Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Συγγνώμη, αδερφές δεν έχει κανένας; Εγώ έχω 4 και με έχουν διαβεβαιώσει ότι κλάνουν όλες οι γυναίκες (ακόμα και η Britney Spears!!!)
thanocaster Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Εκεί οι γυναίκες βγαίνουν από ροζ θαλάμους με το κατάλληλο software για οπίσθια "Anti-Fart&Shit"... ΑΑ όλα κι όλα! Το χέσιμο δεν το αρνήθηκε ποτέ! :):)
Lucifer Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Συγγνώμη, αδερφές δεν έχει κανένας; Εγώ έχω 4 Ο θεός να μας φυλάει και παν' στο διάολο οι περασμένες μανούρες.
Breakthru Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Κλάνουν οι γκόμενες και μυρίζει κιόλας!!!
dimi7RiS Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 εμενα ο ξαδερφος μου νομιζε οτι οι γυναικες δεν κλανουν.... μια νυχτα ακουσε την γιαγια να την αμολαει και ο κοσμος του κατερευσε!!! ΧΕΧΕ
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Ο θεός να μας φυλάει και παν' στο διάολο οι περασμένες μανούρες. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Το εκτιμώ. Χαχα, οι αδερφές του Manuel κλάνουν! Καθώς και όλες οι γκόμενες που είχες ως τώρα ή που θα έχεις ποτέ. Καθώς και η Jessica Alba και η βασίλισσα της Αγγλίας. Συνιστώ σε όλους να δούνε το εκπληκτικό επεισόδιο του South Park, Spontaneous Combustion. Θα δείτε όλες τις επιπτώσεις που έχει η απεγνωσμένη προσπάθεια του ανθρώπου να κρατήσει μέσα του την ευγενή (ή μάλλον αγενή) αυτή λειτουργία του ανθρώπινου σώματος.
eleni_anastasia Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Και οι γυναικές άνθρωποι είναι και έχουν φυσικές ανάγκες, οπότε και οι γυναίκες κλάνουν, απλά είναι πιο διακριτικές και δεν το διατυμπανίζουν!!!!!!!!
asmilon Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 ...απλά είναι πιο διακριτικές και δεν το διατυμπανίζουν!!!!!!!!L O L
Kandinsky Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 To κακό είναι ότι "διατυμπανίζεται" μόνο του όσο κι αν έχουν μάθει οι γυναίκες να αποκρύπτουν μια καθόλα φυσική λειτουργία του οργανισμού.......
ultralisk Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Και οι γυναικές άνθρωποι είναι και έχουν φυσικές ανάγκες, οπότε και οι γυναίκες κλάνουν, απλά είναι πιο διακριτικές και δεν το διατυμπανίζουν!!!!!!!! δεν συμφωνώ....εγώ πιστεύω ότι αυτή τη δραστηριότητα - εμπειρία,πρέπει να την μοιραζόμαστε με αυτούς που αγαπάμε
Dikemou Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Και μ' αυτούς που δεν αγαπάμε. Κι από πιο κοντά...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 το μαμίσατε το τοπικ Όντως, δεν υπάρχει πλέον λόγος ύπαρξης... :neutral:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.