WizeMan Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Λοιπόν, οκ κομμένο το δούλεμα έτσι; λολ έχω την εξής ερώτηση: Η δικιά μου θα με επισκεφθεί το ΣΚ και όταν έλθει της ετοιμάζω τραπέζι (ναι! έχω μαγειρικές ικανότητες lol). Το ζητούμενο είναι, τι μουσικούλα χαλαρή να βάλω...λέω κάτι σε Barry White που είναι γενικότερα ερωτιάρικη μουσική. Εσείς τι Tracks προτίνετε?
tarrasque Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Billy Holiday Buena Vista Social Club - Buena Vista Social Club ή το 2ο-4ο cd από αυτο τώρα εξαρτάται και από την κοπέλα
Sellers Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Nick Cave And the Bad Seeds απο το ''No more shall we part'' πιστεύω θα βρεις πολλά. Εγώ σου προτείνω το Love letter αλλά αν το ακούσεις όλο θα βρεις. Επίσης βάλε απο Santana το Wings of Grace.
tarrasque Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 το καλύτερο βέβαια θα ήταν αυτό που εκφράζει εσένα... be yourself no matter what they say klp...
WizeMan Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 το καλύτερο βέβαια θα ήταν αυτό που εκφράζει εσένα... be yourself no matter what they say klp... No kidding, τώρα τελευταία νιώθω χαζογκομενίτσα, όλο μπαλάντες ακούω και νοικιάζω DVD με ρομαντικές κομεντί... lol damn...
tarrasque Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 φοράς φόρμα, κάλτσες (πάνω από τη φόρμα), και κλαις βλέποντας Kate & Leopold & τρώγοντας μεγάλο κουβα Hagendas? :D (no offense e, plaka kano )
WizeMan Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 φοράς φόρμα, κάλτσες (πάνω από τη φόρμα), και κλαις βλέποντας Kate & Leopold & τρώγοντας μεγάλο κουβα Hagendas? :D (no offense e, plaka kano ) χααχαχαχαχαχαχαχ ξεράθηκα στο γέλιο, νταξ, όχι κι έτσι ρε μεγάλε!!!
loopplayer Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Εγω 8ά προτείνω ένα κοματάκι.... Liquido - Agree To Stay
iparou Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 IMHO, you can't go wrong with Bryan Adams. Αν και, αν το mood είναι το σωστό, η βραδιά θα πάει όπως πρέπει ακόμη κι ακούγωντας Βασίλη Παϊτέρη.
Kleanthis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Για αρχή κοίτα για τους εξής δίσκους: Norah Jones - Come Away With Me Paul Mariat - Συλλογές κυρίως... John Williams - Romance of the Guitar Michael Bolton - Love Songs Oleg Strekalov - Romantic Melodies Μια τετραπλή συλλογή που λέγεται Romantic Guitar Νότης Μαυρουδής & Παναγιώτης Μάργαρης - Manos Hadjidakis Ballads Κώστας Μυλωνάς - Όταν η κιθάρα τραγουδάει .....κ.ά. Για όταν χωρίσεις: The Secret Garden - Songs From A Secret Garden θα σου πω τα υπολοιπα όταν έρθει η στιγμή... :)
kattistt Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Elvis Costello - I want you Damien Rice - Blower's daughter Tracy Chapman - Baby can i hold you tonight Gary Barlow - Forever Love Righteous Brothers - Unchained melody Paul Weller - You do something to me Ain't no sunshine when she's gone Whitney Houston - Saving all my love for you ειναι ωραια τραγουδακια!!! Κοπελα ειμαι ξερω...
v-tidus Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Μπορείς ακόμα να κοιτάξεις κάποια τραγούδια από τα τελευταία 2 cd του juanes. Αυτά που θα σου πρότεινα είναι τα:Tu guardian,para tu amor,un dia normal και fotografia.
Harkon Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Liverpool Express - You are my love Barclay James Harvest - Poor Man's Moody Blues Bryan Adams - Everything I do & Heaven Paul Weller - U do something to me (an k eipw8eike parapanw, mono k mono epeidi einai apo ta agapimena mou dinw + 1 credit akoma) Moody Blues - Nights In White Satin Eric Clapton - Wonderful Tonight Chris DeBurgh - Lady In Red Celine Dion - I Love you kai alla para polla gia tetoies katastaseis denoun apisteuta k min les/niw8eis "kapws". oi ballads einai teleies katw apo katalliles sinthikes. 8a skeftw k alla later k 8a sou pw an einai kalo deipno, euxomai na paei teleia opws to sxediazeis
kkardo91 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 koita gia 3 Doors Down kai to tragoudi Collide - Howie Day
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.