Προς το περιεχόμενο

24-Season 6(SPOILERS UP TO SEASON 5)

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι ετοιμάζει είναι βέβαιο!

Μεταφράση:Και ανήγαγέ με εκ

λάκκου ταλαιπωρίας,και έστησεν επί πέτραν

τους πόδας μου,και κατηύθυνε τα διαβήματα μου" κοιτάζει τον καθρέφτη και μονολογεί δύο φορές "Ένα βήμα τη φορά Τσαρλς,ένα βήμα τη φορά"

• Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εγω τον συμπαθω και νομιζω οτι δεν ετοιμαζει κατι . ο Jack τον πιστεψε και ως γνωστον παντα στο τελος εχει δικιο

@@ αθώος είναι η σουπιά

Δημοσ.

Τι λες τώρα,δεν εγκαταλείπω ούτε με σφαίρες το 24 απλά καθυστέρησαν οι υπότιτλοι αυτή την εβδομάδα(Τρίτη πρωι ήρθε το επεισόδιο,μόλις δυο ώρες πριν οι υπότιτλοι)τόσο που το είδα με αγγλικούς

Μπήκαν και οι Ρώσοι στο παιχνίδι γερά και αναμένεται καλή συνέχεια τώρα που ο ανέλαβε ο-χουντικός και σωσίας του Μπους-αντιπρόεδρος

Δημοσ.

είδα το 12ο. Άντε επιτέλους ένα αρκετά καλό επεισόδιο μετά το πολύ κακό για τα standard του 24 11ο επεισόδιο, προχώρησε αρκετά τις εξελίξεις και πλέον ανυπομονώ να δω τι θα γίνει μετά

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φταίω εγώ τώρα που ήθελα να σκάσει η βόμβα? Αυτός ο αντιπρόεδρος πάει γυρεύοντας! Ελπίζω να ξυπνήσει γρήγορα ο Wayne. Και δεν συνέχισαν την ιστορία του Λόγκαν.

Δημοσ.

Εμένα προσωπικά με ψήνει πολύ ο Λόγκαν... θέλω να τον δωκαι σε άλλα επισόδεια. Από τους καλύτερους χαρακτήρες του 24...!

• Moderators
Δημοσ.
Φταίω εγώ τώρα που ήθελα να σκάσει η βόμβα? Αυτός ο αντιπρόεδρος πάει γυρεύοντας! Ελπίζω να ξυπνήσει γρήγορα ο Wayne. Και δεν συνέχισαν την ιστορία του Λόγκαν.

Και εγώ ήθελα να σκάσει η βόμβα να δημιουργηθει κάποια κινητικότητα παραπάνω.

Ο Logan δεν ψόφησε στο προηγούμενο. Ειμαι σίγουρος ότι έπεσε σε flat line.

Δημοσ.

Εχουμε φτασει 14ο επισοδειο και ο Τζακ στην ουσια αφαντος...

Ενιγουει, με το 14 κατι παμε να κανουμε.Τρελενομαι για αυτο του ειδους την πολιτικη ιντριγκα, η αγαπημενη μου σεζον ειναι η 2-και η 6 ειναι φανερο οτι παει στα προτυπα της 2- αλλα μεχρι στιγμης απλα δεν...Ειναι σαν να παιζει η ομαδα σου το ειδος του του ποδοσφαιρου που θες απλα να μην το παιζει καλα. Δηλαδη σαν στησιμο το βλεπω πολυ θετικα, απλα μεχρι τωρα δεν ημουν πολυ ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα.Στο 14 ανεβηκαμε λιγο.

Δημοσ.

Εγω απο την αλλη το ειδα ως ενα μετριο επεισοδιο για μια ακομη φορα!Ειναι η χειροτερη σεζον του 24(ως τωρα βεβαια).Δεν ειναι Jack centric η φετινη σεζον και ειναι σαν να εχουνε δωσει τα ηνια ή μια ευκαιρια αν προτιματε σε ολους του αλλους χαρακτηρες να λαμψουν αλλα εχουν αποτυχει παταγωδως!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...