Προς το περιεχόμενο

Bye bye ATi!!! The new AMD is on!

Razor333

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

chek2fire γιατι να μην συνεχιστει η καλη δουλεια της ΑΤΙ? Εχεις την AMD για καποια τυχαια εταιρια? Κοιταει στα ισα την Intel σε επιπεδο επεξεργαστων και μαλιστα για πολυ καιρο την ειχε ξεπερασει. Ειναι μια εταιρια που πρωτοπορει και ξερει να πετυχαινει.

Αλλωστε κανεις δεν απολυθηκε απο την ΑΤΙ, οποτε ολα τα μυαλα πισω απο τις καρτες γραφικων ειναι ακομα στην θεση τους. Σιγουρα ο ανταγωνισμος με την Nvidia ειναι σκληρος και κανεις τους δε θα στοχευει στην δευτερη θεση...

Δημοσ.

Καλά στο θέμα αυτό της συνέννωσης της AMD & ATi έχω ακούσει με διαφορά τις καλύτερες....αρλούμπες ( για να μην πω χειρότερη λέξη ).

Καλύτερα αν δεν ξέρει κανείς κάτι να μην αμολάει...ότι να 'ναι στον αέρα.

Ο ένας για "καλύτερη συμβατότητα ATi με AMD CPUs" , άλλος "πάει η ATi..." άλλος...

Σοβαρευτείτε ρεεεε

Δημοσ.
Τυ οιπενεισσαισαι; :D

το ξερω πρεπει να μαθω τα greeklish mou teriazoun kalitera :-D

εδω της αλαξανε ολο το υφος της (απο κοκκινο πρασινο ιεροσυλια) την καταργησανε δηλαδη σαν εταιρια και σεις μου λετε οτι υπαρχει ακομα η ati?

που ειναι ? μονο amd βλεπω πια

τον σχεδιασμο και τις τελικες αποφασεις τις εχει πια η amd.

Δημοσ.
Δηλαδη να υποθεσω πως οι νεοι AMD θα συνεργαζονται καλυτερα με τις ATi?

Και εγω που ειμαι AMD-Nvidia fan τι θα κανω?

Θα ξεχασεις τα chipset απο την nvidia κατα πασα πιθανοτητα.

Δημοσ.
Δηλαδη να υποθεσω πως οι νεοι AMD θα συνεργαζονται καλυτερα με τις ATi?

Και εγω που ειμαι AMD-Nvidia fan τι θα κανω?

1) Διάβασες καθόλου πιο πάνω ένα post μου καθώς και ένα post του φίλτατου Ailuroυ ?

2) @ Razor... το nFORCE δεν σταματάει έτσι εύκολα.

Πηγή χρημάτων και καλή μάλιστα δεν την κόβεις.

Δημοσ.

@ Razor... το nFORCE δεν σταματάει έτσι εύκολα.

Πηγή χρημάτων και καλή μάλιστα δεν την κόβεις.

Ο καιρος θα δειξει.

To σιγουρο ειναι οτι η amd θα παρει τα ati xpress, θα τα μετανομασει και με τον καιρο θα τα κανει no1 επιλογη για amd cpus, οπως ειναι και τα chipset της intel για την αγορα των c2d&q και των p4. Και φυσικα θα προωθησει το crossfire.

Τωρα το να βγαζει η nvidia στο μελλον chipset, για οσους θελουν sli αλλα και amd, το βλεπω λιγο απιθανο, αν και μπορει να το κανει μεσω της οδου της ULI, ωστε να μην κανει και μπαμ.

Δημοσ.

Η nVIDIA είναι ανεξάρτητη εταιρία ( και μετά από τις "διαμάχες" με την Intel { δεν μιλάω για την υποτιθέμενη και stupid-φήμη της συνέννωσης } στο θέμα των chipset ) και θα συνεχίσει χαλαρά να βγάζει chipset για οτιδήποτε έχει άδεια.

Η AMD πιθανότατα θα αφήσει το brand name της ΑΤι μέσα στα chipsets ( στα GPU είναι ήδη επιβεβαιωμένο ) λόγω αναγνώρισης, αλλά και διαχωρισμού από τα workstation/server chipsets που βγάζει η ίδια.

Anyways, πραγματικά βρίσκω εντελώς ανιαρό να μιλάμε και να χαραμιζόμαστε σε συζητήσεις που αφορούν το σημαντικότατο θέμα....του ονόματος ενός προϊόντος.

LOL δηλαδή.

Λες και θα αλλάξει κάτι...το ίδιο ( αν όχι σε ορισμένες περιπτώσεις εμπλουτισμένο ) staff θα συνεχίσει τα εκάστοτε projects.

Δημοσ.
Re pedes kai twra an thelei kaneis na valei karta grafikwn amd radeon se ena sistima me intel epexergasti den tha einai simvato? h' den tha yparxei kanena provlima?

Pragmatika me kati tetoia post arxizw kai xtypaw kokkina...

Ma kala, diavases ka8olou ta prohgoumena post ?

Mallon oxi.

Anyways, gia allh mia fora:

Oi kartes tha synexisoun na paizoun pantou, eite se Intel CPU eite se AMD...

FFS

Δημοσ.

Θα είναι τόσο συμβατό όσο ένα πληκτρολόγιο microsoft, σε λειτουργικό linux. :) Κανένα πρόβλημα δεν θα υπάρχει όπως δεν υπάρχει όταν σε nforce βάλεις κάρτα ΑΤΙ

Δημοσ.
Η nVIDIA είναι ανεξάρτητη εταιρία ( και μετά από τις "διαμάχες" με την Intel { δεν μιλάω για την υποτιθέμενη και stupid-φήμη της συνέννωσης } στο θέμα των chipset ) και θα συνεχίσει χαλαρά να βγάζει chipset για οτιδήποτε έχει άδεια.

Eτοιμάζεται ωστόσο να μπει στο μέλλον στην αγορά των επεξεργαστών. Πως ακριβώς είναι ακόμα νωρίς να πούμε ;)

Δημοσ.
1) Διάβασες καθόλου πιο πάνω ένα post μου καθώς και ένα post του φίλτατου Ailuroυ ?

Βill τα διαβασα.Απλα αναρωτιεμαι το εξης.Δε θα ηταν λογικο να δουλευουν καλυτερα οι ATi με τους AMD, ωστε η ιδια η AMD να προωθησει τις πωλησεις της νεοαποκτηθεισας εταιριας της?Σαφως και θα δουλευουν σωστα οι Nvidia με τους AMD, αλλα δε θα ηταν λογικο να δουλευουν λιιιιγο(ή πολυ) καλυτερα οι ATi?

Δημοσ.
Βill τα διαβασα.Απλα αναρωτιεμαι το εξης.Δε θα ηταν λογικο να δουλευουν καλυτερα οι ATi με τους AMD, ωστε η ιδια η AMD να προωθησει τις πωλησεις της νεοαποκτηθεισας εταιριας της?Σαφως και θα δουλευουν σωστα οι Nvidia με τους AMD, αλλα δε θα ηταν λογικο να δουλευουν λιιιιγο(ή πολυ) καλυτερα οι ATi?

Όχι, δεν είναι λογικό και στην ουσία δεν γίνεται.

Άσε που ανάλογα την κατάσταση αν γινότανε αυτό που λες, θα γινότανε και ως αντιπροώθηση [ π.χ. σε εποχή που οι Intel CPUs είναι πολύ καλύτεροι των AMD, οι AMD δεν θα πουλάνε, και εφόσον { που δεν γίνεται } οι ATi δεν θα παίζουν καλά σε intel, θα παίρνουν nVIDIA ].

Απλά βγάλτο απ' το μυαλό σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...