hexenlord Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 hexenlord...Αν ειναι δυνατον, στη λιστα σας αναφερετε ως καλυτερα του Colin MacRae DiRT τα... Colin MacRae 01 & 02 !! Aν ειναι δυνατον δηλαδη.... peri orexeos file xeris...min ta xanaleme Σημειωνω οτι το Colin MacRae 01 δεν υπαρχει για PC. Δεν υπαρχει Need For Speed 3.... me kalipsan ta pedia parapano,ine malista i kaliteri ekdosi imho Επισης σημειωνω οτι στη λιστα εχετε βαλει racing games που ΔΕΝ ειναι arcades αλλα simulators(οπως Richard Buirns Rally, Toca κ.α)... συνεπως αυτα πρεπει να βγουν απο τη λιστα. Ειναι φανερο οτι εχετε μπερδεψει τα μπουτια σας. ta games stin lista mou ine OLA kara-arcades.To xanaleo file mou gia pliris katanoisi,ine KARA-arcades. Hexenlord απ τη στιγμη που δεν εχεις καν το DiRT δε μπορεις να το κρινεις. Kita to post mou.Diefkrinizo emfanos pos eho pexi to demo gia xbox360 pou to katevasa prin 2 vdomades.O hirismos mou fanike psilohalia.sto thread oli lene pos stin teliki version to floaty gameplay den veltiothike oute ligo.Pios ime ego na diafoniso.... Δεν υπαρχει race, δεν υπαρχει Rallisport challenge 2 για pc.Tι ειναι το POD gold? Δεν υπαρχει Beetle adventure racing για pc.... Ade pali, agori mou to post mou to diavases?ti lei pano pano? Hex's top 10 all platform arcade racing games.dax' tora? kanis file den theli na thapsi to DiRT sou parapano ap'oso thavete mono tou. edit:ke gia na min kano mono kritiki oriste ke i protasis,mono gia pc apo 1996+ A ethniki games rallakia/street racing-OLA arcdes 1)Rally championship tis europress (protimise tin ekdosi tou 2000 ke ohi tou 2003,iparhi ke afti tou 96 -Network Q rally- kathos ke mia tou 98) 2)RAllisport challenge (Ohi to 2,afto den ehi vgi se pc) 3)Sega rally 2 4)Xpand rally 5)Screamer rally 6)1nsane 7)Need for speed hot persuit 2 8)Supercar street challenge 9)Colin 1/2 10)Master Rallye A ethink games arcade racers alla ohi amigos on/off road 1)Wipeout 1/xl (2097) 2)Extreme G2 3)Megarace 2/3 4)Deathkarz 5)Screamer 1 6)Fatal racing 7)POd gold (ade psahto....) 8)Carmageddon 1/2 +splat pack me 3dfx support 9)Star wars episode 1:racer 10)Revolt ke Rc-cars 11)Hydro thunder 12)Rollcage stage 1/2 13)Shox (afto den thimame an to eho pexi sto pc i sto ps2 sorry) moufitses pou an psithis poli pas ke tis psahnis 1)Scars 2)Mini cooper racing 3)Europe ke london racer 1/2 4)millenium racer 5)BAllistics 6)NY racer afta boy.pexta ke ta xanaleme.
george__ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 peri orexeos file xeris...min ta xanalemeTι περι ορεξεως? Μιλας για το 01 που ακομη και στην εποχη του ειχε χαραχτηριστει απαραδεκτο και εξαφανιστηκε? Μαλλον λες πραγματα που δεν πιστευεις. Συγκρινεις πορσε με φιατακι του 60.me kalipsan ta pedia parapano,ine malista i kaliteri ekdosi imho εχει απαντηθει αυτο ta games stin lista mou ine OLA kara-arcades.To xanaleo file mou gia pliris katanoisi,ine KARA-arcades. Tα περι μη arcades πηγαινε στο αλλο παιδι. Εσυ εγραψες καποια που δεν ειναι για pc. H κατανοηση ειναι πληρης απο μεριας μου, ελπιζω να ειναι και απο μεριας σου.Kita to post mou.Diefkrinizo emfanos pos eho pexi to demo gia xbox360 pou to katevasa prin 2 vdomades Μα επειδη το ειδα το post σου το εγραψα αυτο. Μονο με το demo που εχει ελαχιστες πιστες δεν μπορεις να σχηματισεις σωστη εικονα. Και μαλιστα ουτε καν για pc δεν το ειδες.Ade pali, agori mou to post mou to diavases?ti lei pano pano?Hex's top 10 all platform arcade racing games.dax' tora? 'Αgori mou'... To θεμα μας ηταν ποια 10 arcade racing ειναι καλυτερα απ το DiRT. Aν τωρα εσυ ηθελες να πεις ελευθερα τα δικα σου... οk. Αλλα δεν πρεπει να συγκρινουμε ανομοια ειδη. kanis file den theli na thapsi to DiRT sou parapano ap'oso thavete mono tou.Eυσεβεις ποθοι...Το DiRT ειναι με διαφορα το καλυτερο arcade racing που εχει βγει ως τωρα, το τι λενε καποιοι προσπαθωντας να το μειωσουν καθολου δεν το αλλαζει αυτο.
Voodooman Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Τελος, πολυ θα σε παρακαλουσα να μου πεις τα 10 racing που θεωρεις καλυτερα απ το DiRT. Θα εχει ενδιαφερον να το συζητησουμε Αυτό το quote είναι από το δικό σου post. Αναφέρεις πουθενά ότι θέλεις να σου γράψω τα 10 καλύτερα ARCADE;;; Και στο δικό μου post πιο πάνω από το δικό σου σου έγραψα ότι "Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να σου απαρυθμίσω racing που θεωρώ καλύτερα από το dirt, γιατί αυτό είναι κάτι το υποκειμενικό. Στα γρήγορα-γρήγορα μου έρχονται τουλάχιστον 10 που μου άρεσαν πολύ περισσότερο!" Πουθενά λοιπόν δεν έγινε λόγος για arcade racing. Και εντάξει τέλος πάντων, αφού πρέπει να ομολογήσω ότι το dirt είναι το καλύτερο του είδους του, θα το παραδεχτώ: Είναι το καλύτερο arcade racing που περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία οχημάτων που τρέχουν κυρίως σε χώμα...
george__ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Moλις πιο πανω ειπα οτι δεν πρεπει να συγκρινουμε ανομοια πραγματα. Πως θα συγκρινουμε ενα arcade με ενα simulator ή ενα shoot'em'up με ενα puzzle?
S2Katana Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Εγω παλι νομιζω οτι πιο πολυ εχουμε συζητησει για το παιχνιδι αυτο, παρα το εχουμε παιξει...
rallistas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Ειπα να το βαλω κι εγω και μου κανει οτι μου εκανε και με το demo.Δηλαδη,κανω κανονικα εγκατασταση και μολις παω να παιξω μου λεει πως το Dirt.exe αντιμετωπισε error και κλεινει.Δεν μπαινει καν στο παιχνιδι δηλαδη.Τι μπορει να ειναι?
systematic Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Ειπα να το βαλω κι εγω και μου κανει οτι μου εκανε και με το demo.Δηλαδη,κανω κανονικα εγκατασταση και μολις παω να παιξω μου λεει πως το Dirt.exe αντιμετωπισε error και κλεινει.Δεν μπαινει καν στο παιχνιδι δηλαδη.Τι μπορει να ειναι?Το ιδιο μηνυμα βγαζει και σε μενα.Μαλλον επειδη το pc μου καλυπτει μολις τις min απαιτησεις συστηματος.
S2Katana Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Ναι ειναι μαλλον αυτη η αιτια.Δε χανεις τιποτα .
Greek_Tornado Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Η αλήθεια είναι πως έχω παραθάψει το dirt, σε τέτοιο βαθμό που θα νομίζει κανείς ότι είμαι βαλτός. Οπότε σταματάω να γράφω στο thread, γιατί άλλωστε δεν έχει νόημα πλέον, είπα την γνώμη μου και φτάνει.Αλλά ας κάνω τον κόπο να γράψω τα 10 racing που θεωρώ καλύτερα, έτσι γιατί το ζήτησες. Η λίστα πάει κυρίως με χρονολογική σειρά -Need for speed 3 -Colin mc Rae 1&2 -F1 2002 -STCC 2 -Richard Burns rally -Total immersion racing -GTR -Need for speed most wanted -GT Legends -GTR 2 -Race -Test drive unlimited τελικά είναι τουλάχιστον 12 αυτά που θεωρώ καλύτερα! Όπως φαίνεται δεν είμαι κανένας κολλημένος με τον ρεαλισμό στα racing, αλλά είμαι κολλημένος με τα καλά παιχνίδια. Να πει και κάποιος που έχει φάει τη ζωή του στα racing και αν θέλετε ίσως ο αρμόδιος εδώ μέσα σχετικά; Επιτέλους σταματήστε να ασχολείστε με αυτό το έκτρωμα το DIRT. Και ναι, το ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ARCADE αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δε δικαιολογεί το τρομερό bug που έχει στο τιμόνι που έχει input lag, τουλάχιστο σε όλους όσους το χουν οδηγήσει με τιμονιέρα (την G25 μάλιστα την έχει και recommended, άρα και καλά έγινε η εξέλιξη του game μ'αυτή αλλά καλύτερα να μην πω πώς είναι το τιμόνι του παιχνιδιού στην πράξη...) Voodooman με αρκετά απ'αυτά συμφωνώ, αλλά ξέχασες το Live For Speed ρε παιδί μου Εν τέλει, το DIRT, με την απαίσια μηχανή γραφικών (το χουν τρελάνει στο bloom και είναι θεόβαρο) και με το προβληματικό τιμόνι (όταν οδηγάς με τιμονιέρα) είναι για κλάματα, σκουπίδι. Τα εντελώς αδιάφορα CMR 4 & 5 μ'άρεσαν πιο πολύ, για να μην πω κάτι Richard Burns Rally και φωνάζετε πάλι "είναι εξομοιωτής δε συγκρίνεται". Το οποίο Richard Burns παραμένει το καλύτερο rally game (σε πίστες είναι LFS και RFactor) παρότι είναι του 2004...
S2Katana Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 +1000 στον Greek_Tornado. Οταν το δοκιμασα με την DFP μου, απογοητευτηκα στον μεγιστο βαθμο...
kirileman Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Παιδιά, όντως με το τιμόνι κάτι παίζει. Έβαλα κ γω την DFP για λίγο, ψιλοχάλια. Το ίδιο όμως έχω δει κ σε κάποια NFS σε αντίθεση με το RBR που η τιμονιέρα δουλεύει απλα.... Τ Ε Λ Ε Ι Α. Είναι κ το παιχνίδι τέλειο, οπότε άντε να παίξεις άλλο racing game, arcade η simulation... Διαφωνώ για τα γραφικά, τα γραφικά είναι καλά κ σε κάποια σημεία εξαιρετικά αληθοφανή!!! (φωτισμοί κυρίως)
frou-frou Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 As a graphical showpiece, DiRT is an unbridled success. It also happens to be an entirely enjoyable rally racer. Σχόλιο από το πολύ αυστηρό Gamespot για το Dirt. Τώρα όσοι έχουν κόμπλεξ εδώ μέσα το βγάζουν σκουπίδι. Το διαβάσαμε και αυτό. Τι άλλο θα δούμε. Τελικά μου φαίνεται κάποιοι κάνουν πλάκα, δεν εξηγήται αλλιώς. Για να ασχολούνται τόσο πολύ με αυτό το παιχνίδι που είναι τόσο μεγάλη πατάτα και αηδία, σκουπίδι εντελώς όπως λένε κάτι τρέχει.
kirileman Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Το "σκουπίδι" είναι υπερβολή κ το αδικεί το παιχνίδι! Όταν, όμως, έχεις παίξει αρκετά racing games κ αναζητάς το τέλειο (ειδικά όταν το έχεις βρει στο παρελθον) μερικά πράγματα χτυπάνε πολύ άσχημα.
Stormwatch Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Παντως εγω στο 360 το τελειωσα και εμεινα πολυ ευχαριστημενος...Το θεμα ειναι τι περιμενεις να δεις..αν περιμενεις εξομειωτη θα απογοητευτεις, αν ψαχνεσαι για arcade racer αξιζει και με το παραπανω Και το Sega Rally (στις διαφορες εκδοσεις του) εχει μικρη σχεση με τον ρεαλισμο, δεν παυει ομως να ειναι μεγιστη παιχνιδαρα
S2Katana Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 As a graphical showpiece, DiRT is an unbridled success. It also happens to be an entirely enjoyable rally racer. Σχόλιο από το πολύ αυστηρό Gamespot για το Dirt. Τώρα όσοι έχουν κόμπλεξ εδώ μέσα το βγάζουν σκουπίδι. Το διαβάσαμε και αυτό. Τι άλλο θα δούμε. Τελικά μου φαίνεται κάποιοι κάνουν πλάκα, δεν εξηγήται αλλιώς. Για να ασχολούνται τόσο πολύ με αυτό το παιχνίδι που είναι τόσο μεγάλη πατάτα και αηδία, σκουπίδι εντελώς όπως λένε κάτι τρέχει. Για τα δικα μου ποστς, ειχα πει απο την αρχη πως περιμενω να δω κατι arcade.Το συγκεκριμενο δε με διασκεδασε, οσο πχ το CMR 5, που ηταν εξισουν arcade.Δεν ξερω γιατι.Απλα θεωρω πως για arcade εχει καποιες αδυναμιες που θα επρεπε να λειπουν με τοση εμπειρια που εχει η Codemasters. Τωρα ολοι ασχολουνται με αυτο γιατι πολυ απλα ειναι το πιο γνωστο, οπως αντιστοιχα καποιοι θαβουν το ΤDU ή το GTA κτλ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.