Προς το περιεχόμενο

Colin McRae: DIRT

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 852
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εγω απλα να πω οτι το να μαλωνετε για τη μουφα το dirt ειναι πολυ ...αστειο :D

Ηθελα να το πω και εγω, αλλα θα με λεγαν flamer!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.
δε μαρεσε τοπαιξα..

παιχνιδακι

ισως φταιει κ η ηλικια.. αν ήμουν 18αρης θα μου αρεσε..

τωρα δύσκολα στα 23

ε, βέβαια, και εσύ 23 χρονών πας να παίξεις dirt?

εσύ θα έπρεπε να έχεις ήδη παντρευτεί, να έχεις 2 παιδιά, σταθερή δουλειά γραφείου και καινούρια έπιπλα....

Δημοσ.
Κι όταν θα έρχεται η ώρα να παίξει ένα td unlimited ας πούμε, θα βγάζει την κάρτα για να παίζει με την on board...
Αν εχει onboard. Oι μητρικες που εχουν onboard καρτα ειναι ελαχιστες.
εγω απλα να πω οτι το να μαλωνετε για τη μουφα το dirt...

Δε καταλαβαινω, ποιο αλλο racing θεωρεις καλυτερο του DiRT? Eγω μονο με το NFS Underground μπορω να το συγκρινω αλλα αυτο ηταν πριν 4 χρονια. Σκεψου οτι ο φακελος εγκ/σής του πιανει 10.5GB! Ξερεις αλλο pc game που να πιανει τοσα?

Δημοσ.
ε, βέβαια, και εσύ 23 χρονών πας να παίξεις dirt?

εσύ θα έπρεπε να έχεις ήδη παντρευτεί, να έχεις 2 παιδιά, σταθερή δουλειά γραφείου και καινούρια έπιπλα....

:-P:-D :mrgreen:

Δημοσ.

Kαι νομιζα οτι εγω στα 35 ειμαι ο πιο γέρος...

Και δε μου λες παππού, ειχες τιποτα ομοιοτητες με τον παππου που λεει "στη μανα σου το ειπες????":p:-D:twisted::mrgreen:

Δημοσ.
Αν εχει onboard. Oι μητρικες που εχουν onboard καρτα ειναι ελαχιστες.

Δε καταλαβαινω, ποιο αλλο racing θεωρεις καλυτερο του DiRT? Eγω μονο με το NFS Underground μπορω να το συγκρινω αλλα αυτο ηταν πριν 4 χρονια. Σκεψου οτι ο φακελος εγκ/σής του πιανει 10.5GB! Ξερεις αλλο pc game που να πιανει τοσα?

Ε εντάξει, δεν πάει και με το κιλό η ποιότητα. Επειδή πιάνει πολύ χώρο, σημαίνει ότι είναι και καλό;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...