blu-ray Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΡΑ ......... Και η τλευταία σκηνή (με τον φαγιεντ) ΟΛΑ τα λεφτά ! ! !
Apostolishatz Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Απίστευτο επεισόδιο!Ένα από τα καλύτερα που έχω δει(137*3=411 έχω δει) α)Ο Jack ρίχνει βρωμόξυλο στο Fayed με κουτουλιές κτλ β)Το σχέδιο για να ξεγελάσουν το Fayed ήταν γαμάτο γ)Οι Κινέζοι επιστρέφουν,η Audrey ήταν το τίμημα για την απελευθέρωση του Jack δ)Όσο για τη χώρα του Fayed πιθανολογώ πως είναι:α)Συρία β)Αίγυπτος γ)Τουρκία αυτή η ατάκα του Wayne Palmer για τη συμπεριφορά της χώρας του πρέσβη σε πολιτικούς αντιφρονούντες εκεί με οδηγεί
mandipl Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 επιτελους ενα πραγματικα καλο επισοδειο και υποσχεται πολλα για μια νεα καλυτερη συνεχεια . Σκεψου ποσο διψασμενος για εκδικηση θα ειναι τωρα ο jack ......
Dr.Strangelove Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Tελικά υπάρχει ελπίδα να σωθεί αυτή η σαιζόν. Eλπίζω τα 7 επεισόδια που απομένουν να μας αποζημιώσουν γιά την μέχρι τώρα μετριότητα. Bλέποντας πάντως νωρίτερα στον ΣKAI το 1ο επεισόδιο της 2ης σαιζόν (αλήθεια, γιατί ξεκίνησαν με τη 2η; :roll: ) με έπιασε μια μελαγχολία. Πως κατάφεραν ρε γαμώτο να ξεπαστρέψουν τόσους καλούς χαρακτήρες και έχει γεμίσει ξενέρωτους τώρα η σειρά; Ευτυχώς επιστρέφει η Audrey...
mandipl Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Kυριως η απωλεια του Tony ηταν μεγαλη πιστευω . Η κορη θα κουραζε αν καθοταν κι αλλο . στην 3η σεζον ηδη βαριοταν που επαιζε νομιζω . Και μια Nina δεν θα με χαλουσε
vaso7 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Γιατί την 1η την είχε δείξει το ΑΝΤ1 (λέμε τώρα) Εγώ πάντως την Audrey δεν την πάω. Ας την αφήσει στην Κίνα!! edit. Όντως ο Τόνυ λείπει πολύ. Τον έβλεπα σήμερα στο Σκαι. Αυτό ήταν καστ. Αν και πριν ξεκινήσει το φετινό 24 τον είχε πάρει το μάτι μου σε κάτι πάρτυ που κάνανε και σε συνέντευξη στο site του 24 αλλά δεν νομίζω.
Dr.Strangelove Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 ο αντ1 την είχε δείξει 2 φορές μισή, οπότε όταν διαφήμιζαν 5+1 σαιζόν φανταζόμουν ότι θα το ξεκινούσαν από την αρχή. όχι ότι με νοιάζει δηλαδή γιατί δεν περίμενα να παιχτεί στην τηλεόραση με 5 χρόνια καθυστέρηση γιά να το δω, αλλά είναι κρίμα κάποιοι που δεν έχουν δει την 1η σαιζόν να το δουν από τη μέση. τουλάχιστον το δείχνουν σε 16:9 και καθημερινά. (για κάποιον ανεξήγητο λόγο, το software του forum δεν μου επιτρέπει να χρησιμοποιήσω καθόλου κεφαλαία γράμματα και τα μετατρέπει όλα σε πεζά... :evil: )
KaizerSoze Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Respec' γιατι ενω τον εχει εξουδετερωσει τον σφαζει σαν το σκυλι
vaso7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Respec' γιατι ενω τον εχει εξουδετερωσει τον σφαζει σαν το σκυλι Εμένα μ'άρεσε η φάτσα του Doyle όταν τον βλέπει. "Oh Jack" lol όλα τα λεφτά!
KaizerSoze Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Ερωτηση... Γιατι πηραν τηλ στου Ντουλ και οχι στον Τζακ κατευθειαν?
mandipl Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Κλασσικη περιπτωση 24 το επισοδειο . ειπα και γω τοσα επισοδεια και δεν βγηκε underground o jack ?
john1987 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Παλι τα ιδια και τα ιδια το επεισοδιο. Τα εχουμε δει αυτα τουλαχιστον 3-4 φορες...
KaizerSoze Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Γουσταρω ΚΑΡΓΑ σκηνικο στην CTU. Ακομα και αν ηταν στανταρακι τι θα γινει (δεν αφηνεις ολοκληρο Τζακ Μπαουερ πισω αν δεν προκειται να παρει μερος στην δραση, ο Μαιλο κανει "την τελευταια εξομολογηση" πριν το φανε ζωντανο, το γεγονος οτι ο Παουερς Μπουθ τοσα επισοδεια δηλωνοταν ακομα σαν special guest star, το γεγονος οτι εχουμε την επιθεση με στραυτευμα στην ουσια στην ctu και οτι ολες οι δυναμεις ειναι εκτος CTU μας πανε σε πολυ δυναμικο φιναλε. Εντομεταξυ το "ξεκαθαρισμα" των παλιων ηθοποιων συνεχιζεται αμειωτο με τον Μαιλο.Κριμα, αυτη η σεζον αργησε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να παρει μπρος Μαλλον ειδαν οτι οι γυρω ιστοριες δεν τραβανε, και το μπερδεμα πολιτικης και δρασης (καλυτερα, ψευτοδρασης) πηγε απατο και στο φιναλε ριχνουν τα κλασικα οπλα.Σαν την Παναθα που δεν εχει αμυντικους και ριχνει τον γεροΓκουμα που ξερει οτι θα παιξει αυτο που μπορει
grigas Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μήτσο μόνο εμείς οι 2 έχουμε μείνει να το βλέπουμε........
fireflies Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Όχι, το βλέπω κι εγώ, αν και δεν ξέρω γιατί. Το βλέπω φανατικά από τον πρώτο κύκλο, αλλά δυστυχώς βρίσκω ότι ο 6ος είναι επιεικώς για γέλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.