Προς το περιεχόμενο

24-Season 6(SPOILERS UP TO SEASON 5)

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχω δει αποσπασματικά τα επεισόδια της πρώτης περιόδου και όλα των 2,3,4.

Αν δεν κάνω λάθος στο 4 ο Τζακ Μπάουερ ήταν στο προσωπικό ασφαλείας του υπουργού Εθνικής Αμυνας των ΗΠΑ και είχε δεσμό με την κόρη του.

Και τώρα μόλις έμαθα οτι υπάρχει και 5 και 6.

Το 5 κυκλοφορεί καιρό;Εχει ανοίξει κάποιο θέμα με αυτο στο φόρουμ;

Δημοσ.

Επιστροφή από νυχτερινή έξοδο και είπα να μιλήσω λίγο για το 24 :)

22/1 λοιπόν το επόμενο επεισόδιο και για να δούμε τι θα γίνει.....

Πραγματικά πολύ λυπηρό που ο Jack αναγκάστηκε να σκοτώσει τον Kertis.....Ειλικρινά με "στράβωσε" πολύ :(

Επίσης συγκλονιστικά δραματική στιγμή η έκρηξη της πυρηνικής βόμβας μέσα στο LA.Τρομερό......

Ελπίζω βέβαια να μην το τραβήξουν τόσο το σενάριο ώστε να δείξουν άλλες 4 πυρηνικές εκρήξεις,αν και υποψιάζομαι ότι το όλο σκηνικό θα πάρει άλλη τροπή.Αρκεί μόνο να μην πλατιάσουν στα επόμενα επεισόδια,αν και κομματάκι δύσκολο.Κατά τη γνώμη μου αυτή η season τείνει να γίνει the best ever. :twisted:

Δημοσ.

arketa kalo ksekinima(oxi toso kalo kata tin gnwmi mou oso th 5h season)

h seira omws

a)thelei kalous kai statherous ithopious,oloi oi kainourgioi einai mapa

b)mia dosi prototipias sto senario,as ksekolisei ligo apo afthn thn propaganda

c)kai ligo alithofania

to ksekinima padws fenete arketa iposxomeno

Δημοσ.

Συμφωνω κυριως στο b που λες.

Εμενα δε με πειθουν πολυ ο συμβουλος του Wayne,οπως και ο ιδιος ο Wanye.

Κατα τα αλλα ΟΚ μου φαινονται οι ηθοποιοι...

Δημοσ.

Ναι στην πρώτη. Τότε που ήθελαν να πάρουν πληροφορίες από μία κάρτα και αν θυμάμαι καλά ο Τζακ ή η Νίνα την άλλαξαν.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οχι πολλά πράγματα από το 6ο επεισόδιο. Αν και μου άρεσε το όλο σκηνικό με τον Τομ και την Καρεν.Μου αρέσουν οι πολιτικές ίντριγκες.

Ο κοντοστούπης μετά από αυτό που έκανε στον Τζακ και στον πατέρα του δεν γλυτώνει.

Δημοσ.

2 pragmata entopisa sto epeisodio, 1ton h o jack xalase h oi paragogoi einai aprosektoi, dioti otan o super agent akolouthei enan thorybo den afhnei thn porta piso tou na na kleisei kanontas epishs dynato thorybo. Logiko htan na tou thn pesoun afou ton akousan kai ton perimenan. Kai to 2ro einai oti o jack exei kapoies amfibolies kai gia thn mana tou afou fonazei ston aderfo tou "you son of a bitch"! loool. Anyway to olo evil brother story den mporo na po oti me entyposiazei. Oute olh auth h apotomh gnorimia me thn oikogenia tou jack

Δημοσ.

Η γνώμη μου για το επεισόδιο:Γενικά το επεισόδιο πιστεύω ήταν πιο πολύ για να υπάρχει.

Ήταν όντως λίγο κουραστικό.Το μόνο καλό πως θα δουμε άλλη μια απόδραση του Τζακ,ελπίζω να γίνει με ακροβάτικο τρόπο ξανά!

Δημοσ.

Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι; Πόσο καιρό μετά το τέλος της 5ης σαιζόν διαδραματίζεται η 6η; Μόλις τελείωσα την 5η πάντως...

Α, και κάτι ακόμα, η Κιμ παίζει;;;

(μη μου πείτε κανά σποιλεράκι, αυτά που ρώτησα μόνο ;) )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...