Προς το περιεχόμενο

Asus A8N και ηχεια 2.1

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πΑΙΔια μια ερωτηση.Εχω μητρικη ASUS A8N με on board 7.1 καρτα ηχου.Σκεφτομαι να παρω ηχεια 2.1.Ωστοσο στο προγραμμα που εχει η μητρικη για τον ηχο εχει ρυθμιση 2,4,6,8 καναλιων αλλα οχι 3(2.1).Ηχεια 5.1 που του ειχα βαλει επαιζαν οκ.Αν του βαλω 2.1 ηχεια θα παιζουν η δε θα παιζει το subwoofer.

Thanks

Δημοσ.

Την ίδια έχω και εγώ και ηχεία 5.1 και όπως και εσύ είπες παίζουν μια χαρά.

Ε τι στο καλό ! Δεν μπορεί, θα παίζουν και τα 2.1 ....

Αν τα έχεις πρόχειρα τα ηχεία για δοκιμή κάνε μια δοκιμή να ξέρουμε κιόλας. :mrgreen:

Δημοσ.

Παιδια το εικονιδιο sound effect που εμενα προσωπικα μου βγαζει κατω δεξια το ελεγξατε ή απλα τα συνδεσατε και παιζουν?γιατι ενω γι 6καναλα ηχεια εχει επιλογη για 3 καναλια δεν εχει.Συνδεσατε δηλαδη το sub στην εισοδο και παιζει κανονικα?

Δημοσ.

δεν είναι τρικάναλος ο ήχος, αλλά δικάναλος. Τα ηχεία 2.1 έχουν ένα απλό βύσμα mini jack όπως τα συμβατικά ηχεία υπολογιστή (οταν είναι 2 μόνο) το οποίο συνδέεται στο βούφερ και απο εκεί φεύγουν 2 γραμμές για τα ηχεία σου.κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις.

Δημοσ.
Απλα θα ειναι ακομη καλυτερος ο ηχος αν παρει 5.1 ηχεια.

Όχι απαραίτητα. Εξαρτάται από το ποιά 2.1 και ποιά 5.1... Προφανώς το ξέρεις, απλά δεν μπορούσα να το βλέπω έτσι διατυπωμένο :P

Δημοσ.

Καταρχας τα logitech X530 που ειχα τα καλωδια πηγαιναν στο sub και απο εκει 4 γραμμες (εμπρος πισω κεντρικο και sub πηγαιναν ) στον υπολογιστη,Το ζητημα ειναι οτι ρυθμισα και την επιλογη 5.1 απο τον υπολογιστη η οποια(2.1)δεν υπαρχει τωρα.

Πειτε ρε παιδια τι μοντελλα 2.1 εχετε και αν αυτα δουλευουν κανονικα.

Οσο για το αλλο ανοιγουμε ενα μεγαλο κεφαλαιο το οποιο σκοπευα να ανοιξω αργοτερα αλλα ευκαιριας δοθεισης.....

ΠΑιδια οπως προανεφερα ειχα τα χ530 5.1.Τα μπροστινα φοβερα αλλα τα πισω ηταν σαν να μην υπαρχουν.Απο οτι καταλαβα για να εχεις surround ηχο πρεπει τα εμπρος και τα πισω να απεχουν εξισου(και εσυ στη μεση λχ) πραγμα που με τα συγκεκριμενα δε γινοταν γιατι το κεντρικο εμπαινε πανω στην οθονη οποτε τα πισω επρεπε να ειναι 20 ποντους απο πισω σου πραγμα αδυνατον.

Λαμβανοντας υποψη οτι κατα 99% ακουω ΜΡ3 παιχνιδια απειροελαχιστα και ταινιες καθολου σκεφτηκα με τα χρηματα των 530 να παρω αντιστοιχο σετ 2.1Αλλα λυστε μου μια απορια ρε παιδια.Τα μπροστινα ηχεια απο τα 530 εβγαζαν συνολικα 30W(2x7.5 +1x15.5w το κεντρικο και 25 το sub).Πως γινεται το αντιστοιχο μοντελλο(στα λεφτα) της ιδιας εταιριας(της logitech) to z3 να βγαζει 2χ8.5w(δηλαδη 17συνολο και 23 το sub).Exei kalyterh apodosh ως ηχεια(παντως και το 530 επαιζε φοβερα? Αρα μηπως με συμφερει 5.1 στα ιδια λεφτα και ας ειναι αχρηστα τα πισω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...