S2Katana Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Ti na poume kai meis pou patisame ta 58 ? Ax, ax, bax, gkoux.... Πλακα κανεις ετσι?
HcR21 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Πλακα κανεις ετσι? Μην ψαρώνεις τελικές εννοεί και μάλλον σε μίλια..
george__ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Εντάξει, δεν πάει και με το κιλό η ποιότητα. Επειδή πιάνει πολύ χώρο, σημαίνει ότι είναι και καλό; O χωρος παει για τα γραφικα(και λιγο sound). Το gameplay ειναι υποκειμενικο. Οπως καταλαβαινεις, οταν εχεις εναν φακελο με 10.5GB γραφικα δε μπορει να ειναι...παπαδες Απ την αλλη παλι... να ξαναρωτησω: Πες μου ενα racing που να ειναι καλυτερο απ το DiRT(Πλην NFS1)
Voodooman Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 O χωρος παει για τα γραφικα(και λιγο sound). Το gameplay ειναι υποκειμενικο. Οπως καταλαβαινεις, οταν εχεις εναν φακελο με 10.5GB γραφικα δε μπορει να ειναι...παπαδεςΑπ την αλλη παλι... να ξαναρωτησω: Πες μου ενα racing που να ειναι καλυτερο απ το DiRT(Πλην NFS1) Το μεγάλο μέγεθος του install πρέπει να οφείλεται στην ποσότητα των γραφικών και όχι στην ποιότητά τους. Επειδή το παιχνίδι έχει ομολογουμένως πάρα πολλά αυτοκίνητα, πάρα πολλά skins και πάρα πολλές πίστες, για αυτό μάλλον πιάνει και τόσο χώρο. Και ίσως και να μην είναι και πολύ συμπιεσμένα, οπότε πιάνουν ακόμη περισσότερο χώρο. Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να σου απαρυθμίσω racing που θεωρώ καλύτερα από το dirt, γιατί αυτό είναι κάτι το υποκειμενικό. Στα γρήγορα-γρήγορα μου έρχονται τουλάχιστον 10 που μου άρεσαν πολύ περισσότερο! Και επειδή πολλά έχουν ειπωθεί για τον τεχνικό τομέα του παιχνιδιού. Εντάξει, τα γραφικά του είναι πολύ καλά, αλλά σίγουρα δεν είναι τα κορυφαί που έχουμε δει. Οι πίστες είναι πολύ άδειες, αυτό το καταραμένο HDR εξαφανίζει οποιαδήποτε λεπτομέρεια από το αυτοκίνητο και τα σκηνικά, και ο ήχος σαν να μου φαίνεται χειρότερος από τοα προηγούμενα. Το μόνο μέρος του παιχνιδιού που είναι πραγματικά εξαιρετικό, είναι το μοντέλο καταστροφής, ο τρόπος που κινούνται οι αναρτήσεις των οχημάτων και το πώς κρατιούνται τα διάφορα τμήματα του αμαξώματος μεταξύ τους. Πραγματικά εκπληκτικό.
S2Katana Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Μην ψαρώνεις τελικές εννοεί και μάλλον σε μίλια.. Αυτο να δω και τα εχω δει ολα! Συμφωνω με Voodooman.Ο ηχος ειναι χαλια!
p3tran Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 δεν εχει και τοσα πολλα αυτοκινητα στην τελικη...μην παραμυθιαζεστε. μπορει τα textures ειναι hd, αλλα περα απο αυτο ο τροπος οδηγησης ειναι για....
george__ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Το μεγάλο μέγεθος του install πρέπει να οφείλεται στην ποσότητα των γραφικών και όχι στην ποιότητά τους. Επειδή το παιχνίδι έχει ομολογουμένως πάρα πολλά αυτοκίνητα, πάρα πολλά skins και πάρα πολλές πίστες, για αυτό μάλλον πιάνει και τόσο χώρο. Και ίσως και να μην είναι και πολύ συμπιεσμένα, οπότε πιάνουν ακόμη περισσότερο χώρο.Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να σου απαρυθμίσω racing που θεωρώ καλύτερα από το dirt, γιατί αυτό είναι κάτι το υποκειμενικό. Στα γρήγορα-γρήγορα μου έρχονται τουλάχιστον 10 που μου άρεσαν πολύ περισσότερο! Και επειδή πολλά έχουν ειπωθεί για τον τεχνικό τομέα του παιχνιδιού. Εντάξει, τα γραφικά του είναι πολύ καλά, αλλά σίγουρα δεν είναι τα κορυφαί που έχουμε δει. Οι πίστες είναι πολύ άδειες, αυτό το καταραμένο HDR εξαφανίζει οποιαδήποτε λεπτομέρεια από το αυτοκίνητο και τα σκηνικά, και ο ήχος σαν να μου φαίνεται χειρότερος από τοα προηγούμενα. Το μόνο μέρος του παιχνιδιού που είναι πραγματικά εξαιρετικό, είναι το μοντέλο καταστροφής, ο τρόπος που κινούνται οι αναρτήσεις των οχημάτων και το πώς κρατιούνται τα διάφορα τμήματα του αμαξώματος μεταξύ τους. Πραγματικά εκπληκτικό. Οπως ειπε και ο petran δεν εχει ουτε πολλα αυτοκινητα ουτε πολλες πιστες(Petran, o τροπος οδηγησης ειναι αυτος ενος arcade, οχι simulator) oποτε τι ποσοτητα να λεμε. Το No5 ειχε 72 πιστες και πολλα αυτοκινητα και το dvd του ηταν γυρω στα 3GB, στο DiRT το dvd ειναι 8μισάρι και εχει μεσα αγωνες οπου κοντραρεσαι με αλλους αντιπαλους ταυτοχρονα και σε ιδιαιτερα μοντελα. Να εχει ασυμπιεστα αρχεια?! γιατι να το κανουν αυτο? Παρατηρω μια προσπαθεια σου να υποβαθμισεις το DiRT... Mε τι παραπανω θα επρεπε να γεμισουν πιστες? Μη ξεχνας οτι ειναι χωματοδρομος και ανωμαλος, δε θα μπορουσαν να βαλουν τα backgrounds του nfs. Aν θες να εχεις λεπτομερεια απ το αυτοκινητο σου βαλε μια πανακριβη καρτα τελευταιας γενιας και παιξτο σε 1280Χ1024:-D. Ο ηχος δεν εχει καμμια σχεση με τον ηχο των προηγουμενων και στο λεω αυτο εγω που εχω παιξει για χρόνια τα Νο2, Νο4, Νο5. Τελος, πολυ θα σε παρακαλουσα να μου πεις τα 10 racing που θεωρεις καλυτερα απ το DiRT. Θα εχει ενδιαφερον να το συζητησουμε
momotis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Παιδια το παιχνιδι ειναι κορυφη. Εχει μεν τον οχι και τοσο ευκολο χειρισμο αλλα κατα τα αλλα ειναι παρα πολυ καλο. Απορω πως γινεται να προσπαθουμε να βρουμε το αρνητικα του οταν υπερτερουν τοσα θετικα. Μου θυμιζει στο section του lost οταν εβγαινε ενα γαματο επεισοδιο που σε αφηνε με το στομα ανοιχτο,ολοι γραφανε τα απιστευτα στα σχολια και ξαφνικα πεταγοταν ενας ασχετος και ελεγε..:ενταξει,μετριο το επεισοδιο,εχουμε δει και καλυτερα.. Εν ολιγοις για το ειδος του το ραλλακι αυτο ειναι ανετα στις πρωτες θεσεις.
george__ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Nα σημειωσω ενα κουφο, το gamespot.com ανεβασε τη βαθμολογια του! Απο 8.0 που ειχε τις πρωτες μερες τωρα το πηγε στο 8.3... Τς τς τς... και νομιζα οτι ηταν σοβαρο site.
Voodooman Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Η αλήθεια είναι πως έχω παραθάψει το dirt, σε τέτοιο βαθμό που θα νομίζει κανείς ότι είμαι βαλτός. Οπότε σταματάω να γράφω στο thread, γιατί άλλωστε δεν έχει νόημα πλέον, είπα την γνώμη μου και φτάνει. Αλλά ας κάνω τον κόπο να γράψω τα 10 racing που θεωρώ καλύτερα, έτσι γιατί το ζήτησες. Η λίστα πάει κυρίως με χρονολογική σειρά -Need for speed 3 -Colin mc Rae 1&2 -F1 2002 -STCC 2 -Richard Burns rally -Total immersion racing -GTR -Need for speed most wanted -GT Legends -GTR 2 -Race -Test drive unlimited τελικά είναι τουλάχιστον 12 αυτά που θεωρώ καλύτερα! Όπως φαίνεται δεν είμαι κανένας κολλημένος με τον ρεαλισμό στα racing, αλλά είμαι κολλημένος με τα καλά παιχνίδια.
Wolfidis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Poli kalo episis to Rally Trophy http://en.wikipedia.org/wiki/Rally_Trophy kai to Master Rally http://www.gamespot.com/pc/driving/masterrallye/index.html alla k to Flatout 1 k 2, Swedish Touring Car Championship 2, Trackmania
hexenlord Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Hex's top "10 better than DiRT all platforms included" (se tihea sira) 1)Flatout 2 2)Carmageddon 3)Rallisport challenge 2 4)Screamer 5)NFS/NFSHP2 6)Rally championship (Pc) 7)POD gold 8)Trackmania sunrise 9)Colin Mc rae 1/2 10)Beetle adventure racing (oh yessssssssss!) Na simiosos pos i epafi mou me to pehnidi ine mesa apo to demo gia 360.Opos to katevasa etsi to esvisa.Trela grafika alla gameplay ftp.
koumos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Να ρωτησω,έχει starforce το παιχνιδι? Nai filos exei starforce alla de tha xeis provlima...apo to theio...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.