snik Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Παιδια μην ακουτε οτι λεει ο ευαγγελατος τα πραγματα ειναι οπως τα λεει ο billypan ο ευαγγελατος εχει παρει ενα θεμα που συμβαινει αλλα παραλειπει πολα βασικα πραγματα
Dr_Slump Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 σε αυτές τις παλιατζούρες-κινητά και κοριοί και σκαθαρία και ελέφαντες χωράνε
billypan Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Ο Χακερας που εχει εκει ο Ευαγγελατος ειναι πολυ μουρη παντως!!!!Και η Αξια Ανδρεαδακη πολυ ...ναρα!!!Και ο Καμμενος ειναι απλα καμμενος!!!!8)
Pink_Panther Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Re pedia den itan ola ta kinita pou edikse me symbian, eida kai kapia palaiotera montela...
Dr_Slump Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Η Άξια είναι φίλη μου, θα την πάρω να την κράξω μετά
snik Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 στα παλιοτερα κινητα φιλε μου μπορουν να βγαλουν τον φωτισμο της οθονης και να ενεργοποιησουν την αυτοματη επανακληση και να ακουν κανονικα και το κινητο να δειχνει κλειστο μονο ετσι
Dr_Slump Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Αυτή τη σαχλαμάρα με τις κυψέλες την έκανα από εποχή Nokia 7650.
billypan Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Ηλεκτρονικος να εισαι και ολα γινονται.... Ηλεκτρονικος να εισαι ή να ξερεις απο ηλεκτρονικα και ολα γινονται....
firewalker Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Ρε παιδιά ένας χριστιανός να πάρει τηλέφωνο να τους πει τι είναι Smart Phone τι είναι Symbian κ.τ.λ. Δεν μπορώ να βγάλω γραμμή. Έλεος... Πανικοβάλλουν άδικα άδικα όλους τους χρήστες.
billypan Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Αυτή τη σαχλαμάρα με τις κυψέλες την έκανα από εποχή Nokia 7650. Και εγω το ειχα και μαλιστα αλλαζα και προφιλ αναλογα με την περιοχη (δουλεια - σπιτι κλπ κλπ) Και η καινουργια συσκευη που παγιδευον ειναι nokia....N72 νομιζω...οσο για τον φιλο που λεει οτι ειδε και παλιοτερες συσκευες αυτες ηταν πειραγμενες απο τον ηλεκτρονικο που εχουν εκει (Ανοιξε το κινητο και του αλλαξε κατι στην πλακετα του και ετσι χρησιμοποιηται σαν κοριος/μικροφωνο) Ολα τα αλλα κινητα ειναι συγχρονα...
ptsak Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Η Εκπομπή του Εισαγγελάτου είναι απαράδεκτη! Μαζέψτε τον η βάλτε τον καλύτερα σε κανά παράθυρο...!
dimitris74 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Η Άξια είναι φίλη μου, θα την πάρω να την κράξω μετά δωσε μας καλυτερα το τηλεφωνο της, η απλα να της κανουμε ενα δωρο ενα παγιδευμενο κινητο τρελο μωρο παντως, Αυτή τη σαχλαμάρα με τις κυψέλες την έκανα από εποχή Nokia 7650. to net monitor δεν ειναι αυτο που εχει? απο εποχής 6110 το θυμαμαι να δουλευει
xilef Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Η Εκπομπή του Εισαγγελάτου είναι απαράδεκτη! Μαζέψτε τον η βάλτε τον καλύτερα σε κανά παράθυρο...! Παρ' όλα αυτά μας κατάφερε και τον συζητάμε!!!! Το κατιναριό, και η αμάθεια φέρνουν νούμερα στηνAGB και τον κάνουν STAR!!!
firewalker Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Αρχίζω να πιστεύω ότι έχουν τα σταθερά της εκπομπής κατεβασμένα για να μην φάνε κράξιμο... Πάλι καλά που δεν την βλέπει η μάνα μου με τον πατέρα μου. Άντε να τους εξηγούσα μετά ότι αυτά δεν γίνονται για όλα τα κινητά... Μα πως αφού το είπε και το έδειξε ο Νίκος !!! :)
coffeex Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Diabaste kai edw http://www.awmn.net/forum/viewtopic.php?t=25280 olo lalakies leei o Eyaggelatos aisxos...........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.