Προς το περιεχόμενο

Colin McRae: DIRT

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 852
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Poli kalo episis to Rally Trophy

http://en.wikipedia.org/wiki/Rally_Trophy

kai to Master Rally

http://www.gamespot.com/pc/driving/masterrallye/index.html

alla k to Flatout 1 k 2, Swedish Touring Car Championship 2, Trackmania

Ναι, ξέχασα το μυθικό master rally! Απίστευτο στην εποχή του!

To swedish touring car championship που λες είναι το STCC 2 που λέω εγώ. Τί φοβερά ισορροπημένο gameplay, ακόμη και σήμερα το βάζω κάπου κάπου.

Αλλά και το rally championship που λέει ο hex ήταν απίθανο!

Και νόμιζα ότι τα θυμόμουν όλα...

Δημοσ.

Παρακαλω πολυ να μου απαντησετε στο εξης:

Εχω ενα παλιο συστημα AthlonXP 2200 με 512MB Ram και με καρτα γραφικων την Club3D 7600GT GDDR3 με 256MB ShaderModel3.0. η οποια ειναι AGPx8

Σκεφτομαι να παρω μια ΜΟΒΟ της Asrock η οποια μπορει να παρει την καρτα γραφικων που εχω επισης να παρω τον Core2 E4300 που θα ειναι overclock γυρω στα 2.5GHz ανετα και 2Giga μνημη RAM στα 667.Ολα αυτα με 220 Ευρω

περιπου.Η ερωτηση ειναι θα μπορει να τρεξει αξιοπρεπως το παιχνιδι με αυτο το συστημα και με την παραπανω καρτα AGP που αναφερω?

Παρακαλω πολυ τις απαντησεις σας.

Δημοσ.

voodooman & hexenlord...

Αν ειναι δυνατον, στη λιστα σας αναφερετε ως καλυτερα του Colin MacRae DiRT τα... Colin MacRae 01 & 02 !! Aν ειναι δυνατον δηλαδη....

Σημειωνω οτι το Colin MacRae 01 δεν υπαρχει για PC. Δεν υπαρχει Need For Speed 3...

Επισης σημειωνω οτι στη λιστα εχετε βαλει racing games που ΔΕΝ ειναι arcades αλλα simulators(οπως Richard Buirns Rally, Toca κ.α)... συνεπως αυτα πρεπει να βγουν απο τη λιστα. Ειναι φανερο οτι εχετε μπερδεψει τα μπουτια σας. Απ οτι καταλαβα, απλως προσπαθησατε να γραψετε οτι τιτλους γνωριζετε για να συμπληρωσετε μια δεκαδα. Hexenlord απ τη στιγμη που δεν εχεις καν το DiRT δε μπορεις να το κρινεις. Το NFS1 ειπα να το εξαιρεσετε. Δεν υπαρχει race, δεν υπαρχει Rallisport challenge 2 για pc.Tι ειναι το POD gold? Δεν υπαρχει Beetle adventure racing για pc...

Εφοσον λοιπον θελετε πραγματικα να θαψετε το Dirt, πρωτα φροντιστε να το προχωρησετε αρκετα ωστε να εχετε ολοκληρωμενη αποψη, μετα συμπεριλαβετε στη λιστα σας μονο racing arcades και υπαρκτα παιχνιδια....

Shocker, τι ειναι το starforce?

Rodos 123, δε ξερω τι εννοεις αξιοπρεπως αν εννοεις οτιδηποτε αλλο πλην της χειροτερης παρεχομενης αναλυσης προφανως δεν υπαρχει περιπτωση. Εγω με την καλυτερη AGP καρτα XFX7800gf extreme edition(overclocked) πιανω μολις 45-55.

Δημοσ.
Παρακαλω πολυ να μου απαντησετε στο εξης:

Εχω ενα παλιο συστημα AthlonXP 2200 με 512MB Ram και με καρτα γραφικων την Club3D 7600GT GDDR3 με 256MB ShaderModel3.0. η οποια ειναι AGPx8

Σκεφτομαι να παρω μια ΜΟΒΟ της Asrock η οποια μπορει να παρει την καρτα γραφικων που εχω επισης να παρω τον Core2 E4300 που θα ειναι overclock γυρω στα 2.5GHz ανετα και 2Giga μνημη RAM στα 667.Ολα αυτα με 220 Ευρω

περιπου.Η ερωτηση ειναι θα μπορει να τρεξει αξιοπρεπως το παιχνιδι με αυτο το συστημα και με την παραπανω καρτα AGP που αναφερω?

Παρακαλω πολυ τις απαντησεις σας.

kali periptosi....

an mboreis na spokseis olo to palios sistima k tin vga tote akoma kalitera.

to dirt 8eli toulaxiston 1a 1950pro i 8600gts gia na pezi ikanopiitika.

se pci-x einai kalitera exeis k tin dinatotita gia melontiki anaba8misi.

To dirt 8eli sse2 pou exou oi P4 k meta gia na peksi.

esi dialegeis.

an to erotima sou einai geniko anoikse kainourio topic sto hardware genika.

Δημοσ.
kali periptosi....

an mboreis na spokseis olo to palios sistima k tin vga tote akoma kalitera.

to dirt 8eli toulaxiston 1a 1950pro i 8600gts gia na pezi ikanopiitika.

se pci-x einai kalitera exeis k tin dinatotita gia melontiki anaba8misi.

To dirt 8eli sse2 pou exou oi P4 k meta gia na peksi.

esi dialegeis.

Γνωριζω οτι εαν εσπρωχνα την VGA Θα ηταν καλυτερα ομως οπως λεω

για οικονομικους λογους θ ηθελα να την κρατησω.

Για αυτο ρωταω σ'αυτο το topic του forum επειδη ειναι παρα πολλοι αυτοι

οι οποιοι εγκατεστησαν και επαιξαν το παιχνιδι αυτο για να πουν την γνωμη τους εαν ξερουν και μπορουν να βοηθησουν.

Δημοσ.

Εγώ είπα να απαντήσω στην ερώτησή σου george_, παρόλο που δεν το ήθελα και πολύ, αλλά τελικά βλέπω ότι δεν άξιζε τον κόπο.

Και ψάξε και λίγο καλύτερα για το need for speed 3. Ή τουλάχιστον, αν δεν ξέρεις, μην αμφισβητείς τόσο εύκολα. Μου πήρε αρκετή ώρα η λίστα που ΕΣΥ μου ζήτησες, λες να είχα καμμία διάθεση να κάτσω να γράψω βλακείες. Ας μην το συνεχίσω.

Δημοσ.
Εγώ είπα να απαντήσω στην ερώτησή σου george_, παρόλο που δεν το ήθελα και πολύ, αλλά τελικά βλέπω ότι δεν άξιζε τον κόπο.

Και ψάξε και λίγο καλύτερα για το need for speed 3. Ή τουλάχιστον, αν δεν ξέρεις, μην αμφισβητείς τόσο εύκολα. Μου πήρε αρκετή ώρα η λίστα που ΕΣΥ μου ζήτησες, λες να είχα καμμία διάθεση να κάτσω να γράψω βλακείες. Ας μην το συνεχίσω.

Bεβαιως και δεν αξιζε το κοπο εφοσον δεν ησουν διατεθειμενος να απαντησεις σωστα. Κι εσυ και το αλλο παιδι γραψατε πολλα racing games που δεν ηταν arcades αλλα simulators και καποια αλλα που δεν ηταν για pc... Ποιος δεν ειναι ο σωστος λοιπον? Εγω σου ζητησα να μου γραψεις τα 10 racing arcades για pc που ΕΣΥ ισχυριστηκες οτι γνωριζεις και μπορεις να μου αναφερεις ανα πασα στιγμη...Τα games που μου γραψατε για να συμπληρωσετε τη δεκαδα σας τα εψαξα ενα ενα στο gamespot (ξοδευοντας αρκετη ωρα)oπου και διαπιστωσα ποια ηταν ασχετα, ποια ηταν για αλλη πλατφορμα και ποια ηταν παλια. Σχετικα με το Need for Speed νομιζα οτι μιλουσες για NFS Underground, παντως προκειται για παιχνιδι του 1998 οποτε δεν θα μπορουσε σημερα να σταθει.
Για αυτο ρωταω σ'αυτο το topic του forum επειδη ειναι παρα πολλοι αυτοι οι οποιοι εγκατεστησαν και επαιξαν το παιχνιδι αυτο για να πουν την γνωμη τους εαν ξερουν και μπορουν να βοηθησουν.
H δικη μου απαντηση δεν σε καλυψε φιλε μου? Απ τη στιγμη που εχω agp καρτα και μαλιστα την καλυτερη αυτη τη στιγμη, προφανως την πιο εγκυρη απαντηση θα την παρεις απο μενα.
δεν ειναι καθολου για γελια πολυ καλο ηταν
Δεν με καταλαβες φιλε μου, μπορει να ηταν αλλα μιλαμε για το σημερα. Οσο καλο κι αν τοτε ηταν, φυσικα δεν μπορει να συγκριθει με το DiRT σημερα.

Τako, εχω στην κατοχη μου τα Colin McRay Rally 02, 04, 05 & DiRT καθοτι λατρης της συγκεκριμενης σειρας. Για το 01 ειχα την εντυπωση οτι δεν υπαρχει γιατι ουτε το gamespot το εχει, ουτε σε t0rrent το βρηκα. Απ οτι βλεπω ομως στο link σου σου υπαρχει, ειναι πολυ παλιο και η βαθμολογια του πολυ χαμηλη. Προφανως αποσυρθηκε γρηγορα γι αυτο κανεις δεν μιλαει γιαυτο πια.

Σημ. Στο post σου δεν αναφερεις το 04, για μας τους ανιστορητους...

Δημοσ.

το colin 1 το επαιξα πρωτη φορα demo στο playstation και επαθα πλακα.μετα το επαιξα σε ενα φιλο μου ο οποιος ειχε καρτα γραφικων και επιταχυντη.τα γραφικα για τοτε ειδικα στο pc ηταν πολυ καλα.αλλα κοντευει να κλεισει δεκαετια το παιχνιδι!!

ηταν ενας πολυ καλος τιτλος ραλλυ που φυσικα ελειπε εκεινη την εποχη.ετσι και αλλιως το ονομα mcrae(τον οποιο τον θεωρω τρελαρα εμπενε σαν λυσασμενος σε καθε ακροπολις και πιστευω οτι αυτος εφερε το wrc σε αλλα επιπεδα για την εποχη)και φυσικα με τις σειρες που δημηουργησε εκανε πολους ασχετους φανατικους.

ολοι περιμεναμε σαν τρελοι το 2 που ηταν μερα με την νυχτα με το 1 και ολοι ειχαν επικεντρωθει στο 2.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...