george__ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Ποιες ειναι αυτες οι αδυναμιες? Αυτο ειναι το θετικο των arcades, οτι μπορεις αμεσως χωρις πολλα-πολλα να αρχιζεις να παιζεις και να το ευχαριστιεσαι, μονο με τα kursor keys. Αυτη ειναι και η νοοτροπια των ανθρωπων της Codemasters που μιλωντας στο Gamespot για τη σειρα αυτη ειπαν οτι ο σκοπος τους ηταν να κανουν ενα ευκολο και ευχαριστο racing που να μπορουν να το παιξουν ολοι. Σχετικα με το τιμονι, προφανως δεν ειναι καταλληλο, χωρις να εχω δοκιμασει ακομα. Να πω οτι oυτε το Νο5 με το τιμονι ελεγχονταν(Σε αντιθεση με το Richard Burns που ειναι ιδανικο, αλλα λογικο θα μου πεις αφου το μεν ενα ειναι arcade και το αλλο simulator). Βασικα ομως πιστευω οτι οι περισσοτεροι που ασχολουνται αρνητικα με το DiRT ειναι γιατι ειναι προκατειλημμενοι και το 95% απ αυτους δεν το επαιξαν. Το συγκεκριμενο δε με διασκεδασε, οσο πχ το CMR 5, που ηταν εξισουν arcade.To No5 το τελειωσες? Εστω τo Carrer Mode? Tελειωσε και το Career του DiRT και τοτε θα βγαλεις σωστο συμπερασμα.
S2Katana Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Ναι το εχω τερματισει και εχω παιξει μεχρι το 30% το Dirt.Το αμαξι γλυστραει εκει που δεν το περιμενεις, το απολυτο φρεναρισμα τυπου pinball ειναι ενοχλητικο και δε μου αρεσει και ο ηχος.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Τι εχει ο ηχος καλε? Λιγο οι ταχυτητες που αλλαζουν και το χερι του οδηγου σε αλλη στιγμη παει να τις αλλαξει, αλλα τεσπα...
george__ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Ο ηχος ειναι απο τα ατού του παιχνιδιου. Πραγματικα καταπληκτικος. Οσο για το φρεναρισμα πραγματι ειναι αποτομο αλλα αυτο το κανει και πιο ευκολο στο χειρισμο, δε νομιζεις?
S2Katana Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Καλα για τον ηχο κραταω μια επιφυλαξη, παιζει να εχω εγω προβλημα με hardware.Το φρεναρισμα ειναι τοσο αποτομο που χανεις χρονο αντι να κερδιζεις.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Για το φρεναρισμα συμφωνω. Για τον ηχο εκτος των ''ΓΡΟΥΤΖ" αλλαγων των ταχυτητων (λες και δεν εχει συμπλεκτη κανει!), ειναι οκ.
george__ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Για τα δεκατα του δευτερολεπτου μιλας? Ειναι καλο για το χειρισμο ομως, πχ.αν πας ολοταχως σε γκρεμο, δεν ειναι καλυτερα οταν φρεναρεις να σταματησεις αμεσως το αυτοκινητο????
S2Katana Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Κοιταξε εμενα μου πηρε καιρο να το συνηθισω και μετα μολις πηγαινα να παιξω αλλα παιχνιδια, εφευγα συνεχως εκτος, λολ. Κοιταξε, αυτο που λες ειναι σωστο, αλλα μονο αν πλασαρανε το Dirt σαν 100% arcade, πραγμα που δεν ισχυει.Ειναι καπου αναμεσα, τυπικα.
fabiawrc Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 ρε παιδες βαλτε την μοντα που εχει βγει να εχετε ανθρωπινα φρενα.οριζεις εσυ ποσο θες να ειναι.
john2gr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 ρε παιδες βαλτε την μοντα που εχει βγει να εχετε ανθρωπινα φρενα.οριζεις εσυ ποσο θες να ειναι. QFT. Το έχουμε δώσει σε προηγούμενες σελίδες κι ακόμα να το βάλετε;
S2Katana Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 ρε παιδες βαλτε την μοντα που εχει βγει να εχετε ανθρωπινα φρενα.οριζεις εσυ ποσο θες να ειναι. Ναι πες μας τωρα και οτι δεν απολαμβανεις το 100-0km/h σε 1''.:mrgreen:
fabiawrc Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 ασε παω να φορεσω hans γιατι θα μου σπασει ο αυχενας.
george__ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 -To No5 το τελειωσες? Εστω τo Carrer Mode? Tελειωσε και το...-Ναι το εχω τερματισει και εχω παιξει μεχρι το 30% το Dirt. Ποσο καιρο σου πηρες να τελειωσεις το τελευταιο σετακι? Λιγουλακι δυσκολο ε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.