kirileman Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Φοβάμαι ότι δεν είναι έτσι. Τα GTR και το RBR έχουν φανατικούς οπαδούς, αλλά όχι πολλούς. Μη βλέπεις που βγήκε και GTR 2, η simbin έβγαλε αρκετά παιχνίδια γιατί είχε αγοράσει την μηχανή του F1 και ήταν εύκολο και φτηνό στο να την εξελίξει.Και σκέψου και το άλλο. Αυτά τα παιχνίδια δεν παίζονται παρά μόνο με τιμονιέρα. Πόσοι έχουν μία; Όχι και τόσο πολλοί. Και πόσοι θα καθήσουν να στήσουν την τιμονιέρα, να ιδρώσουν πάνω της για να λιγοστέψουν το χρόνο τους. Πάλι όχι πολλοί. Ο ρεαλισμός δεν πουλάει γιατί είναι μεγάλη φασαρία για όλους. Αλλά και εμείς δεν θέλουμε κάθε μήνα να βγάζουν και έναν super εξομοιωτή, ας βγάζουν έναν κάθε δύο χρόνια τουλάχιστον! Η σειρά McRae έκανε όνομα μόνο και μόνο χάρις στο πρώτο που βγήκε το '99. Ήταν το πιο ρεαλιστικό από τα υπόλοιπα της εποχής του και όλοι έπαθαν πλάκα. Από τότε επαναπαύτηκε στις δάφνες της η σειρά, αλλά ο κόσμος συνέχιζε να την υποστηρίζει, θεωρώντας την σκληροπυρηνικό εξομοιωτή! Βγήκαν από τότε 4 μέτρια παιχνίδια, αλλά πάντα ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος και πάντα περιμένουμε με αγωνία το επόμενο της σειράς... Σορυ αλλά διαφωνώ. Έπαιξα 2 μήνες το rbr με το αναλογικό χειριστήριο του ps2 πριν πάρω τιμονιέρα όπως έπαιζα τόσο καιρό κάθε άλλο παιχνίδι. Το παιχνίδι σαφώς κ παίζεται χωρίς τιμονιέρα, απλά η εμπειρία με αυτήν είναι μοναδική κ "αγγίζει την τελειότητα". Άρα δεν ισχύει αυτό που λες, όπως επίσης δεν ισχύει αυτό που λες για το "πόσοι θα ιδρώσουν πάνω της για να βελτιώσουν το χρόνο τους". ΟΛΟΙ (όσοι αγοράσουν μια). Έπαιξα επίσης κ κάποια nfs τα οποία ήταν το ίδιο χάλια τόσο με το gamepad όσο κ με την τιμονιέρα. Τι θέλω να πω; Δεν έχει τόση σημασία το χειριστήριο όσο το ίδιο το παιχνίδι. Και μην ξεχνάτε, ΓΙΑ ΕΞΟΜΟΙΩΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ μιλάμε, όχι αεροπλάνων ή ελικοπτέρων! Όλοι οδηγούμε αυτοκίνητο, συνεπώς, μπορούμε να παίξουμε ένα τέτοιο παιχνίδι όσο ρεαλιστικό κ αν γίνει κάποτε. Άλλωστε, οι κατασκευαστές παιχνιδιών αυτό έχουν ως στόχο, τόσο σε ότι αφορά τα γραφικά όσο κ το χειρισμό ή το gameplay. Να φτιάξουν ένα παιχνίδι, στην περίπτωσή μας, ένα παιχνίδι οδήγησης που να πλησιάζει όσο είναι δυνατόν την εμπειρία της πραγματικής οδήγησης. Άρα, άλλο εξομοιωτής αυτοκινήτου, που όλοι θα μπορούν να "παίξουν", κ άλλο "εξομοιωτής αεροπλάνου"! Δεν έχω στοιχεία ούτε θα κάτσω να ψάξω, απλά είμαι εντελώς αντίθετος στη νοοτροπία που κρύβει η φράση "ο ρεαλισμός δεν πουλάει γιατί είναι μεγάλη φασαρία για όλους". Γιατί, αφού δεν πουλάει τελικά, τι στο καλό είμαστε όλοι εμείς εδώ μέσα που ενώ βγαίνουν καινούρια παιχνίδια, μνημονεύουμε ακόμα το rbr κ αν ποτέ βάλουμε να παίξουμε ένα ράλυ, θα είναι μόνο αυτό; Είμαστε απλά μερικοί φανατικοί; Ή μήπως τελικά όποιος μπει στον "κόπο" να ασχοληθεί βλέπει τι έχανε τόσο καιρό κ μετά οτιδήποτε άλλο του φαίνεται "λίγο"; Επιμένω, λοιπόν, κ κλείνω, πως αυτή τη στιγμή, που τα παιδιά "μεγαλώνουν" ακόμα πιο γρήγορα όπως επίσης κ οι απαιτήσεις παλιών κ νέων gamers, αν έβγαινε ένα rbr2 απλά κ μόνο με σύγχρονα γραφικά, θα τσάκιζε στις πωλήσεις!!!
john2gr Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Στο PS2 μπόρεσες να το παίξεις γιατί ακριβώς χρησιμοποιούσες analog και μπορούσες εν μέρει να ελέγξεις πόσο γκάζι "πατούσες" με το αναλογικό. Στο πληκτρολόγιο δεν υπάρχει αναλογικό πάτημα του πλήκτρου,είναι είτε τέρμα είτε καθόλου. Υπήρχαν στα options μερικά φίλτρα αλλά σε κανένα σημείο δεν μπορούσαν να αντικαταστήσουν το τιμόνι,όσο και να τα πείραζες.
kirileman Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Σύμφωνοι. Είναι, λοιπόν, η αγορά gamepad "φασαρία"; Ε, νομίζω πως όχι. από εκεί κ πέρα, όποιος θέλει το τέλειο, ας δώσει κάτι παραπάνω. Να μην λέμε, λοιπόν ότι δεν παίζεται παρά μόνο με τιμονιέρα.
panos--26-- Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Τώρα μην συγκρίνουμε την π@!$!a με την βούρτσα! Η αίσθηση είναι απαράμμιλη όταν πέξεις με τιμόνι! Πήρα 1 της Logitech πριν 1 χρόνο και αναρωτιόμουν γιατί τόσο καιρό δεν είχα αγοράσει! Αξίζει κάθε ευρώ! Μεταφέρει το απλό gaming σε εμπειρία οδήγησης! Είχαν πιαστεί τα χέρια μου από την ισχυρή δόνηση και τους πολλόυς αγώνες! Πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις! Μετά αν γυρίσεις να παίξεις με βελάκια ή gamepad θα ξενερώσεις πολύ απλά!
S2Katana Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 και εγώ, αλλά ομολογώ ότι ποτέ δεν πέρασα άσχημα με κανένα CMR. Πάντα είχαν γραφικά αιχμής, πάντα είχαν καλά αυτοκίνητα, το μοντέλο καταστροφής γίνεται όλο και καλύτερο, γενικά δεν το προσπερνάς και με ευκολία, έχει πάντα την φάση του. Nαι, ναι, παντα χαρουμενος αφηνα το τιμονι!
kirileman Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Ωραία η driving force pro ε; Άντε μετά να παίξεις Colin με πλήκτρα
panos--26-- Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Homor xaneis tin mpala ekei pragmatika! Alla kai ta 230 euro einai polla gia timoni! Me 70 euro kai to logitech wingman formula force gp exo pathei tin plaka mou na fantasteis! Exo leiosei ta Gtr1,2 rbr, netkar rfactor kai live for speed!
S2Katana Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Ωραία η driving force pro ε; Άντε μετά να παίξεις Colin με πλήκτρα Aσε φιλε, πορωση!
kirileman Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Καλά, φαίνεται σουπερ η g25, συμπλέκτη, φινίρισμα. Αλλά πρώτον, είναι πολλά τα λεφτά κ δεύτερον, η driving force pro κάνει κ για ps2 κ για pc κ έχει κ όλα τα πλήκτρα του ps2 πάνω της. Στις φωτογραφίες της g25 δεν είδα κάτι τέτοιο. Με βλέπω να λέω στο θείο να μου φέρει την pc version για να ξαναλιώσω!!! Όσο για το πότε βγαίνει το colin, συγχωρέστε με αλλά "who cares"?
littlelouievegos Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Όσο για το πότε βγαίνει το colin, συγχωρέστε με αλλά "who cares"? Καλο ειναι μωρε.. Απ το να παιζεις NFS παιζεις αυτο για arcade Υ.Γ Και εγω θεωρω υπερβολικα τα 230+ ευρω για μια G25.. Αν και τα δικαιολογω πληρως για τους φανατικους του ειδους δεν μου φαινεται περιεργο καθολου..
HomoR Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Na anafero pos epidi exo tin g25...kani kai gia ps2,ps3 kai mac... Malista tin exo dokimasei sta antisistixa sistimata kai douleui mia xara:D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.