Stormwatch Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Η μητρικη μου εχει ενσωματομενο wifi τσιπακι.Επειδή δεν μου ειναι χρησιμη, την ειχα απενεργοποιημενη απο το bios.Σημερα, θελοντας να κανω update στους drivers, την ενεργοποιησα. Με το που την κανω enable, με ενημερωνει οτι βρισκει δικτυο.... Στη network List εμφανιζεται ενα δικτυο με το ονομα NETGEAR ,το οποιο ειναι unsecured (με ασθενες σημα, 1-2 γραμμες απο τις 5) Συνδεθηκα για πλακα και εκανα δοκιμη download, αφου αποσυνεδεσα το router μου, και ειδα ταχυτητα γυρω στα 170kb/s.... Να υποθεσω οτι "μπλεκομαι" στο δικτυο καποιου γειτονα που δεν πολυσκαμπαζει απο κομπιουτερικα και δεν εχει βαλει password και του κλεβω το bandwidth; Επειδη μενω στο Μαρουσι και κατι εχει παρει το αυτι μου για δωρεαν internet απο τον δημο, μηπως παιζει καμια τετοια περιπτωση; (αν και ειναι πολυ καλο για να ειναι αληθινο....)
PATRINOS06 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 den xerw gia to dhmo ekei pantws kleveis internet,kanonika kai me to nomo.prosexe omws giati o typas mporei na xerei poly perissotera apo sena kai na sou exei mia dysaresth ekplhxh...sthmenos sth gwnia.prosexe gia poioys fakelous endexomenws kaneis share ktl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.