Προς το περιεχόμενο

γιατι στο microcom δεν μου ανοιγει τις πορτες απο 2300 εως 2400???

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ekanes virtual server kai ebales ta ports ekei?b.

mipos exeis sindesi otenet giati i otenet mplokarei ports apo default

kai dokimase na anixeis ta ports pou xriazontai kai oxi 100 ports.me tipota to age of empire na thelei 100 ports

Η OTENET θέλοντας να προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια σε όλους τους χρήστες της έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις.

Έχετε δικαίωμα να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία αυτή, αλλάζοντας την κατάσταση σε ΝΑΙ / ΟΧΙ μέσω του http://my.otenet.gr επιλέγοντας “Αλλαγή Κωδικού Πρόσβασης” και μετά επιλέγοντας “ΑΛΛΑΓΗ” στο “Πατήστε εδώ για να αλλάξετε τον βαθμό προστασίας σας”.

Η υπηρεσία λειτουργεί ως ένα φίλτρο προστασίας με προκαθορισμένες ρυθμίσεις και μπλοκάρει γνωστές θύρες επικοινωνίας.

Όταν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη (επιλέγοντας "ΝΑΙ"), αυξάνεται σημαντικά ο βαθμός προστασίας σας, αλλά σίγουρα δεν εξαλείφεται κάθε κίνδυνος ή πρόβλημα ασφάλειας.

Η OTΕΝΕΤ αυτή τη στιγμή, έχει μπλοκάρει την εισερχόμενη επικοινωνία στις θύρες:

TCP: 1 μέχρι και 1023, 1433, 3389 και 5000

UDP:161, 135 μέχρι και 139, και 1434.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτο πηγα να το κανω σε ενα φιλο μου...

για να μαθω τι πορτες θελει το παιχνιδι πηγα στο δικο μου router που το εχει (το παιχνιδι )σε προεπιλογη.

μου ανοιξε 4 πορτες μια εκ τον οποιων ειναι 2300 εως 2400.αυτη δεν μου την δεχετε....

isos na min mporei na dextei tetoio megalo range.dio epiloges.i mia na pexei san bridge me ikonidio oste na min iparxei nat ara oute port forward kai i alli na breis se kana yahoo akrivos poies portes thelei giati na thelei 100 portes me tipota mou fenetai trelo.opote na anixeis autes pou thelei akrivos.i alios dokimase na tis anixeis ana 20 .

με την vivodi που μιλησα παντος μου ειπαν οτι το συγκεκριμενο δεν ανοιγει τοσες πορτες.ειπαν οτι το οριο του ειναι 20 πορτες ...και απο οτι καταλαβα ειτε συνεχομενα μπορεις η μια μια.

δηλαδη η θα ανοιξω 20 πορτες με το γνωστο - κλασσικο τροπο, η

θα ανοιξω απο 20 εως 40 και τελος.καμια αλλη.

το θεμα που με μπερδευει ειναι οτι στο πορτφορςαρδ λεει οτι γινετε και δεν καταλαβαινω γιατι δεν το κανει σε εμενα.μηπως ειναι ελλατοματικο????????

του ειπα του φιλου να παει να παρει το u.s.robotics 9108 που εχω και εγω που ειναι φοβερο...αλλα εχει εξαντληθει απο την αγορα.προτηνεις zyxel???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...