Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online : Age of Reckoning

jkdchamp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι λες ρε φιλε συγκρινεις το warhammer με το darkfall?

Οποιος εχει νεα νομιζω πως καπου τωρα κοντα βγαινει το warhammer online εχει παραγγειλει κανεις και ποσοι ελληνες θα μπουνε μεσα? κατα τη γνωμη μου ειναι αρκετα καλο και τουλαχιστον εχεις την ευκαιρια να αρχισεις απο την αρχη οχι οπως καποια αλλα παιχνιδια που προυπηρχαν στην ιαπωνια και την κινα εδω και καποια χρονια και εμεις τρελλαθηκαμε οταν τα μαθαμε αλλα οι μπεταδες πατα εχουν πλεονεκτημα κωλοφαρδοι οσοι μπηκανε στην μπετα εκδοση.

• Απαντ. 343
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

φιλε υπάρχουνε κάτι σχεδιάκια που λέγονται σημεία στίξης...Όταν τα χρησιμοποιούμε,κάνουμε την ζωή τον άλλωv πιο εύκολη καθώς αυτοί μας διαβάζουν :D

Δημοσ.

Wb Remiel, απ' οτι ξέρω τα μόνα classes με stealth (και κατά τι dmg dealers) είναι οι Witch elves και οι Witch hunters.

Το stealth τους όμως είναι περιορισμένο στα 30 secs με 60 secs cooldown.

Δημοσ.

Δηλαδή αν θέλω να παίξω rogue των Chaos πρέπει να παίξω με ένα ξέκωλό....έλεος....Btw Skia εσύ θα το τιμήσεις το παιχνίδι?

Δημοσ.

Θέλω να πιστεύω ότι θα κάνουνε καλή δουλειά, το game θα το πάρω οποσδήποτε αλλά μετά την απάτη που λεγόταν Age of Conan κρατάω μικρό καλάθι.

Μακάρι να εκπλαγώ ευχάριστα.

Ξέκωλο με daggers...αυτά είναι βίτσια :)

Δημοσ.
Shouldnt you be boring some melee class to death right now Chill? :devil:

Shouldnt you play some class with cojones xD?

Μάλιστα, από τι γράφετε ξέκωλο με daggers....μόλις βρήκα το νέο "undead rogue" του warhammer.

Tbh, μας βλέπω να ξεκινάμε και πάλι μαζί και μετά από κανένα μήνα να συνεχίζουμε τις συζητήσεις μας στο topic του....world of warcraft :D. Το παρελθόν έτσι μας δίδαξε.

Δημοσ.

Chill, μέχρι να παίξεις ρογκά στο level που παίζουμε άτομα με 2 και 3 χρόνια εμπειρία είναι άκυρο να σχολιάζεις το class λες και είναι όλοι 12 yr olds που rollαραν το FOTM class για να zomfg pwn (το ξέρω ότι κάνεις πλάκα αλλά wtf δεν είμαστε όλοι το ίδιο).

Τέσπα, όπως είπα θέλω να ελπίζω that Mythic will nail it με το WAR.

Δημοσ.
Παίξτε κανένα class με φρύδια ρε....Έλεος πια με τους rogues.

Dead ppl shouldnt be talking...

Btw no more WoW for me.Το σιχάθηκα και οι 3 roguades μου rest in peace :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...