Προς το περιεχόμενο

Colin McRae: DIRT

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

takos,

θα ήθελα να δω το dirt σε ps3 κ σε xbox360 για να έχω άποψη. Κάποια παιχνίδια έχουν καλύτερα γραφικά στη μια κονσόλα, κάποια στην άλλη, το χω διαπιστώσει πολλές φορές αυτό. Σε ότι αφορά στην HDtv, τα λεφτά αυτά θα τα δώσω έτσι κ αλλιώς κάποια στιγμή, δεν την παίρνω μόνο για video games. Δεν ξέρω, δεν με βλέπω για άλλο pc για την ώρα.

• Απαντ. 852
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

sorry alla agorasa to dirt kai trexei se pc p4 sta 2.00 ghz kai peigene sferata xoris problimata kai ram 512mb kai windows vista

kai oso gia ta vista trexoun kai me 512 ram alla psiloargoune na fortosoun

Δημοσ.
sorry alla agorasa to dirt kai trexei se pc p4 sta 2.00 ghz kai peigene sferata xoris problimata kai ram 512mb kai windows vista

kai oso gia ta vista trexoun kai me 512 ram alla psiloargoune na fortosoun

fisika kai trexi..alla to paizw me to paizw kai euxaristieme exei terastia diafora.

ta grafika pio low pigenane? den to anexonte oloi auto kseris..

Δημοσ.

Μετά από αρκετές δοκιμές με τα προγράμματα που έτρεχαν στο λάπτοπ είδα ότι τελικά είχα άδικο. Αυτό που έκανε το παιχνίδι να σέρνεται (ακόμα κ στα μενού) ήταν o συνδυασμός outpost+nod32 (έτρεχαν κ άλλα πολλά από πίσω αλλά αυτά ήταν τα πιο σημαντικά) καθώς κ το ότι το dirt ανέβαζε τρομερά τη θερμοκρασία για την οποία βρήκα λύση. Έτσι το dirt τρέχει ικανοποιητικά σε 1440χ900, όλα τις ρυθμίσεις γραφικών σε max (ultra-high) εκτός από θεατές (medium), antializing (off) κ motion blur (off). Συνεπώς, αδίκησα κατάφορα το παιχνίδι σε ότι αφορά τις απαιτήσεις του σε hardware. Δυστυχώς, σαν gameplay δεν λέει πολλά, ο χειρισμός με το πληκτρολόγιο είναι κακός κ το εμπρόσθιο μέρος του αυτοκινήτου δεν κινείται φυσιολογικά, πιο πολύ "σέρνεται" παρά στρίβει κ επανέρχεται εντελώς αφύσικα στην ευθεία.

Αρκετά ασχολήθηκα, μακάρι όσοι έχουν καλά μηχανήματα να το παίξουν κ να το ευχαριστηθούν.

• Moderators
Δημοσ.

Eιχα αποπειραθει να παιξω -ανεπιτυχως- RBR... Ολο εξω απο την πιστα ημουν... Με τα πολλα καταφερα και το σένιαρα λιγο...

Τωρα που εχω το Dirt (ας οψεται η adsl!), το εβαλα, και εμεινα αναυδος...

Εχουν κανει ΤΡΟΜΕΡΑ ΤΡΟΜΕΡΗ δουλεια σε σχεση με το 2005...

Μονο τo set-up του αμαξιου να δεις το καταλαβανεις...

Επισης, απειρως καλυτερα γραφικα, πολυ περισσοτερα αμαξια (σε σχεση με το 2005), ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ τροπος οδηγησης (μου εχουν λειψει τα αναποδα που εκανα με το 04-2005), πολυ αποτομο στριψιμο σε ορισμενα αμαξια, και πολυ αποτομο φρενο και αλλαγη R-N-1 ταχυτητων... (αμα στουκαρω πιο ευκολα το επαναφερω οδηγωντας παρα πατωντας reset Car)...

Για να το απολαυσεις θες 8800 vga ομως...

Αλλα άπαξ και την εχεις, το παιχνιδάκι ειναι τελειο!

Δημοσ.

Για να το απολαυσεις θες 8800 vga ομως...

Αλλα άπαξ και την εχεις, το παιχνιδάκι ειναι τελειο!

min pezeis me ton pono mas..

den exoun oloi 8800gtx.

me tin 1600xt pezw me 20fps 800x600(0,48 Mpixel), medium, 4AA.

+x2@4800 , 2gb ram@800, Win XP.

parola afta einai playable.

Δημοσ.
takos,

θα ήθελα να δω το dirt σε ps3 κ σε xbox360 για να έχω άποψη. Κάποια παιχνίδια έχουν καλύτερα γραφικά στη μια κονσόλα, κάποια στην άλλη, το χω διαπιστώσει πολλές φορές αυτό. Σε ότι αφορά στην HDtv, τα λεφτά αυτά θα τα δώσω έτσι κ αλλιώς κάποια στιγμή, δεν την παίρνω μόνο για video games. Δεν ξέρω, δεν με βλέπω για άλλο pc για την ώρα.

αντι να δεις τη μουφα το dirt (sorry fans, κι εγω fan ειμαι αλλα η αληθεια να λεγεται), αντε δες καλυτερα το forza2 ή το flatout uc στο 360.

φουλ γραφικα και φουλ εφε εχει στην εκδοση 360 το dirt, αλλα και που ταʼχει... το gameplay ειναι αυστηρα για casuals.

Δημοσ.

Entaksei pisteuw den paizei ikanopoiitika mono me 8800 kai 2900. Egw as poume eimai to sistima tis upografis kai paizw se 1440x900 me ola sto high kai merika sto ultra. Kai eidika otan den exei alla amaksia i pista paizei polu kala..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...