Προς το περιεχόμενο

VIVODI 4096Kbps με 139 € για 6 μήνες sharedLLU?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για δείτε το παρακάτω Link.Μου το είπε ενα φιλαρακι σήμερα και μπήκα να το δω.Ευκαιρια μου φαινεται τωρα που λήγει και η tellas Που εχω.Και από ότι μου ειπε εχει και 600 λεπτα το μήνα δωρεαν κλησεις προς σταθερα ..

Για πειτε γνωμες

http://www.vivodi.gr/site/content.php?artid=371

Δημοσ.

Τα δωρεάν λεπτά είναι 500 προς σταθερά και υπεραστικά μόνο από γραμμές Vivodi και να έχεις την υπηρεσία DSLPhone.

Δημοσ.

απ'ότι έχω ακούσει παίζει πολύ με το Dslam...ένας ξάδερφος μου που είναιθ ζωγράφου με την 4mbit της Vivodi κατεβάζει με 350, αλλά απο άλλους έχω ακούσει τα χειρότερα..κοίτα να βρεις κάποιον στη περιοχή σου να μάθεις τι γίνεται...

Δημοσ.

Εγώ που έχω 2048/256 κατεβάζω με 2200kbps και στέλνω με 320kbps.

Από πρώτη του μηνός θα περάσω στην προπληρωμένη συνδρομή των έξι μηνών σε 4096/256Kbps. Όσο για το upload σε 640Kbps τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι το δίνουν σε ξεχωριστό πακέτο 4096/640Kbps με 141€ το μήνα!!!!!!!!

PS: Ξέχασα να σας πω όμως ότι τις ταχύτητες αυτές τις πιάνω γιατί είμαι δύο στενά κάτω από το κέντρο την Vivodi !!!!!

Δημοσ.
tha apaitiseis?????? den nomizo na katafereis kati...pantos ama kaneis tin sindesi sta 4000kb grapse mas tis entiposeis sou...

Δεν το έθεσα καλά.Παιζει μεγάλο ρόλο το upload αλλα θα περιμενω τελικα μεχρι να λήξει η tellas που έχω..

Μάλλον όμως δεν με βλέπω για vivodi τελικά

Σημερα είδα και την προσφορά της hol 4096/1024 για 8 μήνες με 142 ευρω!!

Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει διαθεσιμοτητα στην καλλιθεα και δεν ξέρω ποτε θα υπάρξει.

Θα δουμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...