Προς το περιεχόμενο

Help Για Αγορά κάρτας TV και FM για PC!

Biull

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

θα ήθελα να αγοράσω μια κάρτα τηλεόρασης και ραδιοφώνου για το PC μου.Στην αρχή κοίταγα την παρακάτω κάρτα:http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=29&product=816450 αλλά από ότι παρατήρησα δεν δέχεται εξωτερική κεραία ραδιοφώνου αλλά έχει ένα καλωδιάκη για κεραία το οποίο το συνδέεις με jack πάνω στην κάρτα.

Είπα να πάρω την:http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=29&product=820539της Pinnacle αλλά από ότι μου είπαν στο πλαίσιο δεν έχει καλή ποιότητα λήψης και capturing.

Τι λέτε εσείς;Τι προτείνεται κοντα στα 100Ε?

Thanks εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Φίλε spirosta εδώ που μένω μου είναι απαραίτητη η χρήση εξωτερικής ραδιοφώνου και μιας και έχω εξωτερική ρσδιοφώνου γιατί να μην την χρησιμοποιήσω?

Γιατι καλύτερα η Pinnacle?

Που το στηρίζεις?

Δημοσ.

Σαν μάρκα είναι σαφώς ανώτερη.. νομίζω.. Έχω δει pinnacle με τα καινούργια chip σε φίλο και η εικόνα ήταν πολύ πιο καλή από το ταπεινό bt878 που έχω εγώ.

Επίσης και στην πρώτη κάρτα αντί για απλό βύσμα τηλεόρασης μπορείς να προσαρμόσεις ένα jack μονοφωνικό για την κεραία ραδιοφώνου.

Δημοσ.

re paidia prin apo kana mina agora mia karta tileorasis apo to e-bay.Otan tin ebala sto pc epaine kathara ta kanalia alla den eixe katharo ixo(akouges mono parasita)esteila email apo ayton pou tin pira kai mou eipe an exo egatastisei toys drivers.Afoy toy eipa oti toys exo egatastisei mou eipe na tin steilo piso.Ti lete na fteei? mporo na kano kati gia na doulepsei sosta k na min ti steilo piso?(den aksizei na tin steilo)thanks

Δημοσ.

μάλλον δεν υποστηρίζει η κάρτα την κωδικοποίηση στον ήχο που έχουμε στην Ελλάδα. Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχα με μία κάρτα που είχα αγοράσει στην Αγγλία (φοιτητής), όταν την έφερα Ελλάδα.

• Members
Δημοσ.

Έχω την συγκεκριμένη Pinnacle και είμαι ευχαριστημένος από την ποιότητά εικόνας στα αναλογικά κανάλια (εννοείται ότι τα ψηφιακά τα πιάνει σχεδόν τέλεια), παρόλο που την έχω περασμένη σε εσωτερική και όχι εξωτερική κεραία. Επίσης πιάνει αρκετούς σταθμούς χωρίς να της έχω συνδέσει κεραία για ραδιόφωνο.

Κατά τα άλλα έχει τηλεχειριστήριο (στο οποίο ακόμα δεν έχω καταφέρει να κάνω σωστή αντιστοίχιση καναλιών) και υποστηρίζει καλά τις γνωστές ευκολίες του time shifting και της προγραμματισμένης εγγραφής.

Στα αρνητικά τώρα, έχω παρατηρήσει ότι μερικές φορές "χάνει" τα κανάλια και πρέπει να τα ξαναπεράσω. Αυτό το πάθαινε κυρίως όταν αναβάθμισα το software (Pinnacle Media Center) στην έκδοση 4.11. Από τότε που επέστρεψα στην προηγούμενη (3.κάτι) δεν ξαναεμφανίστηκε.

Επίσης, το Pinnacle Media Center, αν και εύχρηστο και αρκετά όμορφο, είναι γενικά πολύ βαρύ.

Δημοσ.
Στα αρνητικά τώρα, έχω παρατηρήσει ότι μερικές φορές "χάνει" τα κανάλια και πρέπει να τα ξαναπεράσω. Αυτό το πάθαινε κυρίως όταν αναβάθμισα το software (Pinnacle Media Center) στην έκδοση 4.11. Από τότε που επέστρεψα στην προηγούμενη (3.κάτι) δεν ξαναεμφανίστηκε.

Επίσης, το Pinnacle Media Center, αν και εύχρηστο και αρκετά όμορφο, είναι γενικά πολύ βαρύ.

Αυτό μάλλον είναι πρόβλημα με τους drivers. To είχε και ένας φίλος με μια παλαιότερη pinnacle. Οσο για προγράμματα υπάρχει αφθονία στο net. Αρκεί να βρεις αυτό που υποστηρίζει καλύτερα την κάρτα και είναι το πιο εύχρηστο για εσένα.

Δημοσ.

ρε παιδιά κάτι σε ποιό φθηνό δεν έχει να προτείνετε?30-40Ε λέω.τελικά αυτή τη φορά θα πάρω από Ελλάδα για να μην τη ξαναπατήσω!!!

Δημοσ.

Kalispera kai pali!

Thanks katarxas gia tis protaseis kai tis symboules!Tha ithela na rotiso kati:

Mexri posi analysh deixnoun oi Pci kartes?Ftanoun se 1280x1024?

Thanks ek ton proteron!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...