Προς το περιεχόμενο

24-Season 6(SPOILERS UP TO SEASON 5)

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαλασε απο το 18ο και μετα με την γκομενα που ξαναφερανε την κορη του Υπουργου, ισως επρεπε να λεγεται 18 ωρες, γιατι το τραβηξανε με τα υπολοιπα παρα λου, ιδιως οταν λενε οτι Οι ρωσοι θα χτυπησουν τη βαση των ΗΠΑ για το κλεμμενο εξαρτημα

• Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και εγώ βλέπω αλλα αφού κανείς δεν ποστάρει μόνη μου να μιλάω? :P

Πάντως το φινάλε αναμένεται γερό.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κανείς δεν είδε τα 2 τελευταία επεισόδια?

Αν και η σεζον δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο τα τελευταία επεισόδια ήταν από τα καλύτερα.

Δημοσ.

Μπα, μετριο τελος μιας κακης σεζον

2-5-4-1-3-6 για μενα

Δεν βαριεσαι, παμε γιαλλα, οταν μια σειρα φτανει 4η και 5η σεζον και πιανει φοβερα στανταρ ειναι μαλλον ουτοπικο να ζηταμε τα ιδια και καλυτερα για την 6η.Ελπιζω να διδαχθηκαν και να δειξουν φοβερη 7η

• Moderators
Δημοσ.
Μπα, μετριο τελος μιας κακης σεζον

2-5-4-1-3-6 για μενα

Δεν βαριεσαι, παμε γιαλλα, οταν μια σειρα φτανει 4η και 5η σεζον και πιανει φοβερα στανταρ ειναι μαλλον ουτοπικο να ζηταμε τα ιδια και καλυτερα για την 6η.Ελπιζω να διδαχθηκαν και να δειξουν φοβερη 7η

Εγώ δε θα είμαι ούτε τόσο επιεικής. Χάλια season με ένα χάλια φινάλε. Τίποτα δεν δούλεψε σωστά, τίποτα δε έφτιαξε τα πράγματα.

Φυσικά και η 6η πάει στον πάτο όλων των season οπότε η δική μου σειρά θα είναι:

2-1-4-5-3-6

Δημοσ.

xmmm ego teino pros to metrio finale se mia maura xalia seson.

Mia sezon me mhdamino endiaferon kai suspence, oloi oi actors mayra xalia kai ola ta story kai substory gia ton poutso, eurhmatikothta mhden, ananeosh kai nees idees mhden!

Afou fantasteite oti se prohgoumenes sezon meta apo kathe epeisodio grafame 3 selides sxolia kai tora den asxoleitai kaneis. Perase kai den akoumphse pou lene

Δημοσ.

Συμφωνω με τους απο πανω!

Παντως,ο Kiefer δεν επαιξε πολυ ωραια στην τελευταια σκηνη??

(με τον χελερ κτλ)

Δημοσ.
To thetiko einai pantws oti to anagnwrisan kai oi idioi oti itan xalia (kai den prospathisan na dikaiologithoun) ara xeroun ti na MHN kanoun stin 7

Με προβληματίζει το γεγονός οτι ετοιμάζουν μεγάλες αλλαγές για την 7η. Τουλάχιστον έτσι ακούγεται.

Πάντως τα τελευταία επεισόδια μου άρεσαν. Οχι οτι ήταν τέλεια απλά ξεχώρισαν σε μια μέτρια σεζον.

Δημοσ.

na doume allages giati oxi..

gia to last episode mporw na pw oti itan kalitero apo ta ipoloipa genika gia ti season dn itan k oti kalitero..

mipws ine i megai exikoiwsi k dn mas kanei klik ti na pw as elpisoume kati kalitero..

Δημοσ.
Γιατι, σου αρεσε τοσο η 6η που θες να μεινει ιδια?

Δεν είναι οτι μου άρεσε τόσο η 6η σεζόν. Όπως διάβασα τα άρθρα κατάλαβα οτι γενικότερα θα γίνουν αλλαγές και όχι μόνο σε σχέση με την 6η.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...