androu Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Το πρόγραμμα για τα κελιά νομίζω πως λέγεται celltrack και ναι το χρησιμοποιώ 1.5 χρόνο τώρα. Τώρα πώς του έστελνε sms με τις συντεταγμένες δεν το ξέρω.. Τα αλλά προγράμματα είναι ήδη γνωστά κοστίζουν βέβαια από ότι είδα περί τα 150$$ και όπως αναφέρει στο παραπάνω άρθρο το myphone έχουν και άλλες λειτουργίες εκτός από το να παρακολουθείς την γυναίκα σου! Αν ήταν έξυπνος εγώ ήθελα να παιδέψει κανένα παλιό κινητό ή ένα χωρίς symbian ... Επίσης λόγω του multitasking που έχει το symbian αν πατήσεις το "κόκκινο" κουμπί που κλείνει τις κλήσεις αυτόματα πηγαίνει στην οθόνη αναμονής.. Αρα ποιος μου λέει πως το πρόγραμμα για το οποίο μιλάει ήταν αόρατο ή έτρεχε στο background.. ?? + Δεν ξέρω αν παρατηρήσατε ότι στο 6600 ήταν ανοικτό το bluetooth.. (για ποιο λόγο??) Κάναν χοντρή δυσφήμιση στην Νόκια και σε ένα από τα καλύτερα κινητά της.. (κατά την γνώμη μου πάντα)
vasilis78 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Πάντως όπως και να έχει παιδιά..,. το θέμα είναι παρα πολοί έχουν & είχαν μεσάνυχτα για το τι μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας κάποια κινητά τηλέφωνα. Είναι τρομερό να μπορείς να ακούσεις τι γίνεται μέσω κινητού χωρίς να γνωρίζει το θύμα τί ακριβώς γίνεται...
teo64x Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δε θα κάτσω να σχολιάσω γιατί θα φάω βρισίδι... Απλά θα ρωτήσω αυτούς που απαξίωσαν τη χθεσινή εκπομπή (ήταν η πρώτη φορά που είδα Ευαγγελάτο, δεν είμαι φαν ): 1. Πώς είναι τόσο σίγουροι ότι όλα αυτά ήταν ψέματα; 2. Από τη στιγμή που ο άνθρωπος φαγώθηκε να λέει τόσες φορές πως υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό το exploit σε κάθε μάρκα κινητού, γιατί φαγωθήκατε άλλοι τόσοι να λέτε ότι δυσφήμιζε τη Nokia; (Σκέφτηκε κανείς ότι διαφορετικά λειτουργικά θα έχουν διαφορετικούς τρόπους για να γίνει το exploit, επομένως ίσως χρησιμοποιήθηκαν τα ίδια για λόγους ευκολίας; ) 3. Από πού απέκτησαν τόοοοσα άτομα στο Insomnia τόσο καλή και σε βάθος γνώση των λειτουργικών των κινητών ώστε να είναι σίγουροι για το αν το κινητό τους δεν έχει security holes? Υπάρχει έστω και ένας, για παράδειγμα, που να είναι 100% σίγουρος με ποιο τρόπο το κινητό του μετράει το μέγεθος ενός αλφαριθμητικού; 4. Πίσω στους υπολογιστές (μας), έχετε υπ' όψιν πως μπορεί κανείς να αλλάξει την execution stack και να εκτελέσει κάποιον επιπλέον κώδικα κατά την εκτέλεση ενός οποιουδήποτε προγράμματος; Ξεκαθαρίζω ότι: δεν έχω κανένα σκοπό να το παίξω έξυπνος, δεν υποτιμώ κανέναν (απλά περιμένω αιτιολόγηση κάποιων posts), δε θα απαντήσω ξανά σε αυτό το thread (μάλλον) γιατί προβλέπω να βρω το μπελά μου. Απλά θυμηθείτε ότι τα κινητά είναι υπολογιστές και όλοι οι υπολογιστές έχουν κενά ασφαλείας. Πριν μερικούς μήνες ίσως κι εγώ να μην πίστευα αυτά που είπε ο Ευαγγελάτος χθες, αλλά υπάρχει ένα άτομο που με έχει κάνει να αναθεωρήσω τη δεδομένη ασφάλεια (ξέρει αυτός, χεχε )... Φιλικά πάντα! teo64x
sam sam Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 to deytero ( to ipoti8ete kainoyrio ) kinito eixe litoyrgiko Symbian ?proseksate pio kinito itan? epipleon den ksero an to proseksate pos eno mprosta stin kamera to pagideymeno kinito estelne ena sms ana megala xronika diastimata me tis plirofories. sinolika gia oli tin bobta poy ekane o starobas stal8ikan mono 5 sms. kai rotyao ego tora, den 8a eprepe na blepoume ena sta8ero stigma pano ston xarti poy eixe sto laptop toy aytos malias? anti8eta panos ston xarti to stigma metakinito sinexos....pos ginete ayto? kai sinexia na estelne sms den ginete na exoyme tetia akribia sto stigma.... to sms kanei kapoy 10" gia na paei, ara 8a eprepe na alazoyn oi sintetagmenes ka8e 10".... ginotan kati tetio?????oxi ase to alo gia tin akribia toy stigmatos....eleos siga min einai kai akribia xiliostoy.... aytos an proseksate elege sto peripoy poy itan o starobas....basika iksere konta se pia kerea itan... tora pos ginete na iksere sto aytokinito me tin ili8ia-asximoroyra ksan8ia oti itan akribos stin strofi... to afino stin fantasia sas... kamia siskebi gps 8a ixan...... ase poy gia na programatisi to kenoyrio kinito ekane 20 lepta...kai to eixe sintesi me pc kai mallon meso usb kai ekane 20 lepta diladi ena sms ti ogo kai posi ora 8a to estelne? ase poy yparxi ena orio stoys xaraktires... na elegan mms ante na to pistipso.... alla oxi kai sms... ase pou ta sony ericsson an paroyn kati tetio(meso mms i sms i wap) kanoyn sinexia epanekinisi gia na to dioksoyn (to an to katafernoyn einai allo 8ema...) apo osa ksero sta kinita tipoy w800,k500.... ginete mono meso pc...
billypan Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 to deytero ( to ipoti8ete kainoyrio ) kinito eixe litoyrgiko Symbian ?proseksate pio kinito itan? Αν δεν κανω λαθος νομιζω ηταν νοκια ν7κατι το οποιο τρεχει symbian
tryp Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 loipon thelete na ta vlepete kai na ta akoyte ola mpeite sto parakato site kai eiste ok http://www.spy-safetyphone.com/_en/index.html na thymaste mono ooi tha kanete parea ston koyfontina meta exei 10xronia to ligotero einai kakoyrgima parea me to poyli (korydallos)
tryp Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 a kai kati akoma giati diavasa otoi den ginete sta palia montela mpeite edw kai peite meta ta sxolia sas. http://www.fonefunshop.co.uk/spyphone/index.htm
billypan Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δε θα κάτσω να σχολιάσω γιατί θα φάω βρισίδι... Απλά θα ρωτήσω αυτούς που απαξίωσαν τη χθεσινή εκπομπή (ήταν η πρώτη φορά που είδα Ευαγγελάτο, δεν είμαι φαν ):1. Πώς είναι τόσο σίγουροι ότι όλα αυτά ήταν ψέματα; 2. Από τη στιγμή που ο άνθρωπος φαγώθηκε να λέει τόσες φορές πως υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό το exploit σε κάθε μάρκα κινητού, γιατί φαγωθήκατε άλλοι τόσοι να λέτε ότι δυσφήμιζε τη Nokia; (Σκέφτηκε κανείς ότι διαφορετικά λειτουργικά θα έχουν διαφορετικούς τρόπους για να γίνει το exploit, επομένως ίσως χρησιμοποιήθηκαν τα ίδια για λόγους ευκολίας; ) 3. Από πού απέκτησαν τόοοοσα άτομα στο Insomnia τόσο καλή και σε βάθος γνώση των λειτουργικών των κινητών ώστε να είναι σίγουροι για το αν το κινητό τους δεν έχει security holes? Υπάρχει έστω και ένας, για παράδειγμα, που να είναι 100% σίγουρος με ποιο τρόπο το κινητό του μετράει το μέγεθος ενός αλφαριθμητικού; 4. Πίσω στους υπολογιστές (μας), έχετε υπ' όψιν πως μπορεί κανείς να αλλάξει την execution stack και να εκτελέσει κάποιον επιπλέον κώδικα κατά την εκτέλεση ενός οποιουδήποτε προγράμματος; Ξεκαθαρίζω ότι: δεν έχω κανένα σκοπό να το παίξω έξυπνος, δεν υποτιμώ κανέναν (απλά περιμένω αιτιολόγηση κάποιων posts), δε θα απαντήσω ξανά σε αυτό το thread (μάλλον) γιατί προβλέπω να βρω το μπελά μου. Απλά θυμηθείτε ότι τα κινητά είναι υπολογιστές και όλοι οι υπολογιστές έχουν κενά ασφαλείας. Πριν μερικούς μήνες ίσως κι εγώ να μην πίστευα αυτά που είπε ο Ευαγγελάτος χθες, αλλά υπάρχει ένα άτομο που με έχει κάνει να αναθεωρήσω τη δεδομένη ασφάλεια (ξέρει αυτός, χεχε )... Φιλικά πάντα! teo64x 1)Ηταν ψεματα γιατι συνεχιζε να επαναλαμβανει οτι γινεται σε ολα τα κινητα ολων των κατασκευαστων ενω αυτος ασχοληθηκε μονο με 2 νοκια που τρεχουν symbian και οχι πχ ενα κλειστου τυπου OS οπως εχουν τα κλασικα ericsson και νοκια 2)Σε διαφορετικα λειτουργικα δεν γινεται εγκατασταση τουιου μεσω αποστολης του (bluetooth κλπ κλπ ).Θα πρεπει ο ''ιος'' να ειναι προεγκατεστημενος μαζι με το λειτουργικο απο την ''μανα του'' οπως λεμε.ΔΕΝ μπορει να εγκατασταθει μετα.(εκτος αν το πας για ανβαθμιση και η νεα εκδοση λογισμικου ειναι ''πειραγμενη'') Ουτε καν και ως java game δεν μπορει να περασει γιατι δεν γινεται αναγνωρισιμο απο το κινητο 3)Εδω τι να απαντησω....8) 4)Γιαυτο υπαρχουν και τα antivirus τα οποια εν μερει μας προστατευουν απο επιβλαβεις κωδικες....
tryp Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 You can call the stealth phone from anywhere with your own pre determined secret number. Once called the phone does not ring or show any signs of a call. It remotely switches into spy mode. Once in spymode the caller can listen in to any conversation that is taking place around the handset, using is special heightened sensitivity mic When the caller hangs up, the phone reverts back to normal, as if nothing ever happened !!!! Bonus Tracking Feature Also you can track the Stealth Phone by using websites such as FollowUs.co.uk and others. We have tested it with many and it functions great ! Find out exactly where the phone is LIVE !!!!! Stealth Mode Usage Suggestions * Like the spyphone below the stealth phone is ideal for suspicious spouses, boss's etc. Tracking Usage suggestions * See where someone's car is by leaving it in the target car. * Store the phone in a vessel, bag, or package and track it Package includes * Nokia 3310 Stealth Phone * Mains Charger * Rechargeable LI-ON (LONG LIFE) BATTERY * An Pay as You Go Sim Card, you can use one of your own if you prefer, as the phone is unlocked and open to all networks (except USA) * Instructions http://www.fonefunshop.co.uk/spyphone/index.htm
sam sam Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 to allo to proseksate otan o akrinos kalesmenos (oxi o starobas) pae na eksigisi to pos ginete ayto to "kolpo" me to klisto kinito o m..l..k..s o dimosiografos ton ekopse amesos....ta mona poy prolabe na pei einai(an 8imame kala) : "ayto ginete apo palia.... anigis tokinito bazis mia zelatina kai..."akribos ebo ton ekopse... an enosis to pazl ton eikonon poy paroysiasan ka80w kai ta logia toy bgazeis to simperasma pos mono an to pareis sta xeria soy 8a to epitixeis...kai oxi me sms....! alla to korifero itan i ikona toy grafiou toy "xaker" i8ela na isera ayta ta paliopragmata kai ta ergalia poy eixe piso apo to grafio toy ti ta xriastike...???? :confused: :o lolmexri kai bromika eksartimata aytokinitoy eixan bali...an to peksoyn epanalipsi gia prosekte...
billypan Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 a kai kati akoma giati diavasa otoi den ginete sta palia montela mpeite edw kai peite meta ta sxolia sas. http://www.fonefunshop.co.uk/spyphone/index.htm Ε τι μας διχνεις εδω φιλε μου....Παλια κινητα τα οποια τα εχουν ανοιξει και τα εχουν τροποποιησει ετσι ωστε να φαινονται κλειστα(απενεργοποιουν την οθονη) να μην πατιεται καποιο πληκτρο (απενεργοποιουν το πληκτρολογιο) να μην κουδουνιζουν (παει και το alarm) και να απαντουν μονα τους μετα απο χ κουδουνισματα.Αν εισαι ηλεκτρονικος το ''φτιαχνεις'' σε 1 ωριτσα.Αλλα δεν μπορεις να το κανεις σε τετοια κινητα με ενα sms ετσι απλα.
teo64x Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Αφού βλέπω ένα τόσο ευγενικά διατυπωμένο post (και όχι βρίσιμο), θα απαντήσω. 2)Σε διαφορετικα λειτουργικα δεν γινεται εγκατασταση τουιου μεσω αποστολης του (bluetooth κλπ κλπ ).Θα πρεπει ο ''ιος'' να ειναι προεγκατεστημενος μαζι με το λειτουργικο απο την ''μανα του'' οπως λεμε.ΔΕΝ μπορει να εγκατασταθει μετα.(εκτος αν το πας για ανβαθμιση και η νεα εκδοση λογισμικου ειναι ''πειραγμενη'') Ουτε καν και ως java game δεν μπορει να περασει γιατι δεν γινεται αναγνωρισιμο απο το κινητο 3)Εδω τι να απαντησω....8) 4)Γιαυτο υπαρχουν και τα antivirus τα οποια εν μερει μας προστατευουν απο επιβλαβεις κωδικες.... Εγώ προσωπικά δεν είμαι σίγουρος για το τί μπορεί να εγκαταστήσει κάποιος στο κινητό μου και τί όχι. Αν το κινητό μου χρησιμοποιεί μη ασφαλείς διαδικασίες για να ελέγχει, π.χ. πού τελειώνουν τα data ενός SMS, JPEG, κλπ, είναι εύκολο να "την πατήσει". Μπορεί κάποιος να εκμεταλλευθεί ένα τέτοιο κενό για να εισάγει δικό του κώδικα στο execution stack. Το anti-virus έχει να κάνει με αφαίρεση γνωστού κώδικα από το δίσκο ή τη μνήμη του υπολογιστή. Αν κάποιος γράψει ένα δικό του κώδικα και τον εισάγει κάπου στην εκτέλεση ενός προγράμματος, ένα απλό anti-virus δεν είναι σε θέση να το άντιληφθεί (μιλώντας πάντα σε επίπεδο εντολών επεξεργαστή). Οι ίδιοι οι υπολογιστές, δηλαδή, που έχουν εγκατεστημένο λογισμικό ασφαλείας, δεν είναι ασφαλείς. Πόσο μάλλον τα κινητά; Δε μιλάμε για αποστολή ενός SMS με script, όπως τα SMS ρυθμίσεων. Μιλάω για κώδικα σε ένα έγγραφο (όπως το SMS) που κάνει το πρόγραμμα που το διαβάζει να "μπερδεύει" τα δεδομένα που πρέπει να διαβάσει με τον κώδικα που πρέπει να εκτελέσει. Όπως στην περίπτωση του XSS ας πούμε. Φυσικά, το XSS δεν έχει καμία σχέση με κινητά, απλά αναφέρομαι στη λογική που κρυβεται πίσω από αυτό. EDIT: tryp, με τρελαίνει η υπογραφή σου!! Κάνε μου τη χάρη να ΜΗΝ την αλλάξεις
billypan Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Αφού βλέπω ένα τόσο ευγενικά διατυπωμένο post (και όχι βρίσιμο), θα απαντήσω. Εγώ προσωπικά δεν είμαι σίγουρος για το τί μπορεί να εγκαταστήσει κάποιος στο κινητό μου και τί όχι. Αν το κινητό μου χρησιμοποιεί μη ασφαλείς διαδικασίες για να ελέγχει, π.χ. πού τελειώνουν τα data ενός SMS, JPEG, κλπ, είναι εύκολο να "την πατήσει". Μπορεί κάποιος να εκμεταλλευθεί ένα τέτοιο κενό για να εισάγει δικό του κώδικα στο execution stack. Το anti-virus έχει να κάνει με αφαίρεση γνωστού κώδικα από το δίσκο ή τη μνήμη του υπολογιστή. Αν κάποιος γράψει ένα δικό του κώδικα και τον εισάγει κάπου στην εκτέλεση ενός προγράμματος, ένα απλό anti-virus δεν είναι σε θέση να το άντιληφθεί (μιλώντας πάντα σε επίπεδο εντολών επεξεργαστή). Οι ίδιοι οι υπολογιστές, δηλαδή, που έχουν εγκατεστημένο λογισμικό ασφαλείας, δεν είναι ασφαλείς. Πόσο μάλλον τα κινητά; Δε μιλάμε για αποστολή ενός SMS με script, όπως τα SMS ρυθμίσεων. Μιλάω για κώδικα σε ένα έγγραφο (όπως το SMS) που κάνει το πρόγραμμα που το διαβάζει να "μπερδεύει" τα δεδομένα που πρέπει να διαβάσει με τον κώδικα που πρέπει να εκτελέσει. Όπως στην περίπτωση του XSS ας πούμε. Φυσικά, το XSS δεν έχει καμία σχέση με κινητά, απλά αναφέρομαι στη λογική που κρυβεται πίσω από αυτό. EDIT: tryp, με τρελαίνει η υπογραφή σου!! Κάνε μου τη χάρη να ΜΗΝ την αλλάξεις Και βεβαια μπορεις να εισαι σιγουρος αν δεν το αποχωριστεις ή το αφησεις καπου ωστε να το ''πειραξει'' αλλος και φυσικα να δεχτεις κατι μεσω BT χωρις να ξερεις τον αποστολεα του Μετα απο τοσα πολλα ΑΝ ναι υπαρχει περιπτωση να μπορουν να σε υποκλεψουν....Αλλα εδω δεν συζηταμε αν μπορει καποιος να σε υποκλεψει αλλα για τις π@παριες και τις μισες αληθειες της χτεσινης εκπομπης:evil:
thes1os Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Για όλους όσους λέγανε ότι δεν γίνεται: Ο καθηγητής Συστημάτων Ασφαλείας Τηλεπικοινωνιών απο πανεπιστήμιο Αθηνών (Πάντειος; δεν θυμάμαι) ονόματι Σπινέλης, επιβεβαίωσε σε δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ (οοοοχι του ΑΝΤ1) ότι όλα όσα όλοι εσείς λέγατε ότι δεν γίνονται, γίνονται και παραγίνονται με τόσο απλό τρόπο από τον καθένα. Αυτό για να μη τον παίζουμε εξυπνάκηδες όταν δεν γνωρίζουμε. Βγήκατε όλοι να μας πείτε "δεν μας πιάνει κώτσους εμάς ο Ευαγγελάτος" αλλά μάλλον σφάλατε..
firewalker Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Για όλους όσους λέγανε ότι δεν γίνεται: Ο καθηγητής Συστημάτων Ασφαλείας Τηλεπικοινωνιών απο πανεπιστήμιο Αθηνών (Πάντειος; δεν θυμάμαι) ονόματι Σπινέλης, επιβεβαίωσε σε δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ (οοοοχι του ΑΝΤ1) ότι όλα όσα όλοι εσείς λέγατε ότι δεν γίνονται, γίνονται και παραγίνονται με τόσο απλό τρόπο από τον καθένα. Αυτό για να μη τον παίζουμε εξυπνάκηδες όταν δεν γνωρίζουμε. Βγήκατε όλοι να μας πείτε "δεν μας πιάνει κώτσους εμάς ο Ευαγγελάτος" αλλά μάλλον σφάλατε.. Δεν είπε κανείς ότι δεν γίνονται, αλλά ότι δεν γίνονται με τον τρόπο που περιέγραψε ο Ευαγγελάτος και σε όλα τα κινητά. Δεν θα έπρεπε να εξηγήσει για τα Smart Phones; Θα του δώσω εγώ 10 συσκευές του τελευταίου έτους χωρίς να είναι Symbian και αν μπορέσει να παρέμβει και να αλλάξει το λογισμικό σε ένα από μέσα σε 1 μέρα (όχι σε 25 λεπτά που έλεγε ότι θέλει) δεν θα ξαναποστάρω... Ο καθηγητής δεν τα είπε σωστά αν όντως συμφώνησε πλήρως με τον δημοσιογράφο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.