averel01 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 ego kati allo pou parathrhsa einai oti to kinhto tou staroba htan sharp kai o texnikos tou euaggelatou katafere na perasei auto to programma kai na leitourghsei!mporei kaneis na mou pei pos to ekane?an einai na bazoume kai emeis paixnidia kai programmata sta sharp!!!!
akisdap13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 ρε παιδια ενταξει δεν λεω οτι μορει να λενε λαλακιεσ οι ανθρωποι,αλλα εχω βαρεθει και την δικια μας την ξερολια που ολα τα σφαζουμε ολα τα μαχαιρωνουμε,αλλα αν μας ρωτησουν κατι μονο αμπελοφυλοσοφιες ξερουμε να λεμε και τιποτα αλλο!!
billypan Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 diladi to programma gia na mporeis na deis poy einai o allos mpainei mono se nea kinita? oxi kai se palia poy den dexontai arxeia sis wste na eggatastathoyn? kai to programma me ta sms poio einai? Μπαινουν σε κινητα με OS (wm symbian palm κλπκλπ)Ειναι sis sys cab ακομα και jar (οπως τα java games για τα κινητα) Το προγραμμα που κανει το κινητο κοριο ή που στελνει sms δεν το ξερω πως το λενε.
Bloodimir Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Mhn xexnate oti pano apo ola prokeite gia mia ekpompi tis tileorasis.. pou o stoxos tis sigoura den einai na mas valei idees.. i na mas profylaxei apo kati tetoio.. alla to pos the exoun megalytera noumera kai pos tha tseposoun perisotero xrima. Twra to poso "tyxaio" einai oti ola ta kinita einai nokia series 60... auto krinete to monoi sas. ( vlepe kai http://www.symbiangear.com/product.html?pid=7360,7365,17184 ) Oso gia tin leitourgia pou deixnei tous doryforous.. einai apo poly palia.. to gnwsto stous pio palious netmonitor.. to opio den einai tpt allo apo kryfo menu twn syskevwn to opoio dinei plirofories gia tin katastasi tis syskevis. Twra to "kleisto" kinito.. mono kleisto den itan.. afou eipan oti to "tropopoiisan" to pio aplo pou mporoun na eixan kanei einai na apenergopoiisoun tin othoni kai na valoun automati apantisi.. ante na kleidosoun kai to pliktrologio. Den amfivalw vevaia oti ginete na klepsoun tis kliseis mas, ginete kai paraginete. Oxi vevaia me ton "aplo" tropo pou dixnei o eisagelatos (o allos eixe to kata symptosi kainourgio nokia kinito 20 lepta gia na tou valei "korio") Oxi allo giaourti...
thes1os Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 ρε παιδια ενταξει δεν λεω οτι μορει να λενε λαλακιεσ οι ανθρωποι,αλλα εχω βαρεθει και την δικια μας την ξερολια που ολα τα σφαζουμε ολα τα μαχαιρωνουμε,αλλα αν μας ρωτησουν κατι μονο αμπελοφυλοσοφιες ξερουμε να λεμε και τιποτα αλλο!! Πέστα ρε Ακι... Αρκεί να το πεί η microsoft ή ο Ευαγγελάτος και δεν ισχύει.. Γιατί έτσι γουστάρουμε... Και καλά μήν μας πιάσουνε κώτσους εμάς τους γνώστες, "ααα, αυτά είναι για τους παπούδες και τους άσχετους". Καλά, δε λέω κώτσους να μήν μας πιάσουνε αλλά όχι να μιλα΄με και αν δεν ξέρουμε...
STEVEHACKER Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Εγώ πάντως παιδιά, δώσετε ή δε δώσετε τα προγράμματα που χρησιμοποιούσε ο Λακαφώσης, σήμερα φεύγω για Λέσβο με την Άξια και χωρίς κινητό μαζί μου
geokokos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 paidia gnorizei kaneis tin diadikasia gia apenergopoiisi tis othonis sto 3410 tou evaggelatou? kai ayto to programma pou esteile minimata sto telos tis ekpompis?
snik Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 gia to 3410 apo oti diabasa se ena forum gefirosanto calodio tou handsfree me to kinito energopoiisan thn automati apanntisi pou ginete mono an exeis hands free sindedemeno kai meta xsesindesan thn othoni stis ousia to kinito itan anoixto xoris na doulevei i othoni tou
bandito Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 ρε παιδια ενταξει δεν λεω οτι μορει να λενε λαλακιεσ οι ανθρωποι,αλλα εχω βαρεθει και την δικια μας την ξερολια που ολα τα σφαζουμε ολα τα μαχαιρωνουμε,αλλα αν μας ρωτησουν κατι μονο αμπελοφυλοσοφιες ξερουμε να λεμε και τιποτα αλλο!! Ποιά ακριβώς ξερολιά; Τι θέλεις για να πειστείς οτι λέει πίπες ο άνθρωπος; Το οτι δήθεν υπολογιζεί θέση με ακριβεια μέτρου; Στρατιωτικό dgps δεν φτάνει στο μέτρο. Λές να το κατάφερε ο ευαγγελάτος με τριγωνισμο επίγειων κεραιών και μάλιστα με τυχαία μη γνωστή απόσταση απο τις κεραίες; Το οτι όλα τα κινητά που παγιδεύτηκαν ήταν Nokia? Το οτι δεν υπήρχε ούτε ενας γνωστης στο panel? To οτι ανέφερε 600 φορές οτι δεν φταίνε οι Providers και οι κατασκευάστριες εταιρίες (μην τους χάσουμε και απο χορηγούς, έχουν καλά λεφτά αυτοί). Ο άνθρωπος ειναι φόλα. Τι να θυμηθώ; Την Μανα Raver; το μπαρουτοκαπνισμένο Αφγανιστάν; τα 2 κανάλια που εχει αναλάβει/συμμετάσχει και έχουν κλέισει; Μια φόλα είναι ο άνθρωπος. Και συγγνώμη που οτι λέει η φόλα δεν το παίρνω στα σοβαρά.
maqqis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Η επιτυχία του Νικολάκη συνεχίζεται και στο πρωινάδικο ...δείτε γέλιο ...
firewalker Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Εμένα με ενοχλούσε πάρα πολύ η φράση "όλα τα κινητά". Πουθενά δεν ακούστηκε ο όρος Smart Phones και τι είναι. Να τους πάω εγώ ένα κινητό του κουτιού και να το κρατήσουν έναν μήνα στα εργαστήρια τους. Αν μπορέσουν να το "πειράξουν"...
Bomber-21 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Yπάρχει ένα ωραίο άρθρο στο Myphone για τη χτεσινή εκπομπή. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154376
Dr_Slump Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Το πιο αστείο ήταν που Νικολάκης δεν ξεχώριζε τον ήχο του Sms του Nokia από κουδούνισμα... τραγικός.
QSpec Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Αυτή τη σαχλαμάρα με τις κυψέλες την έκανα από εποχή Nokia 7650. (ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ! +10 απο μένα. Ο Κ. Ευαγγελάτος παρέλειψε πολλά βασικά πράγματα, είπε ψευδή γεγονότα (όπως πχ "ιός", ή "στέλνεται μέσω sms"). Κοροιδεύει τον κόσμο και δημιουργεί ανασφάλεια και αναστάτωση στους αμαθείς πολίτες, στο βωμό της τηλεθέασης. ΕΙΧΕ καλεσμένους σχετικούς με το θέμα οι οποίοι ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ καθώς απέκρυπταν στοιχεία και μιλούσαν με λογοπαίγνια. Προσπάθησα εχθές να τηλεφωνήσω στο ΕΣΡ, θα ξαναπροσπαθήσω και σήμερα γιατί νοιώθω ντροπή που προβάλλονται τέτοια στην ελληνική τηλεόραση. Επίσης ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ έχει ιδέα τι σημαίνει "SYMBIAN" να καλέσει κι αυτός, όπως επίσης και στη Nokia η οποία δέχτηκε δυσφήμηση εχθές. Επίσης ο Κ. Ευαγγελάτος ανάφερε τον όρο "παράνομο" ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΝΤΑΣ τους όρους χρήσης (terms of use) του προγράμματος που εγκατέστησε. Παρέλειψε να μας δείξει τη χρονοβόρα διαδικασία εγκατάστασης του προγράμματος. +(3410 ήταν το άλλο, δεν θυμάμαι) γιατί δεν δοκίμασε να το ενεργοποιήσει; +Δεν μπορεί να επιτευχθεί ακρίβεια μέτρου στο δίκτυο gsm των κινητών Επίλογος: Αγνοήστε όλα αυτά που είπε χθές ο Κ. Ευαγγελάτος, μερικά είναι ψευδή, μερικά είναι αόριστα και σε μερικά αποκρύπτει γεγονότα. ΚΑΙ ΝΑΙ, γινόταν απο την εποχή του 7650.) Edit: Κάποιος μ@λ@κ@ς φίλος μου κάθησε στο pc μου και πήρε αυτήν την πρωτοβουλία που βλέπετε παραπάνω, άσχετα με το αν συμφωνώ η όχι, αυτά δεν τα έγραψα εγώ...
Mapas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Korifaio twra kseroume pou einai http://www.sanav.com/gps_tracking/webtrac-4/maps/Lat38Lng24.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.