staso Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Καταρχήν παιδιά καλώς σας βρίσκω!!Φανταστικό το trailer!!!Αναμένεται να γίνει χαμός...! Λίγες μέρες υπομονή ακόμη,μάλλον κανά μήνα
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 http://www.watching24.com/ Gia osous den mporoun apo rapid share;)
DimitRi_Del Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Ξέχασα να πω ότι πλάκα είχε το τρέηλερ, σαν διαφήμιση Τογιότα, τι σαν δηλαδή κανονική διαφήμιση .
dimitris74 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Ξέχασα να πω ότι πλάκα είχε το τρέηλερ, σαν διαφήμιση Τογιότα, τι σαν δηλαδή κανονική διαφήμιση . εχει χορηγό την toyota γιαυτο. και στο day5 prequel αν θυμαμαι καλά πάλι toyota ειχε sponsor
Toufas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 poli kalo to prequel kai to toyota poli kalo... episis : FOX will release a "Season 6 Premiere" DVD on January 16 in the United States and Canada. The DVD will include all 4 opening episodes and a twelve minute preview to the fifth episode. ara to leak einai sigouro
^BOOMBOOM Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Ο θείος μου ψυθιρίζει πως έχει κάποια δωράκια πριν της 14 ιανουαρίου, ξέρετε αν λέει φίδια?
LL_NEO Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 ο δικός μου ο θείος πάντως που ήταν γερμανός και τώρα έγινε αμερικάνος, ήδη μου το στέλνει...
KaizerSoze Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 o koinos theios pouxw me ton LL to stelnei kai se mena Ta alla anipsakia pantws pou toxoun idi parei to dwro lene oti einai OK!!! Opote akyrwste exodous,party,ola simera...i bgite meta tis 1-2
LL_NEO Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Opote akyrwste exodous,party,ola simera...i bgite meta tis 1-2 Πάλι καλά που γιορτάζω αύριο επειδή αλλιώς θα έτρωγα άκυρο. Δεν τους χάλασε τους Φώτηδες!
LL_NEO Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Μόλις είδα το πρώτο επεισόδιο μάγκες και ...24 effect σε όλο του το μεγαλείο. Που είναι τα άλλα; ΟΕΟ;
LL_NEO Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Όπως λέει και ο Keyser είναι ο ίδιος ο Μασιγιάουσκας
tzinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 opa tora phra prefa kai ego? emeto, fbi h asiatises na protimiso?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.