Προς το περιεχόμενο

Τα Windows ξεχνουν τις ρυθμισεις φακελων

TheoV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι κατι απλο και χαζο αλλα μου τη σπαει αγρια.Βαζω τα εικονιδια στον υπολογιστη μου σε μικρογραφιες και μολις το κλεισω και το ξανανοιξω το παραθυρο τα εχει σε

λεπτομερεις.Επισης το παραθυρο μου το ανοιγει παντα σε ενα συγκεκριμενο μεγεθος και οχι σε μεγιτοποιηση που το βαζω εγω.Ακομη θα ηθελε να σας ρωτησω αν γινεται τα fonts που εχω τωρα να φαινονται σε γραφη bold .Το

χα κανει καποτε αλλα τωρα χαθηκαν οι ρυθμισεις.

Δημοσ.

Όσο είσαι μέσα σε ένα φάκελο, πας : Tools > Folder Options > Καρτέλα View > Τικάρεις το remember each folder's view settings

Όσο για το 2ο που θέλεις μπορείς να το κάνεις από δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας > Ιδιότητες > Εμφάνιση > Για προχωρημένους > Επιλέγεις από την εικόμα το σημείο που θέλεις να έχει bold γράμματα και κάνεις τις απαραίτητες επιλογές...

Δημοσ.

epanofara proepilogon pantou mesa ekei dokimases (enow stis epiloges fakelon).

kane to kai vale tis rithmiseis pou theleis.

oso to kaneis na exeis energopoihmeni thn emfanisi koinon ergasion stous fakelous

Δημοσ.

Νομίζω πως σου έχω την λύση... Είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και το έλυσα με επέμβαση στο Μητρώο (aka Registry).

Δημιούργησε δύο DWORD Values:

Τη μία κάτω από την διαδρομή: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Shell

Με όνομα: "BagMRU Size" δώσε τον αριθμό των φακέλων που θέλεις να "θυμάται"

Και την άλλη κάτω από την διαδρομή: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\ShellNoRoam

Με όνομα: "BagMRU Size" δώσε πάλι τον αριθμό των φακέλων που θέλεις να "θυμάται".

Δες το συνημένο! Μετονόμασέ σε reg και κάνε merge ... Πρώτα πρώτα όμως κάνε κανά αντίγραφο ασφαλείας του Μητρώου μην έχουμε περιπέτειες...

a.txt

Δημοσ.

Τιποτα φιλε GCMH θα τρελαθω.Θα με αναγκασει να κανω φορματ αυτη η βλακεια δεν το πιστευω γαμοτο .

Δημοσ.

Aν εννοεις το system restore το εχω απενεργοποιημενο απο την πρψτη μερα που εκανα εγκατασταση τα win

Δημοσ.

Δεν θα συνιστούσα System Restor γιατί σε μερικούς [ κι εμένα μέσα ], προκάλεσε κι άλλα προβλήματα, και έτσι το έχω απενεργοποιήσει τελείως...

Η απόφαση δική σου...

Δημοσ.

Εγινε παιδια ευχαριστω και συγνωμη αν σας κουρασα.Τι να κανουμε παμε για φορματ για τον πιο γελιο λογο.Πανω που το συστημα πηγαινε μια χαρα.Τι γκαντεμησ.Anyway ευχαριστω.

Δημοσ.

Και μην ξεχάσεις 8) μετά το format οταν θα έχεις τον υπολογιστή στα μέτρα σου να κάνεις και ένα image του δίσου/partition, για να μην έχεις κι άλλα... :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...