Προς το περιεχόμενο

24-Season 6(SPOILERS UP TO SEASON 5)

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ναι συνδέονται. Είναι στο ίδιο "σύμπαν" και οι πρωταγωνιστές -τείνουν να- είναι οι ίδιοι.

Αν δείς την 5η θα φας πολύ spoiler σε σχέση με τις προηγούμενες (τι απέγινε ο τάδε, ποιος πέθανε, ποιος παντρεύτηκε, ποιος κακοιποιός επιστρέφει κλπ).

Αν δε σε πειράζει, τότε η κάθε season έχει αυτόνομο θέμα και μπορείς να τη δείς άνετα

Edit: στο 06x07 στο 14:57 ο Jack λέει "the nucular bomb..." :lol: ?!?

• Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μ' αρέσει η σεζόν με Graham και Philip να συμπληρώνουν την οικογένεια Bauer.

Πάντως έχοντας δει από 3 φορές όλες τις season έκοβα το κεφάλι μου ότι ο μηχανικός που αναζητά ο Μακάρθι θα βγει ότι είναι ο Μόρις(έδινα ένα 1% στο Μάϊλο) με το που άκουσα το "Πρέπει να τον εξαναγκάσεις να συνεργαστεί" και μόλις άκουσα αυτό την-και καλά-μεταφορά του αδερφού του Μόρις στο νοσοκομείο βεβαιώθηκα απόλυτα!!!

Η συνέχεια αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα!

Δημοσ.

Καλύτερο απο τα προηγουμενα,ειδικα μετα την μεση που ακουστηκε και το πλεον κλασσικο " Put your weapon dow, PUT IT DOWN, NOW!!! " αρχιζει και στηνεται το πολιτικο σκηνικο αλα 2η σεζον με τον αντιπροεδρο και τον κακιασμενο συμβουλο ΑΛΛΑ δεν εχουν φροντισει να το προστατεψουν με ενα καλο στορυ και μια ενδιαφερουσα σκηνοθεσια.Πλεον το ειδα Τεταρτη βραδυ και ουτε που με ενοιαξε, αλλες φορες Τριτη απογευμα το΄χα δει.

Παντως γουσταρω Κιφερ.Κανει ωραια τον ψυχακια Τζακ.Την μια στιγμη ειναι ο γνωστος Τζακ,την αλλη γινεται μπουχεσας κλαψιαρης, την επομενη αρχιζει να πυροβολει μυγες στον τοιχο.Επαθε χοντρη ζημια στην Κινα

Δημοσ.

Παντως γουσταρω Κιφερ.Κανει ωραια τον ψυχακια Τζακ.Την μια στιγμη ειναι ο γνωστος Τζακ,την αλλη γινεται μπουχεσας κλαψιαρης, την επομενη αρχιζει να πυροβολει μυγες στον τοιχο.Επαθε χοντρη ζημια στην Κινα

γι αυτό και κάποια από τις επόμενες μέρες (όταν θα έχει χαλαρώσει λιγάκι) ξέρουμε οτι το κινεζικό έθνος την έχει κάτσει τη βάρκα...τώρα το θέμα είναι προσωπικό....

Δημοσ.
γι αυτό και κάποια από τις επόμενες μέρες (όταν θα έχει χαλαρώσει λιγάκι) ξέρουμε οτι το κινεζικό έθνος την έχει κάτσει τη βάρκα...τώρα το θέμα είναι προσωπικό....

Δεν είναι απαραίτητο να εκδικηθεί την "κίτρινη φυλή" τις επόμενες μέρες,μπορεί να γίνει και τώρα αυτό....Άλλωστε στο πρώτο επεισόδιο της σεζόν ο Cheng Zhi,όταν παρέδωσε τον Τζακ στους Κέρτις-Μπιουκάναν είπε πως "η χώρα σας πλήρωσε πολύ μεγάλο αντίτιμο για την απελευθέρωσή του" οπότε κάλλιστα μπορεί να έχουμε συνέχεια....Άλλωστε την 4η σεζόν(προς το τέλος) ξεκίνησε η ιστορία με τους Κινέζους,έχουμε φτάσει στην 6η και δεν έχει λήξει,όπως προς το τέλος της 5ης εμφανίστηκε η οικογένεια Bauer με τον Graham αρχικά και μας απασχολεί ακόμη.....

Δημοσ.
Δεν είναι απαραίτητο να εκδικηθεί την "κίτρινη φυλή" τις επόμενες μέρες,μπορεί να γίνει και τώρα αυτό....

πρώτα η δουλειά και μετά η ευχαρίστηση..... :-D

Δημοσ.
Παιδιά σόρρυ που ρωτάω κάτι που πιστεύω θα έχει ρωτηθεί πολλές φορές, αλλά πείτε μου λίγο, οι seasons μεταξύ τους συνδέονται??? Έχω δει μόνο την 1 που δεν την θυμάμαι κιόλας. Μπορώ να δω την 5 με την μία ή δεν θα βγάλω άκρη??? Thanks...

Ακρη μπορείς να βγάλεις,ωστόσο θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις απο την 2που είναι κατα τη γνώμη μου και απο τις καλύτερες και να τις δείς όλες.

Δημοσ.

Το 8ο επεισόδιο ήταν αρκετά ουσιαστικό και μας έδωσε να καταλάβουμε τι περίπου πρόκειται να γίνει.Το κυνηγητό αγγίζει πια το Fayed και σε συνδυασμό με όσα είπε ο Lennox με τον Ριντ μάλλον μυρίζει season 2 με τα όλα της και σε πιο άγρια έκδοση,με λήξη της μιας ιστορίας κάπου στο 12ο-13ο επεισόδιο και σούπερ πολιτικό θρίλερ

Δημοσ.

Πολύ καλό και το 9ο επεισ.(έχω βλέπεις το κόλλημα να τα βλέπω πάντα με greek subs).Πάμε ολοταχώς για season 2 αλλά με πραξικόπημα(ή προεδρική δολοφονία αυτή τη φορά).Γιατί κάτι μου λέει πως πίσω απ' όλα είναι ο Philip Bauer?

Δημοσ.
Ε ρε τι έχει να γίνει. Ο τελευταίος που περίμενα να δω ήταν αυτός!!

και εγω στεναχωριομουν που δεν θα τον εβλεπα σαυτην την season . μαρεσε πολυ στην 5η

Δημοσ.

Ήδη μου ήρθε το επεισόδιο 11 με ελληνικούς υπότιτλους.Τα πράγματα έχουν αγριέψει ακόμα πιο πολύ και από τη Season 2,η έκρηξη για την ώρα μας αφήνει χωρίς πρόεδρο!Πάντως ο Logan την παραέβγαλε καθαρή,μόνο με κατ' οίκον περιορισμό αντί ισόβια για έσχατη προδοσία

Δημοσ.

Αυτό το κομμάτι από τη Βίβλο που διάβαζε και το ύφος του δεν μου άρεσαν καθόλου. Κάτι ετοιμάζει πάλι.

Εσύ που το είδες με υπότιτλους μπορείς να δώσεις μια μετάφραση του κομματιού μήπως μου ξέφυγε κάτι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...