Προς το περιεχόμενο

Αγόρασα νέο σκληρό,μετά τι;

tonypapadovic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μεσα στο control panel έχει τα administrative tools. Κάποιο από όλα αυτά κάνει φορματ στο νέο σκληρό και στον αναγνωρίζει. Ενοείται πρωτά ότι τον έχεις περάσει σωστά και τον βλέπει στα BIOS

Δημοσ.

Ωραία, έστω ότι τον αναγνωρίζει το BIOS. Μετά στα win δεν θα τον αναγνωρίσει, σωστά; Όταν λές φτιάχνω το partition τι εννοείς; Αν μπορείς πες μου...Τι λέει ακριβώς; Βλέπω το διαμόρφωση αλλά το partition πουντο; Και αν το κάνω, μετά τι άλλο θα πρέπει να κάνω; Θα μου ζητήσει κάποιο μέγεθος να ρυθμίσω (δηλ. τα 250 giga). Thanx για την βοήθεια

Δημοσ.

opws eipe kai o anemos-v

1. deksi klik sto "o ipologistis mou"

2. diaxirisi

3. diaxirisi diskwn

4. deksi klik sto neo disko

5. diamorfwsi

6. akoloutheis tis odigies(kalitera gia na mi bariese pata na kanei grigwri diamorfwsii kanoniki tha parei poli wra kai den exei diafora)

Δημοσ.

Λοιπόν,σήμερα συνέδεσα τον καινούργιο σκληρό.(Δεν είχα χρόνο χθες). Απ΄ότι φαίνεται τον έβαλα καλά, εννοώ όσον αφορά την σύνδεση και το jumperάκι. Τα Win τον αναγνώρισαν, μόλις μπήκα στα win μου τον αναγνώρισαν από την αρχή.tolis από τα βήματα που μου είπες τα 4 πρώτα καλά. Όμως όταν κάνω δεξί κλικ στον νέο δίσκο, στον οποίο μου εμφανίζει ένα σήμα STOP μου έχει τις επιλογές Προετοιμασία Δίσκου/Ιδιότητες/Βοήθεια. Τι να κάνω; Προετοιμασία Δίσκου να επιλέξω;

Δημοσ.
opws eipe kai o anemos-v

1. deksi klik sto "o ipologistis mou"

2. diaxirisi

3. diaxirisi diskwn

4. deksi klik sto neo disko

5. diamorfwsi

6. akoloutheis tis odigies(kalitera gia na mi bariese pata na kanei grigwri diamorfwsii kanoniki tha parei poli wra kai den exei diafora)

An 8ymamai kala,se kainourgio disko aformarisro,den ginetai quick format.Ayto to format sbynei mono to fat toy diskou,den kanei diamorfwsh se olo ton disko.Gi ayto xreiazetai full format.An kanw la8os as me dior8wsei kapoios.

• Moderators
Δημοσ.

Vevaios kai ginetai quick format kai se kainoyrgio disko novice21. Oi diskoi stin ousia einai idi formarismenoi apla ftiaxnetai to komati pou dinei tis plirofories toy tropou diamorfosis kai ta sxetika.

Δημοσ.

Thanx παιδιά, ένας ψιλοειδικός (τον εμπιστεύομαι τέλος πάντων) μου είπε ότι το πρώτο φορμάτ ας είναι κουίκ. Να μην τα πολυλογώ, σας ευχαριστώ όλους, και ειδικά τον tolis, τέλος καλό όλα καλά με τον σκληρό.

Δημοσ.

Aκουστε τι επαθα εγω,αγορασα τον ιδιο σκληρο και πηγα να τον περασω μολις χθες στον υπολογιστή.Να σημειωσω οτι ο ηδη υπαρχων σκληρος ειναι Sata.Λοιπον τον περασα με τα χιλια ζορια και μετα τον κανω format μεσα στο λειτουργικό μου(ξερετε απο το My Computer-Manage...κλπ)Οταν καποια στιγμη τελειωσε το format μου εβγαλε οτι ειναι DYNAMIC disk και οταν πηγα να τον κανω partitionμε το partition magic 7 δεν τον μαρκαρε καθολου!!!ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.Μετα πηγα να περασω τα Mandriva στον σκληρο για να δοκιμασω να τον κανω partition απο κει μεσα.Τον εκοψα σε 160 και 70 αλλα μετα οταν πηγα να μπω στα wndows για να δω αν τον ειχε κοψει τελικα μου εβγαζε λαθος και δεν συνεχιζε!Μετα παω να περασω τα 2000 για να δω τι θα γινει και παλι οταν πηγα να μπω μου εβγαζε ενα προβλημα σχετικα με το ΒΟΟΤ INI FILE κατι τετοιο δεν το θυμαμαι ακριβως,ΠΑΙΖΕΙ να ειναι προβληματικος ο σκληρος που αγορασα οσον αφορα το boot sector?Oποιος ξερει τιποτα ας βοηθησει...Ευχαρστω προκαταβολικα.:cry: :cry: :cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...