poihths Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Entaksei pisteuw den paizei ikanopoiitika mono me 8800 kai 2900. Egw as poume eimai to sistima tis upografis kai paizw se 1440x900 me ola sto high kai merika sto ultra. Kai eidika otan den exei alla amaksia i pista paizei polu kala.. ama paizei exw kgw elpides me AMD 3.2G kai 7600GT ?
koumos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 ama paizei exw kgw elpides me AMD 3.2G kai 7600GT ? Egw me tin 7600GS clockarismeni se epipeda GT, pou tin eixa prin 1 evdomada sto sistima mou to paixnidi sernotan...H x1950 einai arketa kaluteri apo tin 7600..
Greek_Tornado Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Εγώ πάντως, με τα τωρινά δεδομένα, θα παιρνα την 8800 με τα 640 μνήμης... Είναι ακόμα πολύ πίσω σε drivers οι 2900 και έχουν και ένα μεγάλο θέμα με το θόρυβο της ψύκτρας όταν αρχίζει να δουλεύει στο φουλ που ακούγεται απίστευτα δυνατά!!! Τουλάχιστο η ψύξη της 8800 είναι τέλεια και ακούγεται ελάχιστα μόνο στο φουλ, και πάλι πρέπει να παίζεις παιχνίδι για να φτάσει εκεί και δε θα το παρατηρήσεις... Ίσως ATi αργότερα, αν έπαιρνα τώρα όμως σίγουρα 8800 ξανά και ξανά.
S2Katana Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Σωστο, σωστο.Περι ορεξεως βεβαια...Αν και ψαχνω που κολλαει το ποστ.
Greek_Tornado Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Μ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ;;; Αλλού το πόσταρα το παραπάνω, σε άλλο θέμα!!! Ό,τι να ναι...
geopapa Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Παιδιά το DiRT μου φαίνεται μεγάλη πατάτα, πολύ βαρύ και λίγο απο πλευράς gameplay, στο λίγο που ασχολήθηκα μέχρι να μου σπάσει τα νεύρα και να το πετάξω. Είναι δυνατον με c2d 1.8 2gb ram και 7600gs να σέρνεται; Απαράδεκτο, βγήκε για να κονομήσουν οι hardwareαδες και όχι για να διασκεδάσουμε!
koumos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Παιδιά το DiRT μου φαίνεται μεγάλη πατάτα, πολύ βαρύ και λίγο απο πλευράς gameplay, στο λίγο που ασχολήθηκα μέχρι να μου σπάσει τα νεύρα και να το πετάξω. Είναι δυνατον με c2d 1.8 2gb ram και 7600gs να σέρνεται; Απαράδεκτο, βγήκε για να κονομήσουν οι hardwareαδες και όχι για να διασκεδάσουμε! Ma me 7600GS pos na paiksei?? Kai gw auti eixa kai den epaize oute sto low ola ta grafrika..Sernotan..Apo x1950 pro kai panw ta grafika tou se antamoivoun..
nick#18 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 σιγνομι ρε παιδια σε εμενα το παιχνιδι τρεχει μια χαρα με p4 στα 3.00Ghz 2.00gb RAM και 7600gs klokarismeni se gt kai den kolaei pouthena εχω νεμεν γραπσει οτι εχω τιν GT αλλα εχο τιν GS κλοκαρισμενη
koumos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 σιγνομι ρε παιδια σε εμενα το παιχνιδι τρεχει μια χαρα με p4 στα 3.00Ghz 2.00gb RAM και 7600gs klokarismeni se gt kai den kolaei pouthena Se ti analusi? Kai ola sto low??Emena den etrexe pantws..Epaizes me to zori k den mporouses oute na pareis mia strofi..
nick#18 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 se 1024x768 kai epeze kai pezei mia xara xoris kanena problem kai tis strofes tis pairno mia xara akai min ksexaso ola ta ipolipa sta grafika tou game stis proepiloges sto normal
slygeo87 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Εγώ έπαιξα το demo,είχε βέβαια κάτι bugs αλλά ελπίζω στη full να μη μας ταλαιπωρήσουν.Το gameplay κατά τη γνώμη μου είναι πολύ χάλια(αλλά θα το συνηθίσω)..Για τα γραφικά μόνο με μια high end κάρτα θα μπορούσα να κρίνω..(8800),με 7900gs καλούτσικα....
george__ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Παιδια, προσπαθω να παιξω κι εγω αυτο το καταπληκτικο παιχνιδι αν και ζοριζομαι λιγο... Με 800x600 2GB ram και καρτα gf7800gs overclocked δε πιανω πανω απο 30 fraps. Eιναι αληθεια τοσο απαιτητικο? Μηπως υπαρχει καποιο patch?(πλην του 1.1) Σημ. Aν το βαλω στη χαμηλοτερη αναλυση που εχει επιλογη, τοτε εχω 40-55 Eπισης, αν κανεις disabled ΟΛΑ τα extra χαραχτηριστικα που υπαρχουν στα graphics options(δεντρα, σκιες, ανθρωποι κλπ) κερδιζεις πολλα frames αλλα η εικονα φαινεται καπως..."εξαερωμενη". Υπαρχουν καποιες ερωτησουλες: 1. Διπλο ταυτοχρονα επι της οθονης με φιλο, οπως γινοταν με τα προηγουμενα Colins, δε γινεται στο DiRT? 2. Καποιες φορες οταν τρακαρεις καπου σβηνει τελειως η μηχανη και δε μπορεις να κουνηθεις καθολου(για τo rookie μιλαω). Οποτε η μονη λυση ειναι το restart της πιστας... Ειναι φυσιολογικο αυτο ή προκειται για καποιο bugg που θα διορθωθει με καποιο patch? 3. Ειναι καλη ιδεα να χρησιμοποιησω τιμονι? 4. Παρατηρω ξεκινωντας το carrer οτι μπορεις να τρεχεις ταυτοχρονα και με αλλους αντιπαλους(bots), οπως γινοταν και στο Νο2. Aυτο γινεται στα Νο4 & Νο5? 5. Στο Sound τι να βαλω ρε παιδια? Software ή το αλλο που λεει? και low ή high? Εχω Audigy 2 ZS και 7.1 ηχεια. Bαζοντας high υπαρχει περιπτωση να επηρεαστουν και να πεσουν τα frames? Kαι δυο αγωνιστικες ερωτησεις 4. Υπαρχει κανεις στο carrer που να κερδισε θεση στη τριαδα στις 2 πρωτες Pro κατηγοριες? 5. Τι αμαξι μου προτεινετε να αγορασω με τα πρωτα μου λεφτα? Μολις αρχισα το career και μαζεψα καποια λεφτουδακια παιζοντας ως clubman...
koumos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 2. Nai einai fusiologiko giati apla to dialas entelws to amaksi to legomeno "terminal damage" 3. Me timoni einai polu kalutera.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 2. Καποιες φορες οταν τρακαρεις καπου σβηνει τελειως η μηχανη και δε μπορεις να κουνηθεις καθολου(για τo rookie μιλαω). Αν κάνεις πίτα την μηχανή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.