drillgr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δυστυχως τα αμαξια συμπεριφερονται πολυ χαλια. Λες και οδηγας στην σεληνη ενα πραμα. Ειδικα κατι ανωμαλου που εχει ειναι αστα να πανε.... Επισης με πληκτρολογιο αν πατας να στριψει δεξια/αριστερα γινεται πολυ αποτομα ενω στα προηγουμενα colin ηταν πιο ομαλο.
S2Katana Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Σωστο, αν και με πληκτρολογιο δυσκολα παιζεται.Μονο με gamepad καααατι γινεται.
george__ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Θα μου πει κανεις πως βαζω joystick ή τιμονι????
poihths Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Θα μου πει κανεις πως βαζω joystick ή τιμονι???? το συνδέεις κανονικα στο πισι
S2Katana Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Μαλλον εννοει πως το ενεργοποιει απο το μενου. Απλα επιλεγεις τις 2 επομενες καρτελες μετα το πληκτρολογιο.
george__ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Πηγα στoυς controllers αλλα λεει preset: keyboard.
spiridonas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 δεν ξέρω αν έχει ήδη ειπωθεί αλλά κάντε ένα search στον γουγλη για Colin McRae DiRT HDR TWEAKER v1.0.1 και πηγαίνετε στο πρώτο αποτέλεσμα και κατεβάστε το απενεργοποιεί το HDR εγώ κέρδισα καμιά 10ρια frames
nk_surfer Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 δεν ξέρω αν έχει ήδη ειπωθεί αλλά κάντε ένα search στον γουγλη για Colin McRae DiRT HDR TWEAKER v1.0.1 και πηγαίνετε στο πρώτο αποτέλεσμα και κατεβάστε το απενεργοποιεί το HDR εγώ κέρδισα καμιά 10ρια frames Πολύ καλό!!! Μπράβο ρε spiridona!! Πολύ πιο καλά τα γραφικά πλέον!!
S2Katana Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 δεν ξέρω αν έχει ήδη ειπωθεί αλλά κάντε ένα search στον γουγλη για Colin McRae DiRT HDR TWEAKER v1.0.1 και πηγαίνετε στο πρώτο αποτέλεσμα και κατεβάστε το απενεργοποιεί το HDR εγώ κέρδισα καμιά 10ρια frames Toσο μεγαλη διαφορα κανει?Καλο!
drillgr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Θα το δοκιμασω και γω αργοτερα να δουμε. Ενταξει εγω δεν θελω να πετυχω κερδος σε fps αφου ουτως η αλλως με medium γραφικα ειναι πολυ καλα ( στο high δεν ειδα διαφορες στα γραφικα). Απλα το οπτικο αποτελεσμα με το hdr on ειναι πολυ μαπα... Αντε και κανενα mod να διορθωθει επιτελους ο χειρισμος του αυτοκινητου οπως επισης να διορθωσουν τον συντελεστη τριβης και την επιταχυνση της βαρυτητας γιατι μαλλον μπερδεψαν τον πλανητη που εξελισετε το παιχνιδι..
Vagos_46 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Για όσους δεν το έμαθαν κυκλοφόρησε το patch 1.2,η μόνη ουσιαστική διαφορά είναι οτι λύθηκε το πρόβλημα με τα corrupted saved games,πράγμα πολύ ενοχλητικό! http://www.codemasters.co.uk/downloads/index.php?downloadid=29511&territory=EnglishUK PATCH 1.2: * Fixed a bug where some saved games were being corrupted during the save process. Saved games are only usable by the PC and user that created them. * Includes a new set of leaderboards. These are separate to the existing leaderboards which will remain visible for people playing version 1.0 or 1.1. * Also includes fixes of patch 1.1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Ακρως ενδιαφερον! Το βαζω ευθυς...
FarCry Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Colin McRae: DIRT Game Guide http://guides.gamepressure.com/colinmcraedirt/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.