Vagos_46 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 μετα απο ψαξιμο και επειδη ο υπολογιστης μου ιδιαιτερα το καλοκαιρι ακουγεται σαν αεροπλανο σκεφτομαι να βαλω δυο ανεμιστηρες 80mm! η ερωτηση μου επειδη δεν πολυγνωριζω απο hardware ειναι το πως θα τους δωσω ρευμα! οι συγκεκριμενοι που θελω να παρω λενε "με 3 pin connector για σύνδεση με System Fan Pin Header μητρικής πλακέτας" ????????? οποιος γνωριζει τα φωτα του!! :-D
wert Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Εφόσον υπάρχουν οι απαιτούμενες θέσεις στην μητρική απλά τους βάζεις πάνω και αναλαμβάνει αυτή να τους δώσει ρεύμα και να ρυθμίση τις στροφές τους ανάλογα με την θερμοκρασία που θα έχεις. Συνήθως οι ανεμιστήρες έρχονται και με ένα μετατροπέα για 4 pin. Αν λοιπόν δεν έχει άλλες θέσεις η μητρική σου τότε παίρνεις από ένα 4pin του τροφοδοτικού και τους δίνεις ρεύμα από εκεί. Όμως αν τους συνδέσεις σε 4 pin τότε δεν θα μπορείς να ελέγξεις τις στροφές τους. Αλλη μια λύση είναι να πάρεις και ένα fun controler να συνδέσεις τους ανεμιστήρες εκεί και να ελέγχεις από εκεί τις στροφές.
tolis86 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 na koitakseis ta epipeda thoriboy na einai kapou 30db to poli dioti pola 8aria anemistiria kanoun sa tourmpines aeroskafwn...an pali douleboun pio thorivodws tote mias kai esi mallon de ksereis kai isws na fobase zita apo to paidi tou katastimatos na sou ftiaksei antaptwrakia apo 3 se 4pin kai na dinei 7 bolt kai oxi 12 gia na einai pio isixa bebaia pertei to airflow alla ta aftia sou de tha niwthoun enoxliseis...
Vagos_46 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 τωρα 4-pin μαλλον εννοειται κατι καλωδια που βγαινουν απο το τροφοδοτικο και εχουν μια φισετα στην ακρη σωστα? εχω δυο τετοια και ειναι πιασμενα μεταξυ τους με zipaki!!
tolis86 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 einai mia tetrada kitrino-mayro-mayro-kokkino se ena aspro synithws vismataki...teteia dinoyn reyma se skliroyw kai dvd....
wert Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 τωρα 4-pin μαλλον εννοειται κατι καλωδια που βγαινουν απο το τροφοδοτικο και εχουν μια φισετα στην ακρη σωστα? εχω δυο τετοια και ειναι πιασμενα μεταξυ τους με zipaki!! Kαι καλώδιο περίσεμα να μην έχεις παίρνεις ένα καλώδιο spliter και παίρνεις από εκεί. Ρίξε μια ματιά στα καλώδια εδώ να πάρεις μια ιδέα.
Vagos_46 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια πηρα ενα μετατροπεα απο 4-pin σε 4x3pin! και δυο φωτιζομενους ανεμιστηρες!! το σαβ/κο θα τους περασω... και παλι ευχαριστω παιδες :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.