@_zerocool Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Υπάρχει δυνατότητα να το εγκαταστήσω σε windows 2000 με κάποιο patch? Έχω κανει install το game και update στην 1.2 αλλα μου βγάζει error για procedure entry point στο advapi32.dll
drillgr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Λοιπον δοκιμασα το HDR tweaker και το game ειναι πλεον κορυφη! Τα γραφικα πολυ καλυτερα απο πριν!!
S2Katana Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Στο τελος θα με κανετε να ξαναεγκαταστησω το CMR
poihths Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Στο τελος θα με κανετε να ξαναεγκαταστησω το CMR μη το κανεις.. τζαμπα κοπος... ουτε γω το βαζω..
drillgr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Παντως χωρις το hdr εκτως οτι κερδιζεις σε επιδοσεις τα γραφικα γινονται ΠΟΛΥ καλυτερα!! Φευγει αυτη η εκνευριστικη "θολουρα" που απορω ποιος τους ειπε οτι αυτο θεωρειται "καλο" γραφικο.... Τωρα μενει μονο να με καποιο mod να διορθωθει το θεμα προσφυσης/βαρυτητας/χειρισμου..
@byZo Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Η "θολούρα" προσπαθεί να πετύχει την κακή ορατότητα που έχεις όταν , πχ, έχει πολύ ήλιο ή κάτι παρόμιο. Εμένα προσωπικά μου αρέσει.
adi32 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 το ξαναβαλα μηπως δω βελτιωση αλλα η 6600Gt δεν το σηκωνει αυτο που δεν αντεχεται με τιποτα ειναι το πως κοβει το τιμονι οποτε....
drillgr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Οντως αυτο το κοψιμο του τιμονιου ειναι οτι χειροτερο, αστα να πανε. Οσο για την θολουρα ειναι εντελως εκνευριστικη, τα αμαξια γιαλιζουν υπερβολικα και σε καμοια περιπτωση ο ηλιος στην πραγματικοτητα δεν δινει ενα τετοιο οπτικο αποτελεσμα...
Orlias Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δυστυχως ο Colin McRae ειναι νεκρος. Λυπαμαι που το γραφω εδω αλλα ολοι εδω ειμαστε fan του game κ οι περισσοτεροι κ του ιδιου ως οδηγου αγωνων. Σκοτωθηκε σε ατυχημα με το ελικοπτερο του μαζι με τον 5αχρονο γιο του πηγαινωντας στο εξοχικο τους.Το διαβασα σε sites κ το ειπαν κ στην μεταδοση του αγωνα motogp. Δεν γνωριζω κατι περισσοτερο για την ωρα αλλα η ουσια ειναι μια...Rest In Peace Colin...
Voodooman Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Φριχτό πράγμα να πεθαίνουν τα είδωλά σου... Senna, Burns, McRae, άνθρωποι με τους οποίους μεγάλωσες, διάβαζες τα κατορθώματά τους και σε έκαναν να νοιώθεις καλύτερα, σου χρωμάτιζαν τη ζωή. Αντίο κύριοι...
Galis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Καλα με το ελικοπτερο?!!Πολυ ξαφνικο.Κριμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.