S2Katana Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Εχω ακουσει για ασυμβατοτητες με PS3, τοσο σε αυτην οσο και στην DFP.
privateer Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Colin McRae : DIRT Videos http://www.jeuxvideo.fr/video-colin-mcrae-dirt-6557-0-0.html
Bigi444444 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Ακόμα δε μπορώ να πιστέψω ότι αυτά τα γραφικά είναι πραγματικά! Πάντως από ήχο, χειρισμό και ρεαλισμό είναι ...εχμ...δεν ξέρω τι λέξη να χρησιμοποιήσω...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 "Κομμάτια, σπασμένα οράματα..."
fabiawrc Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 εχω παθει πλακα απο τα γραφικα.τι δεντρα τι θαμνοι τη ποικιλια στην ειδικη μεσα η γεφυρες..πωωω αλλα παντα ρε παιδια.παντα κατι λειπει...................γιατι να μην εχει ΚΑΙ simulation :twisted: :-|
spyros14 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 μπορει να μην ειναι rbr αλλα πιστευω οτι θα ειναι καλυτερο απο τα προηγουμενα cmr's.Αν ειναι σαν το cmr2 θα ειμαι ευχαριστημενος, παντως σιγουρα θα το παρω.
Voodooman Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 τελικά το μισώ αυτό το HDR. Εξαφανίζει κάθε λεπτομέρεια από τα γραφικά και τα κάνει να μοιάζουν θολωμένα, όπως τα πρώτα παιχνίδια σε Glide. Πρέπει να είναι το πιο απαίσιο εφέ που υπάρχει, ιδίως όταν το χρησιμοποιούν τόσο αλόγιστα, όπως σε αυτά τα screenshots.
privateer Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Dirt Damage video http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=58786
thanos182 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Σε ρεαλισμο σαν το Richart Burns Rally δεν πιστευω οτι προκειται να βγει! Ολα ειναι αναγλιφα δρομος λακουβες πετρες δεν ειναι απλα γραφικα αλλα υπαρχουν στο παιχνιδι και τσιχλα να πατησεις το καταλαβαινεις... Περιμενω τις δικες σας γνωμες
S2Katana Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Ετσι και αλλιως η Codemasters δε θελει να χτυπησει το RBR.Στοχευει σε αλλο κοινο!
isaias1983 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 tromera ta grafika!makari k to gameplay na einai antaxio na doume epitelous ena wraio paixnidaki!
kostacurtas Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Colin McRae DiRT Update With Codemasters's off-road epic nearing completion, we give the latest build a thrashing it'll never forget. Καλα νεα για γραφικα και χειρισμο... For starters, it runs a whole lot smoother - still not at 60 frames per second, but that's not so much of a hardship considering how detailed everything on the track is. However, the big improvement is with the handling, which before was twitchy and over-sensitive. Now cars are fast and responsive, reacting to the slightest touch of the analogue stick without sliding out at the every corner. Και οχι και τοσο καλα για το damage system... Indeed, DiRT's sophisticated damage system means that every knock, nudge and crunch really does make a difference. Lose a front wing or body panel by overdoing it into a corner and the damage is largely cosmetic so you won't really notice any difference in the handling.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.