Προς το περιεχόμενο

περιεργη απορια.......

wgibson

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγγνώμη, αδερφές δεν έχει κανένας; Εγώ έχω 4 και με έχουν διαβεβαιώσει ότι κλάνουν όλες οι γυναίκες ;) (ακόμα και η Britney Spears!!!)

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εκεί οι γυναίκες βγαίνουν από ροζ θαλάμους με το κατάλληλο software για οπίσθια "Anti-Fart&Shit"...

ΑΑ όλα κι όλα! Το χέσιμο δεν το αρνήθηκε ποτέ! :):):):):)

Δημοσ.
Συγγνώμη, αδερφές δεν έχει κανένας; Εγώ έχω 4

Ο θεός να μας φυλάει και παν' στο διάολο οι περασμένες μανούρες.

Δημοσ.

εμενα ο ξαδερφος μου νομιζε οτι οι γυναικες δεν κλανουν.... μια νυχτα ακουσε την γιαγια να την αμολαει και ο κοσμος του κατερευσε!!! ΧΕΧΕ

Δημοσ.
Ο θεός να μας φυλάει και παν' στο διάολο οι περασμένες μανούρες.

Ευχαριστώ για την κατανόηση. Το εκτιμώ.

Χαχα, οι αδερφές του Manuel κλάνουν!

Καθώς και όλες οι γκόμενες που είχες ως τώρα ή που θα έχεις ποτέ. Καθώς και η Jessica Alba και η βασίλισσα της Αγγλίας.

Συνιστώ σε όλους να δούνε το εκπληκτικό επεισόδιο του South Park, Spontaneous Combustion. Θα δείτε όλες τις επιπτώσεις που έχει η απεγνωσμένη προσπάθεια του ανθρώπου να κρατήσει μέσα του την ευγενή (ή μάλλον αγενή) αυτή λειτουργία του ανθρώπινου σώματος.

Δημοσ.

Και οι γυναικές άνθρωποι είναι και έχουν φυσικές ανάγκες, οπότε και οι γυναίκες κλάνουν, απλά είναι πιο διακριτικές και δεν το διατυμπανίζουν!!!!!!!!

Δημοσ.

To κακό είναι ότι "διατυμπανίζεται" μόνο του όσο κι αν έχουν μάθει οι γυναίκες να αποκρύπτουν μια καθόλα φυσική λειτουργία του οργανισμού.......

Δημοσ.
Και οι γυναικές άνθρωποι είναι και έχουν φυσικές ανάγκες, οπότε και οι γυναίκες κλάνουν, απλά είναι πιο διακριτικές και δεν το διατυμπανίζουν!!!!!!!!

δεν συμφωνώ....εγώ πιστεύω ότι αυτή τη δραστηριότητα - εμπειρία,πρέπει να την μοιραζόμαστε με αυτούς που αγαπάμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...