκεανία. Γιατί πάντα η ευρώπη να υποφέρει στα mmorpg;
pj2501 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 παιδες πρεπει να δειτε αυτο το βιντεο που αναφερετε στο προβλημα που αντιμετοπιζει η open beta! ΑΠΕΙΡΟ ΓΕΛΙΟ! http://www.youtube.com/watch?v=Drnz1i3IEuE
Xorxhs! Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 παιδες πρεπει να δειτε αυτο το βιντεο που αναφερετε στο προβλημα που αντιμετοπιζει η open beta!ΑΠΕΙΡΟ ΓΕΛΙΟ! http://www.youtube.com/watch?v=Drnz1i3IEuE το χω ποσταρει απο χτες φιλε 16:00 cet περασε και ακομα τιποτα....πολυ αναξιοπιστοι οι τυποι της GOA
pj2501 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 op! σορυ δεν το ειχα προσεξει....αλλα τι σκεφτηκε το παλικαρι ποια!
Xorxhs! Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 και με το καινουριο validation παλι 414 error παιρνω....τι αλλο να πει κανεις
pj2501 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 φιλος εγω που ειχα account απο πριν δεν καταφερα ποτε να κανω Log in στο σαιτ βεβαια...μπορω να βαλω αμεσως το κλειδι που εχω απο την οπεν μπετα και να το κανω validate και εκει που θελει id and pass να βαλω αυτα που εχω για να κανω log in στο σαιτ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.