yiannis972 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 1.Εκανα την λαλακια και εβαλα το system mechanic 6 pro και αφου πειραματιστικα προφανως τα εκανα σαν τα μουτρα μου. 2.Αφού δεν μπορούσε να bootαρει από το C εγκατέστησα στο άλλο partition (D) ξανά τα XP και μέσω του boot menu επέλεγα να bootαρει απο εκει. 3. Μετεφερα τα αρχεία που χρειαζόμουν στον άλλο HD 4. Έκανα format μεσω του cd των XP τον C και εγκατέστησα πάλι τα XP αλλά και πάλι τα ίδια. Πάλι μου βγάζει μηνυμα "DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER" και bootαρει μονο μεσα από το bootmenu. 5. Οπως διάβασα κάπου εδω μέσα έκανα FIXBOOT και FIXMBR αλλά και παλι τιποτα. Κάποια βοήθεια?
user-64 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 1.ειναι ο δισκος sata.αν ειναι drivers εβαλες;;;;;;;; 3.κανε format κανονικο και οχι γρηγορο 2.για δεσ μπορει να τα επαιξε ο δισκος :)
yiannis972 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 1.ειναι ο δισκος sata.αν ειναι drivers εβαλες;;;;;;;;3.κανε format κανονικο και οχι γρηγορο 2.για δεσ μπορει να τα επαιξε ο δισκος :) Ο δισκος ειναι SATA drivers όμως δεν έχω βάλει. format έκανα μέσω του cd των windows κανονικό Ο δίσκος πως είναι δυνατόν να τα παίξει εφόσον α. το άλλο partition δουλεύει κανονικά και β. bootάρει μέσω του boot menu (F8) όταν τον επιλέγω? θα ξεκινήσω με τουσ SATA drivers και βλέπουμε.
user-64 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 φιλε ειναι απλο αν τα windows ειναι εγκατεστημενα σε sata hdd τοτε πατα F6 κατα την εγκατασταση και βαζεισ τουσ drivers και τελοσ τωρα αν μετα εχεις προβλημα ελεγξε μηπως φταιει κατι αλλο και τα ξαναλεμε
21century Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Καλυτερα να εβαζες το ystem Mechanic που ειναι ακινδυνο εφοσν δεν κανεις εκτεταμενες αλλαγες στο συστημα σου. Καλα ομως δεν ειχες κανει back up?
yiannis972 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Ευχαριστω για την ανταποκριση και τη βοηθεια σας παιδες, δεν ξέρω γιατι αλλά το προβλημα φαινεται να λυθηκε προς το παρον, μπηκα στι BIOS (phoenix-award) και απο το menu boot/hard disk drives (οχι το boot device priority) μετακινησα τον σκληρό © που ειναι εγκατεστημενα τα ΧP από το 2 στο 1. Μηπως το μπερδευα τελικά εχοντας και στους 2 σκληρους εγκατεστημενα τα XP? Αφου τα πραγματα επανηλθαν στο κανονικο εκανα αλλο ενα φορματ στο c kai και μετα στο d μεχρι τωρα δεν εχω καποιο προβλημα. Θα συνεχισω την εγκατασταση και των υπολοιπων προγραμματων να δω εαν βγει κατι στην πορεια. Ενας συναδελφος μου συστησε αντι του sys mec 6 pro το tune up utilities 2006 το οποιο ειναι πιο ευκολο στο μεσο χρηστη (αν μπορω να βαλβ τον εαυτο μου σε αυτην την κατηγορια). Εχει κανεις αποψη για το προγραμμα αυτο? Ευχαριστω και παλι για τη βοηθεια σας
nektarios1973 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Ευχαριστω για την ανταποκριση και τη βοηθεια σας παιδες, δεν ξέρω γιατι αλλά το προβλημα φαινεται να λυθηκε προς το παρον, μπηκα στι BIOS (phoenix-award) και απο το menu boot/hard disk drives (οχι το boot device priority) μετακινησα τον σκληρό © που ειναι εγκατεστημενα τα ΧP από το 2 στο 1. Μηπως το μπερδευα τελικά εχοντας και στους 2 σκληρους εγκατεστημενα τα XP? Αφου τα πραγματα επανηλθαν στο κανονικο εκανα αλλο ενα φορματ στο c kai και μετα στο d μεχρι τωρα δεν εχω καποιο προβλημα. Θα συνεχισω την εγκατασταση και των υπολοιπων προγραμματων να δω εαν βγει κατι στην πορεια. Ενας συναδελφος μου συστησε αντι του sys mec 6 pro το tune up utilities 2006 το οποιο ειναι πιο ευκολο στο μεσο χρηστη (αν μπορω να βαλβ τον εαυτο μου σε αυτην την κατηγορια). Εχει κανεις αποψη για το προγραμμα αυτο? Ευχαριστω και παλι για τη βοηθεια σας nai to exo einai poli kalo, an to thes stile pim
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.