george__ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Kαι το gamespot.com περιεργως του βαζει μονο 80/100. Aναρωτιεμαι ποιο αλλο καλυτερο σε αυτο το ειδος υπαρχει. Ειχα να δω τοσο καλο arcade racing απ το NFS1 πριν 4 χρονια. Και τωρα που τα ειπαμε αυτα, μηπως να επαναλαβω τις ερωτησεις μου ελπιζοντας αυτη τη φορα να τυχω απαντησεων? 1. Διπλο ταυτοχρονα επι της οθονης με φιλο, οπως γινοταν με τα προηγουμενα Colins γινεται στο DiRT? 2. Στο Sound τι να βαλω? Software ή το αλλο που λεει? low ή high? Εχω Audigy 2 ZS και 7.1 ηχεια. Bαζοντας high επηρεαζονται τα frames? 3. Καποιες φορες οταν τρακαρεις καπου σβηνει τελειως η μηχανη και δε μπορεις να κουνηθεις καθολου(για τo rookie μιλαω). Οποτε η μονη λυση ειναι το restart... Ειναι φυσιολογικο αυτο ή προκειται για καποιο bugg που θα διορθωθει με καποιο patch? 4. Ειναι καλη ιδεα να χρησιμοποιησω τιμονι? 5. Παρατηρω ξεκινωντας το carrer οτι μπορεις να τρεχεις ταυτοχρονα και με αλλους αντιπαλους(bots), οπως γινοταν και στο Νο2. Aυτο γινεται στα Νο4 & Νο5?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Εγω εχω ενα σημαντικοτερο ερωτημα... Το save file μου, ενω μεχρι χτες φορτονώταν μια χαρα, μολις σημερα λεει failed! (corrupted file)!!!! Γιατι?? Εχω εκδοση 1.1 πατσαρισμενη... (με την 1.0 δεν διαβαζε ΠΟΤΕ τα saves... παντα κοράπτ τα εβγαζε...)...
nick#18 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 ego den katalabeno pws alla pc me 7800 k 7600 zorizontai k sto diko m paizei kai den kolaei kai na fantasteite o cpu m den einai kai poli kainourgios 32ris einai
george__ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Nαι, ας το παρουμε αναποδα λοιπον... Ας γραψουμε ολοι ποσα frames πιανουμε με την μικροτερη (παρεχομενη απ το game) αναλυση -τα extra πανε αυτοματα στο low. Α64 X2 4400+ Gf 7800GS overclocked: 45-55 Αλλος? Αντε να δουμε ποιος πιανει πιο πολλα(Αnd the oscar goes to...)
fabiawrc Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 george βαλε και αναλυση.εγω πηρα χτες την 8800 gts 320 asus ολα ultra και high εκτος απο multisampling και blur στα 1650χ1080 πηγαινε νερακι. θα βαλω και to fraps αργοτερα να δω ποσα βγαζει.
frou-frou Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Mε γειά. Καλορίζικη. Εκεί που θα την χαρείς όμως είναι στα Crysis, Gears of war , Call of duty 4 , bioshock, Ut2007 +++ πολλά ακόμα που έρχονται.
koumos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Me to sistima tis upografis kata meso oro peripou 47fps me ola sto off kai analisi ti mkroteri..
george__ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Oχι ρε παιδια... συμμορφωθειτε προς τας υποδειξεις. fabiawrc, ειπαμε αναλυση την μικροτερη παρεχομενη απ το game. frou-frou(κι αρωματα), δεν εγραψες τα δικα σου. koumos, δεν ειπαμε ολα στο off, ειπαμε στο low(αν βαλεις τη μικροτερη αναλυση θα πανε μονα τους αυτοματως). Αντε συμμορφωθειτε να μη σας πλακωσω στο ξυλο...
frou-frou Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 1280x1024 me όλα sto high eκτός blur. Τον έχω και ο/c τον 6600 στα 3.2 πάντα τον επεξεργαστή όταν παίζω games απαιτητικά. Γύρω στα 38 βγάζω με το fraps με αντιπάλους. Μόνος μου πιάνω και 55 fps.
koumos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 koumos, δεν ειπαμε ολα στο off, ειπαμε στο low(αν βαλεις τη μικροτερη αναλυση θα πανε μονα τους αυτοματως).Αντε συμμορφωθειτε να μη σας πλακωσω στο ξυλο... E variemai twra na to ksanaallazw..
george__ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Kαλα, παραιτουμαι... frou-frou, oταν λες με αντιπαλους εννοεις ανθρωπους ή του προγραμματος? Παντως με την πτωχη 6600 αποκλειεται 150% να παιζεις με 1024Χ768 ολα στο high 38-55... Mηπως κοιμασαι βαρειά τις νυχτες και βλεπεις πολλα ονειρα? Συμβουλη: Μη κοιμασαι αμεσως μετα το φαγητο. Εξαλλου τωρα το Καλοκαιρι πολλοι ειδικοι υποστηριζουν οτι δε πρεπει να τρωμε καθολου το βραδυ.
frou-frou Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Καλα φίλε μιλάμε είσαι ότι να ναι. Μιλάω για τον 6600 τον core duo τον επεξεργαστή. 8800 έχω κάρτα γραφικών αν βλέπεις την υπογραφή μου. Εννοώ με αντιπάλους άλλα αυτοκίνητα βέβαια του game. Συμβουλή. Πριν πείς την βλακεία σου διάβασε και λίγο προσεχτικά γιατί έχεις μεσάνυχτα από υπολογιστές. Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς εδω μέσα. Καταντάς γελοίος από μόνος σου. Που πάς να το πάιξεις και σχετικός με υπολογιστές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.