Προς το περιεχόμενο

Colin McRae: DIRT

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 852
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κανα patch για την πλαγιολίσθηση ή για τη οσο το δυνατόν ρεαλιστικότερη συμπεριφορά του οχήματος πάνω στα διαφορά οδοστρώματα υπάρχει; (κ ας μην είναι τόσο ρεαλιστικό όσο το RBR, δεν πειράζει). Μόνο κ μόνο να καταλαβαίνουμε μια μικρή διαφορά κ να μην τρέχουμε με 200 πάνω στο χώμα, όχι τίποτα άλλο. Τα βασικά ρε γμτ.

Δημοσ.

Δεν μπορεί ένα καθαρά arcade ραλλάκι να γίνει simulator.

Πότε θα το καταλάβετε ρε παιδιά.

Eλπίζω να μην λέτε τα ίδια και με το Sega rally που εκείνο θα είναι ακόμα πιό arcade και από το Dirt.

Δημοσ.

Το Sega Rally 2 λες? Αυτο κυκλοφορει ηδη(το εχω)

Δε θυμαμαι, το επαιξα για 2-3 μερες...

To ξερα(χεχεχε) Αλλα γιατι αρχικα ειπες "ναι, το εχω τερματισει" ??

Υπαρχει κανεις εδω που να εχει τερματισει το Carrer του 05?

Δημοσ.
Δεν μπορεί ένα καθαρά arcade ραλλάκι να γίνει simulator.

Πότε θα το καταλάβετε ρε παιδιά.

Eλπίζω να μην λέτε τα ίδια και με το Sega rally που εκείνο θα είναι ακόμα πιό arcade και από το Dirt.

Το θέμα είναι πως ΔΕΝ είναι καθαρά arcade ραλλάκι. Θέλει και είναι κάτι ενδιάμεσο κ κατά τη γνώμη μου αποτυγχάνει (όχι εντελώς βέβαια) κ στον τομέα arcade=διασκέδαση κ στον τομέα simulation=οδηγική εξομοίωση. Είναι κάτι σαν τα SUV που δεν έχουν ούτε τις ασφάλτινες επιδόσεις ενός κανονικού επιβατικού ούτε τις εκτός δρόμου επιδόσεις ενός καθαρόαιμου τετρακίνητου τύπου Jeep. Εγώ θα προτιμούσα είτε να ήταν εντελώς arcade, να μην με αφήνει δηλαδή να φύγω εκτός δρόμου τόσο εύκολα κλπ είτε να είχε κάποια παραπάνω στοιχεία simulation που να μου έδινε την ψευδαίσθηση της πραγματικής οδήγησης χωρίς να γίνεται το παιχνίδι δύσκολο κ αν γινόταν, με τη δυνατότητα να μπορώ να το γυρίσω σε εντελώς arcade με τις κατάλληλες ρυθμίσεις. Αυτό, λοιπόν, που ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ με άλλα λόγια είναι πως το παιχνίδι αυτό είναι καθαρό arcade. Κάνει μπαμ η διχασμένη του προσωπικότητα.

Δημοσ.

ναι αλλά υπάρχει και ο αντίλογος που λέει πως εγώ δεν θέλω να παίζω ένα racing game που να θυμίζει ''άλλο αθλημα'', ούτε και κάτι που να μου φάει 1 μήνα να μάθω να το κρατάω στον δρόμο...

και επειδή νομίζω πως είναι λίγο υποκειμενικό το κατά πόσο arcade ή sim μπορει να θεωρεί κάποιος ένα τέτοιο παιχνίδι, απλά και μόνο γιατί δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να οδηγήσει στην πραγματικότητα κάτι ανάλογο για να μπορεί να κάνει συγκρίσεις... εντάξει θα μου πείτε ''δεν θέλει και πολύ εμπειρία να καταλάβεις πως ένα αμάξι είναι αδύνατο να σταματήσει σε 2'' όταν πάει με 100km/h'' στο χώμα, αλλά έχω δει και αρκετά υπερβολικα σχόλια που δεν τα δέχομαι..

όπως και να το κάνουμε, δεν μιλάμε για ποδοσφαιράκι, που λίγο πολύ όλοι παίξαμε στην ζωή μας, και μπορούμε να καταλάβουμε εύκολα αν είναι arcade ή simulator...

Δημοσ.

Ειπα και γω να το ξεκινησω μιας που τελειωσε η εξεταστικη αλλα δεν το βλεπω.

Αυτο το καταραμενο hdr μπορουμε να το βγαλουμε? Ειπαμε ομορφα εφε αλλα οχι και τετοια αηδια γιαλαδα να μην βλεπεις τπτ...

Σε γραφηκα medium vs high δεν παρατηρησα καμια οπτικη διαφορα περα του οτι στο high το γυαλισμα ειναι πιο εντονο και επισης η x1900gt δεν τα παει και τοσο καλα.

Το πιο μαπα ομως της υποθεσης ειναι ο χειρισμος/αποκριση των αυτοκινητων. Ως τωρα ειχα παιξει μονο τα colin 04 και 2005 οπου εκει ο χειρισμος και η κινηση/αποκριση των αυτοκινητων ηταν της προκοπης. Εδω ειναι αστα να πανε πχ τα αμαξια ειναι λες και δεν υπαρχει βαρυτητα η τριβη τελειως χαλι... Αυτο διορθωνεται με τπτ η εν τελη το παιχνιδι θα παει στο ραφι?

Δημοσ.

liopyr,

εν μέρει συμφωνώ, ναι μεν δεν έχουμε οδηγήσει σε αγώνες ράλυ αλλά πάνω κάτω καταλαβαίνουμε τι είναι ρεαλιστικό κ τι παραμύθι όταν παίζουμε ένα τέτοιο παιχνίδι. Απλά λέω πως το dirt δεν είναι καθαρά arcade ούτε simulator αλλά κάτι ενδιάμεσο κ θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να πετύχει κανείς τη χρυσή τομή αλλά εξίσου δύσκολο κ για τους παίχτες να το κρίνουν. Δεν ξέρω ως τι να το κρίνω. Αν δεν μπορέσω να το κατατάξω κάπου θα κάνω λάθος. Σε κάποια σημεία το dirt είναι πολύ πειστικό σε κάποια άλλα εντελώς ανόητο κ εκνευριστικά αντιρεαλιστικό, σε σημείο που να μην με διασκεδάζει τουλάχιστον ως arcade. Κάπου ψάχνει να βρει το ρόλο του, τη θέση του στα παιχνίδια ράλυ κ δεν το καταφέρνει. Εντελώς θεωρητικά κ ατεκμηρίωτα όλα αυτά, απλά είναι η αίσθηση που αφήνει κ νομίζω ότι θα συμφωνήσουν κ άλλοι. Πάντως δεν το απαξιώνω, δεν είναι ούτε σκουπίδι ούτε για πέταμα.

Δημοσ.

Σωστος...Κανεις δεν το απαξιωνει, απλα δεν ειναι τοσο καλο οσο ηθελε να το πλασαρει η Codemasters, τουλαχιστον για αυτα που περιμεναμε βασει των ανακοινωσεων κτλ...That's all.

Δημοσ.

ναι ρε παιδιά δεν διαφωνώ, και εγώ το έχω κριτικάρει πολλές φορες στο παρελθόν, θα μπορούσε μεν να ήταν καλύτερο, αλλά εγώ το καταευχαριστήθηκα και έτσι... ;)

Δημοσ.

Αφου το επαιξα κι εγω καποιες ωρες, πρεπει να πω οτι (στις μη multi πιστες ) το gameplay πασχει. Χειροτερο απ του 04 ή 05. H οδηγηση δηλαδη. Βεβαια σε γραφικα και ηχο ειναι top. Mη τα θελουμε κι ολα δικα μας...

Δημοσ.

Και μια ερωτηση ακομα, πως μπορω να αλλαξω τους controllers, να παω για joystick ή τιμονι? Αν παω στις επιλογες μου λέει "preset-keyboard"...

YΓ. Και το replay ειναι απαραδεκτο γιατι με τοσο κοντινα πλανα που εχει δε μπορεις να εξετασεις τη κουρσα σου!

Δημοσ.

σε ολα τα παιχνιδια αυτο που μετραει κυριως ειναι το gameplay

αν υστερει εκει τι να τα κανεις μονο τα γραφικα οσο τελεια και να ειναι

(τα οποια στο full για να τα δεις πρεπει να σκασεις χρημα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...