Προς το περιεχόμενο

Colin McRae: DIRT

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 852
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ακόμα δε μπορώ να πιστέψω ότι αυτά τα γραφικά είναι πραγματικά! :confused:

Πάντως από ήχο, χειρισμό και ρεαλισμό είναι ...εχμ...δεν ξέρω τι λέξη να χρησιμοποιήσω...

Δημοσ.

εχω παθει πλακα απο τα γραφικα.τι δεντρα τι θαμνοι τη ποικιλια στην ειδικη μεσα η γεφυρες..πωωω

αλλα παντα ρε παιδια.παντα κατι λειπει...................γιατι να μην εχει ΚΑΙ simulation :twisted: :-| :cry:

Δημοσ.

μπορει να μην ειναι rbr αλλα πιστευω οτι θα ειναι καλυτερο απο τα προηγουμενα cmr's.Αν ειναι σαν το cmr2 θα ειμαι ευχαριστημενος, παντως σιγουρα θα το παρω.

Δημοσ.

τελικά το μισώ αυτό το HDR. Εξαφανίζει κάθε λεπτομέρεια από τα γραφικά και τα κάνει να μοιάζουν θολωμένα, όπως τα πρώτα παιχνίδια σε Glide. Πρέπει να είναι το πιο απαίσιο εφέ που υπάρχει, ιδίως όταν το χρησιμοποιούν τόσο αλόγιστα, όπως σε αυτά τα screenshots.

Δημοσ.

Σε ρεαλισμο σαν το Richart Burns Rally

δεν πιστευω οτι προκειται να βγει!

Ολα ειναι αναγλιφα

δρομος λακουβες πετρες δεν ειναι απλα γραφικα αλλα υπαρχουν στο παιχνιδι

και τσιχλα να πατησεις το καταλαβαινεις...

Περιμενω τις δικες σας γνωμες

Δημοσ.

Colin McRae DiRT Update

With Codemasters's off-road epic nearing completion, we give the latest build a thrashing it'll never forget.

Καλα νεα για γραφικα και χειρισμο...

For starters, it runs a whole lot smoother - still not at 60 frames per second, but that's not so much of a hardship considering how detailed everything on the track is. However, the big improvement is with the handling, which before was twitchy and over-sensitive. Now cars are fast and responsive, reacting to the slightest touch of the analogue stick without sliding out at the every corner.

Και οχι και τοσο καλα για το damage system...

Indeed, DiRT's sophisticated damage system means that every knock, nudge and crunch really does make a difference. Lose a front wing or body panel by overdoing it into a corner and the damage is largely cosmetic so you won't really notice any difference in the handling.

dirtcmroffroad51ti4.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...