Προς το περιεχόμενο

Colin McRae: DIRT

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω νομιζα οτι μιλαγες για την 6600 τη καρτα.

Ποσο κανει η XFX 8800 GTS? ΧFX σημαινει οτι ειναι overclocked?

Ρωτησα αν εχεις αντιπαλους αλλα αυτοκινητα/ανθρωπους ειτε στο internet multi ειτε σε διαχωρισμενη οθονη με φιλο σου ταυτοχρονα(αν γινεται αυτο, εχω ρωτησει αλλες 2 φορες).

• Απαντ. 852
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και σκεψου τι γινοταν τις προαλλες που ειχε παει 46οC !

Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς εδω μέσα. Καταντάς γελοίος από μόνος σου. Που πάς να το πάιξεις και σχετικός με υπολογιστές.

Μολις προσεξα οτι εκανες και edit για να συμπληρωσεις αυτο το σχολιο...

Ηρεμησε ρε παλουκαρι, χιουμορ καναμε. Ουτε και το παιζω σχετικος με τους υπολογιστες, τοσα ερωτηματα εχω κανει αν δεις.

Δημοσ.

Αντε παλι... τι σε χει πιασει και εισαι ετσι κουρδισμενος? σε παρατησε η γκομενα σου? Χιουμορ σου ειπαμε οτι καναμε. Ουτε καμμια μαγκια παω να πουλησω, σε ηξερα και χτες? Εξαλου ηδη κι εσυ με εβρισες αρκετα αρα ειμαστε πατσι.

Δημοσ.

Entaksei mages min tsakwneste..Mia parermineia egine me to 6600. Allo katalave o enas allo ennoouse o allos..Den einai anagki na xalasoume to thread..

Δημοσ.
Αντε παλι... τι σε χει πιασει και εισαι ετσι κουρδισμενος? σε παρατησε η γκομενα σου? Χιουμορ σου ειπαμε οτι καναμε. Ουτε καμμια μαγκια παω να πουλησω, σε ηξερα και χτες? Εξαλου ηδη κι εσυ με εβρισες αρκετα αρα ειμαστε πατσι.

Λές την εξυπνάδα σου και και μετά το γυρνάς στο χιούμορ. Αφήνω τους άλλους να κρίνουν την ειρωνεία σου χωρίς να ξέρεις γιατί μιλάς.

Εnd of story.

Δημοσ.

Απ την αρχη εκανα χιουμορ. Εσυ δε κανεις ποτέ? Κακως, σου προτεινω να χαλαρωσεις λιγο και θα δεις πως θα βελτιωθει η διαθεση σου...

Το οτι εγινε παρεξηγηση δε σημαινει οτι δε ξερω γιατι μιλαω. Σε ολους θα μπορουσε να συμβει. Δε χρειαζεται να συνεχιζεις να βριζεις.

Δημοσ.
παιδια εγω αν παρω την Χ2900xt θα το παιζω καλα?εγω εναν amd 5600+ kai 2gb ram

αν ρωτάς σοβαρά, η απάντηση είναι .. ΦΥΣΙΚΑ!

Δημοσ.

Ναι, μόνο για το dirt. Κι όταν θα έρχεται η ώρα να παίξει ένα td unlimited ας πούμε, θα βγάζει την κάρτα για να παίζει με την on board...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...