dk Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 χαλασε απο το 18ο και μετα με την γκομενα που ξαναφερανε την κορη του Υπουργου, ισως επρεπε να λεγεται 18 ωρες, γιατι το τραβηξανε με τα υπολοιπα παρα λου, ιδιως οταν λενε οτι Οι ρωσοι θα χτυπησουν τη βαση των ΗΠΑ για το κλεμμενο εξαρτημα
vaso7 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 και εγώ βλέπω αλλα αφού κανείς δεν ποστάρει μόνη μου να μιλάω? Πάντως το φινάλε αναμένεται γερό.
vaso7 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Κανείς δεν είδε τα 2 τελευταία επεισόδια? Αν και η σεζον δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο τα τελευταία επεισόδια ήταν από τα καλύτερα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 nai ta eida shmera... tbh den me entypwsiase idiaitera h 6h season genikotera...
tonypapadovic Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Θα βγάλουν και 7 και 8. Καλό τέλος μιας μέτριας σεζόν
KaizerSoze Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μπα, μετριο τελος μιας κακης σεζον 2-5-4-1-3-6 για μενα Δεν βαριεσαι, παμε γιαλλα, οταν μια σειρα φτανει 4η και 5η σεζον και πιανει φοβερα στανταρ ειναι μαλλον ουτοπικο να ζηταμε τα ιδια και καλυτερα για την 6η.Ελπιζω να διδαχθηκαν και να δειξουν φοβερη 7η
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Μπα, μετριο τελος μιας κακης σεζον 2-5-4-1-3-6 για μενα Δεν βαριεσαι, παμε γιαλλα, οταν μια σειρα φτανει 4η και 5η σεζον και πιανει φοβερα στανταρ ειναι μαλλον ουτοπικο να ζηταμε τα ιδια και καλυτερα για την 6η.Ελπιζω να διδαχθηκαν και να δειξουν φοβερη 7η Εγώ δε θα είμαι ούτε τόσο επιεικής. Χάλια season με ένα χάλια φινάλε. Τίποτα δεν δούλεψε σωστά, τίποτα δε έφτιαξε τα πράγματα. Φυσικά και η 6η πάει στον πάτο όλων των season οπότε η δική μου σειρά θα είναι: 2-1-4-5-3-6
tzinos Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 xmmm ego teino pros to metrio finale se mia maura xalia seson. Mia sezon me mhdamino endiaferon kai suspence, oloi oi actors mayra xalia kai ola ta story kai substory gia ton poutso, eurhmatikothta mhden, ananeosh kai nees idees mhden! Afou fantasteite oti se prohgoumenes sezon meta apo kathe epeisodio grafame 3 selides sxolia kai tora den asxoleitai kaneis. Perase kai den akoumphse pou lene
KaizerSoze Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 To thetiko einai pantws oti to anagnwrisan kai oi idioi oti itan xalia (kai den prospathisan na dikaiologithoun) ara xeroun ti na MHN kanoun stin 7
john1987 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Συμφωνω με τους απο πανω! Παντως,ο Kiefer δεν επαιξε πολυ ωραια στην τελευταια σκηνη?? (με τον χελερ κτλ)
vaso7 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 To thetiko einai pantws oti to anagnwrisan kai oi idioi oti itan xalia (kai den prospathisan na dikaiologithoun) ara xeroun ti na MHN kanoun stin 7 Με προβληματίζει το γεγονός οτι ετοιμάζουν μεγάλες αλλαγές για την 7η. Τουλάχιστον έτσι ακούγεται. Πάντως τα τελευταία επεισόδια μου άρεσαν. Οχι οτι ήταν τέλεια απλά ξεχώρισαν σε μια μέτρια σεζον.
KaizerSoze Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Γιατι, σου αρεσε τοσο η 6η που θες να μεινει ιδια?
tktommytk Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 na doume allages giati oxi.. gia to last episode mporw na pw oti itan kalitero apo ta ipoloipa genika gia ti season dn itan k oti kalitero.. mipws ine i megai exikoiwsi k dn mas kanei klik ti na pw as elpisoume kati kalitero..
vaso7 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Γιατι, σου αρεσε τοσο η 6η που θες να μεινει ιδια? Δεν είναι οτι μου άρεσε τόσο η 6η σεζόν. Όπως διάβασα τα άρθρα κατάλαβα οτι γενικότερα θα γίνουν αλλαγές και όχι μόνο σε σχέση με την 6η.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.