thes1os Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 ότι αυτά δεν γίνονται σε παλιά κινητά και θέλει καινούργια είναι λίγο βλακώδες να το λέμε για να βγάλουμε μαλακίες αυτά που λέει ο Ευαγγελάτος..... Μα αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα, ότι γίνονται στα σύγχρονα ...όλοι τέτοια δεν έχουμε? Ξέρετε πολλούς που να κυκλοφορούν με Philips Twist και nokia 5110? Εμένα μου φαίνεται πολύ λογικό να γίνεται... Και μάλλον πολύ εύκολο. Η εκπομπή στήνεται βέβαια στα μέτρα του να καταλαβαίνει και η γιαγιά στο χωριό, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται.
snik Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 fantazomai poso stimena tha einai kai ta alla reportaz tou
SSkorpionSS Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 "Αν παρατηρήσουμε ότι το κινητό είναι θερμό, τότε μας παρακολουθούν"... Εγώ λέω πως αν καταλάβουμε πως το κινητό ζεσταίνεται να το πετάξουμε μην εκραγεί στα χέρια μας!!! λολ !!!
Vagos_46 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 πεταξτε τα 3G και παρτε nokia 3210!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
billypan Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Αλλαξτε συχνα συσκευη ή καντε format ετσι θα προστατευθειτε...ΑΝΤΙΟ ΖΩΗ!!!
snik Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 αχ κατι μου λεει οτι η θα αυξηθουν οι πωλησεις νεων κινητων η θα πεσουν κατακορυφα
bandito Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 fantazomai poso stimena tha einai kai ta alla reportaz tou Πριν 5-6 χρόνια (ίσως και παραπάνω) , έλεγε οτι ειναι στο Αφγανιστάν και έκανε ρεπορτάζ, ενώ όλες οι εικόνες ήταν απο το Πακιστάν. Ο ευαγγελάτος χρειάζεται ενα συνταξιούχο δικηγόρο με ελεύθερο χρόνο. Να του κάνει μια -whatever- για αυτο που κάνει (εξαπάτηση, διάδοση ψευδών πληροφοριών ξέρω εγω), να τον σέρνει για 10 χρόνια. Ο βλάκας που έχουν εκεί για γνώστη, είχε φτιάξει 5-6 στατικές σελίδες με api calls στο google map και predefined markers , και καλά εντόπιζε το σήμα τώρα. Αυτό ειναι ΑΠΑΤΗ.
coscongr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Και μια κου@άλα λοχαγό που είχα το 2002 μας έλεγε ότι ο Τούρκος μας ακούει ακόμα και με κλειστά τα κινητά! Γιαυτό και μας καμπάνιαζε όταν μας έβλεπε να μιλάμε σε κινητό! Θα τρίζουν τα δόντια του τώρα που όλα τα κινητά έχουν και κάμερα!
snik Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 btw να το λινκ που εδειχνε ο χαρτης και ειναι με gps παιδια http://www.sanav.com/gps_tracking/webtrac-4/maps/Lat38Lng24.htm
Mign7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 ringtone me io??????????????????????????? ax den mporo
fits13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Telika tha mas pei kaneis ti programmata xrisimopoihse afoy to paizete oloi xeroles??? kai pws ta vazoyme se kathe kinito.
xilef Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 αχ κατι μου λεει οτι η θα αυξηθουν οι πωλησεις νεων κινητων η θα πεσουν κατακορυφα Εχω 3-4 ΝΟΚΙΑ 8310, τα πουλάω σε συμφέρουσες τιμές, ακούω προσφορές...LOL
billypan Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Telika tha mas pei kaneis ti programmata xrisimopoihse afoy to paizete oloi xeroles??? kai pws ta vazoyme se kathe kinito. Σε καθε κινητο δεν μπαινουν.Το προγραμμα με το στιγμα που σου διχνει σε ποια κυψελη δικτυου εισαι το ειχα πριν 4-5 χρονια στο 7650 και στο Ρ800 και το ειχα ρυθμισει να αλλαζει και προφιλ αναλογα με την κυψελη που βρισκεσαι (δεν θυμαμαι πως το ελεγαν) Οσο για το προγραμμα που στελνει μηνυματα ή sms δεν το γνωριζω πιο ειναι αλλα ξερω οτι πηγαν να μου το στειλουν ενω ημουν σε καφετερια πανω απο 5 φορες....Αν καποιος το ξερει....ας το πει στον φιλο μας τουλαχιστον να του φυγει η περιεργια ή να παει να το κατεβασει και να παιζει...:evil:
fits13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 diladi to programma gia na mporeis na deis poy einai o allos mpainei mono se nea kinita? oxi kai se palia poy den dexontai arxeia sis wste na eggatastathoyn? kai to programma me ta sms poio einai?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.