Προς το περιεχόμενο

Colin McRae: DIRT

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 852
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κλασικό Colin. Η οδήγηση είναι εντελώς ΓΤΠ λέμε. Επίσης που είναι η ζημιά ΟΕΟ; Ο άλλος έχει σπάσει εντελώς το Impreza λέμε κι ούτε μια αεροτομή δεν έχει φύγει,ακόμα και τα τζάμια μένουν κομπλέ (αααααααααας πούμε ότι είναι απενεργοποιημένο το σύστημα ζημιάς,χαχαχαχαχαχαχαχαχα). Πάντως τώρα βλέπουμε τι ωραίο hyping δημιουργήθηκε γύρω από το παιχνίδι....... <<Ακόμα κι οι μικρές πέτρες επηρεάζουν την οδήγηση>>. Μα βέβαια,βέβαια.......είναι ολοφάνερο :D :P

Δημοσ.

Beta ή Ξε-beta φαινεται πολυ arcade στις αντιδρασεις και κυριως στις αναπηδησεις του αυτοκινητου και στη ''διαχειριση'' των ανωμαλιων απο την αναρτηση...

Εξακολουθω να αισθανομαι πως δεν τρεχει το ΑΜΑΞΙ αλλα ο ΔΡΟΜΟΣ κατω απο το αμαξι, ενω αυτο ειναι στατικο!

Δημοσ.

οπως το περιμενα τραγικο σε gameplay.το αμαξι ετσι οπως επιταχυνει και φρεναρει ειναι απαραδεκτο απλα.ελπιζω να το σενιαρουν οι τρομπμαστερς.

τα γραφικα ειναι κορυφαια αλλα και παλι τι να το κανεις.1 πιστα να βαλεις να παιξεις rbr τελος.τελικα ο αειμνηστος richard burns και οι sci-games βαλανε τα γυαλια σε ολους που νομιζω αδυνατουν να πιασουν την αισθηση και τα psyshics του rbr.οτι ραλλυ και αν εχει βγει μεχρι τωρα δεν το αγγιζει στο ελαχιστο.τωρα βγαινουν και μοντες για νεες πιστες η μια ειναι στο 37% θα παρει ζωη παλι το game.

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον fabiawrc. Όταν έχεις παίξει RBR δύσκολα μετά γυρνάς σε άλλο rally game,εκτός κι αν θες να παίξεις κάνα arcade ή απλά να θαυμάσεις τα γραφικά. Όσο και να υμνούν το physics engine η Codemasters,στην πραγματικότητα δεν πιάνει μια στο κορυφαίο RBR. Κρίμας τα γραφικά,στράβι πήγαν

• Moderators
Δημοσ.

Επειδή το εχω το RBR, αμα δεν εχεις τουλαχιστον μια μετρια τιμονιερα δεν κανεις τιποτα. Μολις και μετα βιας πετασα τα τεστ με το πλητρολογιο, για αγωνα ουτε λογος... μια, μα μονο ΜΙΑ να φυγεις με περισσοτερη ταχυτητα παπαλα...

Δημοσ.
Tελειωσε, με ψησατε και θα το προμηθευτω το RBR.

Δεν εχεις παιξει RBR ποτε; :o

Ειναι η εννοια του racing simulation με την πιο πειστικη μεχρι στιγμης αναπαρασταση αγωνιστικων συνθηκων.. (Και εγω που το ξερω θα μου πεις εχω οδηγησει ποτε σε WRC αγωνες; :lol: )

Περα απο την πλακα παρε ΤΩΡΑ μια τιμονιερα γιατι δεν ειναι φτιαγμενο το παιχνιδακι για κουμπακια και ξεκινα.. Καλο καψιμο.. :lol:

Δημοσ.

παιδια hepl,ειμαι λατρης των rally games κι ενοειτε οτι απο τοτε που βγηκε το rbr δεν εχω ξεκολησει,δυστηχως ομως το pc μου τα φτυσε ( τωρα ρε γμτ.?)

και δεν μπορω να κατεβασω και να παιξω την καινουργια ειδικη που φτιαχτηκε (βλεπε bhmotorsports.com)απ'την αλλη ομως θελω οπωσδηποτε να παρω και το νεο mcrae και η ερωτηση ειναι να παρω xbox-ps3 η να παω για νεο pc,λογω δουλειας χρειαζομαι κι 1 φορητο αλλα δεν ξερω αν μπορω να παιζω games επισης προσφατα αγορασα 1 LCD 36΄και θα ηθελα να μαθω αν αυτα τα pc σαλονιου ειναι καλα για να εχω monitor την tv,μπερδεμα ε και δεν εχουν βγει ακομα τα specs για το dirt.

Διαθεσιμο budget 1000 euroπουλα.

Δημοσ.

Epeidi oloi viastikate na katigorisete tin seira CMR as po merika pragmatakia.

Aneka8en h CODEMASTERS eixe dilosei pos h seira ton CMR apeu8inete se euri koino kai oxi se hardcore sim racing funs oste ta game na einai playable apo olous kai vasi me autin tin logiki ta kataskeuazi.

Prosopika vlepontas ola ta video apo to DIRT mporo na po me sigouria oti mou arese para poly kai 8a einai euxaristo kai playable apo olous xoris na xriasti ateliotes wres kapsimatos.

Para poly kali entiposi ta organa sto dashboard ta opia epitelous douleuoun opos kai oi foveres in car cameres,opos me to sinodigo na girnai tis selides klp.

Fovera grafika kai damage modeling kai sigoura to game 8a einai poly velitomeno mias kai apo oti eipe kai o typos sto video h parousiasi einai apo to martio.

Ego prosopika 8a to paro:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...