JOKE_Co1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 paidia exo prospathisei na stamatiso to limit sto rapidshear (me tor kai me alla ergalia pio idika),omos den ginete tipota ute ama kleiso to router iparxei kapio kolpo gia na stamatisei to limit
spirosta Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 1)Να κάνεις premioum account 2)Να κάνεις καμια αναζήτηση στο forum γιατί έχουμε ΠΗΞΕΙ με το συγκεκριμένο θέμα. 3)λέγετε rapidshare 4)NA MHN ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!
Bougas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 γιατι να κανεις time reset φιλε μου? μην ξεχνας,οτι θα μπορουσε το rapidshare να μην σου εδινε καν την επιλογη free download.αλλα δεν το κανουν.
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 άμα είσαι ορεξάτος στο ψάξιμο δες όλα αυτά http://www.bonbudget.com/thesaurus/rapidshare αλλιώς περίμενε να ανοίξει το site που το έχει θα το ποστάρω αφου το ανεβάσω
JOKE_Co1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 ρωτάω γιατι οι συμβουλες που δόθηκαν στο forum δεν με βοήθησαν. και κάτι αλλο.Εγω θέλλω να πειραματιστώ λιγο με το rapidshar, όμως αφου μπορώ να κάνω time reset γιατί να κάνω prenium αδικα. δεν αντιλέγω στο οτι αν ξερει κάπιος κατι θα απαντήσει,όμως γιατι είδα οτι το θεμα αυτο αποσχολεί πολύ κόσμο είμουν σύγουρος πως θα έχω απαντήσεις σύντομα. Ευχαριστώ πάντως για το site (Α και sorry για το rapidshear μου ξεφηγε ενα e) rapidshare tora to diorthosa
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 όντως δεν βοηθησαν και πολύ ε? φίλε θα κάνουμε μια ανταλλαγή μου δίνεις proxy(όπως φένεται άλωστε και στην υπογραφή μου)κανε κλικ και σου λέω την διαδικασία ΥΓ βασικά και εγώ γράφτηκα σε αυτο το φόρουμ για αυτό το λόγο επίσης έβαλες και ένα περιττό ''Ε''
blueviper Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Αν κάποιος γνώριζε κάτι παραπάνω, θα είχε φροντίσει να το αναφέρει ήδη. Αν γνώριζε και δεν επιθυμούσε να το μοιραστεί, άλλο ένα thread από τα περίπου 200 σχετικά που υπάρχουν, προφανώς δε θα του άλλαζε γνώμη. Αν δεν γνώριζε, το πηλίκο θα ήταν μηδέν. Τι το κουράζεις λοιπόν ακόμα;
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Αν κάποιος γνώριζε κάτι παραπάνω, θα είχε φροντίσει να το αναφέρει ήδη. Αν γνώριζε και δεν επιθυμούσε να το μοιραστεί, άλλο ένα thread από τα περίπου 200 σχετικά που υπάρχουν, προφανώς δε θα του άλλαζε γνώμη. Αν δεν γνώριζε, το πηλίκο θα ήταν μηδέν. Τι το κουράζεις λοιπόν ακόμα; lol και γαμώ τις φιλοσοφίες σου blueviper! Ορίστε ένα κολπάκι καινουριο για δοκιμάστε...μάλλον το κόλπο είναι πάλιο, αλλα αυτά που γράφεις καινούρια Here's how to do it in windows: 1. Click Start 2. Click run 3. In the run box type cmd.exe and click OK 4. When the command prompt opens type the following. ENTER after each new line. ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew exit διαγράψτε τα cookies και ξαναδοκιμάστε Φίλε σε λίγο σου δίνω και το λινκ για το αρχείο που ζητάς
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Ορίστε το αρχείο σου > http://rapidshare.de/files/23463660/RapidShare_Time_Resetter.rar Password: www.final4ever.com ΥΓ και αν δουλέψει εμένα να με προσλάβουν στη ΝΑΣΑ :mrgreen:
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Spirosta αφτό όμως δεν έχει χιλιοειπωθεί: You can use a bookmarklet to stop your wait times: 1. Open IE 2. Make Bookmark of this link java script:var%20c=0; 3. Select Add to Favorites 4. Select Yes to the warning that the bookmark may be unsafe. 5. Name it "RapidShare No Wait" 6. Click on the Links folder (if you want to display it in your IE toolbar) 7. Click OK 8. You may need to close and reopen IE to see it 9. Goto rapidshare and click the bookmarklet when you are forced to wait
blueviper Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Να προτείνω κι εγώ κάτι που δεν έχει ματα-ειπωθεί...παγκόσμια πρώτη: Αφήστε λογαριασμό τραπέζης και θα καταθέσω μερικά ψωρο€ από το υστέρημα, για να βγάλετε το μήνα σας χωρίς restrictions κι αηδίες. Μια ευγενική χορηγία του ομίλου "Fed Up With Τσίπηδες".
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Να προτείνω κι εγώ κάτι που δεν έχει ματα-ειπωθεί...παγκόσμια πρώτη: Αφήστε λογαριασμό τραπέζης και θα καταθέσω μερικά ψωρο? από το υστέρημα, για να βγάλετε το μήνα σας χωρίς restrictions κι αηδίες. Μια ευγενική χορηγία του ομίλου "Fed Up With Τσίπηδες". L:mrgreen: :mrgreen: L και που ξέρω εγώ οτι δε θα με χρεώσεις?
blueviper Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Μια ευκαιρία έχω να γλυτώσω από τη διαιώνιση τέτοιων thread και νομίζεις πως θα την πετάξω στα σκουπίδια παραπλανώντας τον κόσμο?!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.