Προς το περιεχόμενο

~~ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ~~

absolut_user

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μην ακουτε οτι λεει ο ευαγγελατος τα πραγματα ειναι οπως τα λεει ο billypan ο ευαγγελατος εχει παρει ενα θεμα που συμβαινει αλλα παραλειπει πολα βασικα πραγματα

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο Χακερας που εχει εκει ο Ευαγγελατος ειναι πολυ μουρη παντως!!!!Και η Αξια Ανδρεαδακη πολυ ...ναρα!!!Και ο Καμμενος ειναι απλα καμμενος!!!!8)

Δημοσ.

στα παλιοτερα κινητα φιλε μου μπορουν να βγαλουν τον φωτισμο της οθονης και να ενεργοποιησουν την αυτοματη επανακληση και να ακουν κανονικα και το κινητο να δειχνει κλειστο μονο ετσι

Δημοσ.

Ηλεκτρονικος να εισαι και ολα γινονται....

Ηλεκτρονικος να εισαι ή να ξερεις απο ηλεκτρονικα και ολα γινονται....

Δημοσ.

Ρε παιδιά ένας χριστιανός να πάρει τηλέφωνο να τους πει τι είναι Smart Phone τι είναι Symbian κ.τ.λ. Δεν μπορώ να βγάλω γραμμή. Έλεος... Πανικοβάλλουν άδικα άδικα όλους τους χρήστες.

Δημοσ.
Αυτή τη σαχλαμάρα με τις κυψέλες την έκανα από εποχή Nokia 7650.

Και εγω το ειχα και μαλιστα αλλαζα και προφιλ αναλογα με την περιοχη (δουλεια - σπιτι κλπ κλπ)

Και η καινουργια συσκευη που παγιδευον ειναι nokia....N72 νομιζω...οσο για τον φιλο που λεει οτι ειδε και παλιοτερες συσκευες αυτες ηταν πειραγμενες απο τον ηλεκτρονικο που εχουν εκει (Ανοιξε το κινητο και του αλλαξε κατι στην πλακετα του και ετσι χρησιμοποιηται σαν κοριος/μικροφωνο) Ολα τα αλλα κινητα ειναι συγχρονα...

Δημοσ.

Η Εκπομπή του Εισαγγελάτου είναι απαράδεκτη! Μαζέψτε τον η βάλτε τον καλύτερα σε κανά παράθυρο...!

Δημοσ.
Η Άξια είναι φίλη μου, θα την πάρω να την κράξω μετά :P

δωσε μας καλυτερα το τηλεφωνο της, η απλα να της κανουμε ενα δωρο ενα παγιδευμενο κινητο:mrgreen:

τρελο μωρο παντως,

Αυτή τη σαχλαμάρα με τις κυψέλες την έκανα από εποχή Nokia 7650.

to net monitor δεν ειναι αυτο που εχει? απο εποχής 6110 το θυμαμαι να δουλευει

Δημοσ.
Η Εκπομπή του Εισαγγελάτου είναι απαράδεκτη! Μαζέψτε τον η βάλτε τον καλύτερα σε κανά παράθυρο...!

Παρ' όλα αυτά μας κατάφερε και τον συζητάμε!!!! Το κατιναριό, και η αμάθεια φέρνουν νούμερα στηνAGB και τον κάνουν STAR!!!

Δημοσ.

Αρχίζω να πιστεύω ότι έχουν τα σταθερά της εκπομπής κατεβασμένα για να μην φάνε κράξιμο... Πάλι καλά που δεν την βλέπει η μάνα μου με τον πατέρα μου. Άντε να τους εξηγούσα μετά ότι αυτά δεν γίνονται για όλα τα κινητά... Μα πως αφού το είπε και το έδειξε ο Νίκος !!! :) :) :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...