Προς το περιεχόμενο

Colin McRae: DIRT

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σχετικα με το 2. να ξαναπω οτι μιλαω για rookie, εκει δηλαδη που δεν υπαρχει το Terminal Damage... Ωστοσο φανεται οτι δεν ισχυει. Αρα προκειται για καποιο bugg? Eσεις δε το παθατε ποτε? Δεν ειναι οτι γινεται "πιτα" η μηχανη, ειναι οτι κολλαει και δε μπορει να φυγει. Μια απλη συγκρουση πχ. σε ενα πεσμενο φραχτη ή σε ξυλα και μενει "καγκελο", οτι κι αν κανεις δε κουνιεται.

Kumo, οταν λες οτι ειναι καλυτερα με τιμονι(3) εννοεις οτι ειναι πιο ευκολα ή πιο ανετα? Στο Νο5 με τιμονι παντως η οδηγηση ηταν δυσκολη υποθεση(απο θεμα ελεγχου).

Με τις αλλες ερωτησεις μου τι γινεται ρε παιδια?

• Απαντ. 852
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πηγή Gamerankings

Articles - -1 On File AVERAGE RATIO: 85.3% - (85.3%)

Site Name / Link Article Date Rating Ratio

Cheat Code Central 6/27/2007 4.7 out of 5 94.0%

Ace Gamez 7/7/2007 9 out of 10 90.0%

Gamer 2.0 6/25/2007 8.9 out of 10 89.0%

PC Zone UK 8/1/2007 88 out of 100 88.0%

PC Format UK 8/1/2007 88 out of 100 88.0%

PC Gamer UK 8/1/2007 85 out of 100 85.0%

Jolt Online Gaming UK 7/2/2007 8.4 out of 10 84.0%

IGN 6/29/2007 8.4 out of 10 84.0%

GameSpot 6/19/2007 8.3 out of 10 83.0%

ActionTrip 6/29/2007 82 out of 100 82.0%

Computer Games RO 6/27/2007 82 out of 100 82.0%

Pro-G 6/29/2007 8 out of 10 80.0%

GameSpy 6/28/2007 4 out of 5 80.0%

Έλεος το βγάλατε το παιχνίδι πατάτα χωρίς να έχετε ασχοληθεί μαζί του μερικοί. Απλώς είναι απαράδεκτο σε απαιτήσεις. Εκεί πάω πάσο. Κατά τα άλλα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Δημοσ.

Δεν φταίει όμως να παίρνει η μπόρα και το παιχνίδι.

Όσοι το έχουν παίξει από 1280 x 1024 με full ρυθμίσεις σε 8800 και πάνω με c2d δεν θα έχουν δεί καλύτερα γραφικά σε racing game στην ιστορία του Pc.

Δημοσ.

Προφανως δεν θα μπορει κανεις να το παιξει σε 1280Χ1024 με φουλ ρυθμισεις. Αυτο θα ειναι για τους μελλοντικους gamers...

Οταν λες "καλυτερα γραφικα" τι εννοεις καλυτερα? Απο θεμα γουστου? Αυτο ειναι υποκειμενικο. Απο τεχνικης αποψης ομως προφανως ειναι τα καλυτερα που υπηρξαν μεχρι τωρα σε pc game. O φακελος εγκαταστασης πιανει 10.5GBs !

Δημοσ.
Mia xara einai to paixnidi aplws polloi xenerwsan me tis megales apaithseis tou kai to 8apsan gia antipoina :P

Μην το λες αυτό, και άλλα παιχνίδια είχαν παράλογες απαιτήσεις και μόλις τα έπαιξα λίγο, έτρεξα για αναβάθμιση. Το dirt το έπαιξα λίγο και το απεγκατέστησα σύντομα γιατί δεν με κράτησε σε καμμία φάση.

Δημοσ.

E τοτε προφανως δε σου αρεσουν τα racings.

Kι εγω αν δω καποιο adventure ή strategy αλλαζω αμεσως σελιδα...

Το Dirt ειναι το καλυτερο racing που εχει βγει, αν δε σ αρεσει αυτο δε σ αρεσει κανενα racing.

Δημοσ.
Το Dirt ειναι το καλυτερο racing που εχει βγει, αν δε σ αρεσει αυτο δε σ αρεσει κανενα racing.

Εντάξει είπαμε καλό είναι το παιχνίδι αλλά έχει ένα βασικό μειονέκτημα δεν είναι simulation... Δεν γίνεται να εξομοιώνεις αγώνες ταχύτητας και να μην έχεις την φυσική που διέπει τα αυτοκίνητα σε έναν πραγματικό αγώνα... Ούτε καν να την πλησιάζει...

Δημοσ.
Εντάξει είπαμε καλό είναι το παιχνίδι αλλά έχει ένα βασικό μειονέκτημα δεν είναι simulation... Δεν γίνεται να εξομοιώνεις αγώνες ταχύτητας και να μην έχεις την φυσική που διέπει τα αυτοκίνητα σε έναν πραγματικό αγώνα... Ούτε καν να την πλησιάζει...

Ατυχής η σύγκρισή σου. Κανείς μας δεν είπε ότι είναι simulation. Όποιος το είπε μάλλον δεν ξέρει τι σημαίνει simulation. Κανένα Colin δεν ήταν. Όλα είχαν αrcade χαρακτήρα.

Όσοι θέλουν simulation παίζουν, live for speed, richard burns, gtr1-2, gt-legends , rfactor κτλ.

Δημοσ.

Απλά κατά την γνώμη μου δεν γίνεται να είναι το καλύτερο racing και να έχει τόσο κακή φυσική της κίνησης των αυτοκινήτων. Το λέω αυτό γιατί είπε ο φίλος george__ ότι είναι το καλύτερο racing παιχνίδι που έχει βγει... Όταν ένα παιχνίδι σε βάζει να τρέχεις σε ειδικές δεν είναι δυνατόν να είναι arcade και να το χαρακτηρίζουμε κορυφαίο. Γιατί και το Unlimited είναι arcade αλλά δεν ξεκινάς για καριέρα οδηγού αγώνων...

Το ότι τα παλιά Mcrae ήταν arcade δεν μου λέει κάτι. Θα έπρεπε και αυτά να ήταν sim. Για μένα οδήγηση σε πίστα ή ειδική και arcade συμπεριφορά δεν ταιριάζουν...

Δημοσ.

Ο καθένας λέει ότι θέλει εδώ μέσα. Aπλά έχει τα καλύτερα γραφικά από οποιοδήποτε άλλο racing game με διαφορά από το 2ο. Πήγαινε στην Codemasters και πές τους να φτιάξουν Colin Mc Rae sim και όχι arcade. Τόσα χρόνια ίδια είναι δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό.

Δημοσ.

Επειδη ολα ειναι θεμα επιλογων, για μενα το dirt ηταν για 2-3 ωρες, να μου φυγει η περιεργεια.Μετα κατεληξε στο Recycle Bin μου...Arcade φυσικα ειναι, αρκει να το καταλαβει και η Codemasters!

Δημοσ.

Και εγώ για στην αρχή δεν πολυασχολήθηκα αλλά μετά κόλλησα με τα γραφικά, τα χάζευα κυριολεκτικά, επίσης είναι καλό για διπλό και να κάνεις χρόνους κόντρα με φίλους.

Α ξέχασα να αναφέρω και το μοντέλο καταστροφών που είναι το κορυφαίο που έχω δεί σε Pc. Και έχει και πάρα πολλές πίστες για να ασχοληθείς.

Eντάξει αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό πάντως γιατί είναι η γνώμη μου.

Όταν όμως α μεγαλύτερα sites και περιοδικά του έχουν χαμηλότερη βαθμολογία 80% και μέσο όρο 85% που μπορεί να ανέβει κιόλας γιατί έχω δεί κάτι sites που του έχουν 90+ και δεν έχουν συμπεριληφθεί ακόμα στην συνολική βαθμολογία του Gamerankings, τότε δεν με ενδιαφέρει η γνώμη μερικών που βγάζουν κόμπλεξ με το συγκεκριμένο game. Είπαμε είναι arcade. Tελεία και παύλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...