kirileman Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Για "αναβάθμιση" μιλούσα. Υποτίθεται ότι δεν θα αλλάξουμε mobo, κουτιά, δίσκους κλπ. Αλλιώς ένα ολοκαίνουριο pc κοστίζει όσα λέτε κ παραπάνω. Πάντως, την καινούρια μητρική μάλλον δεν τη γλυτώνει κανείς, εκτός κ αν αγόρασε το pc του πριν 4-5 μήνες, οπότε το ποσό μεγαλώνει αλλά κ η ίδια η αλλαγή όλων των παραπάνω υποσυστημάτων ως γεγονός μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημε εξ'αιτίας ενός παιχνιδιού είναι κωμικοτραγική!
liopyr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Nαι, επίσης ξεχάσατε γραφείο, καρέκλα που γίνεται ξαπλώστρα, mouse pad, και άμα το θες τέλειο, projectora να το πετάς στον τοίχο του δωματίου σου, και άμα είναι μικρός ο τοίχος πας για νέο σπίτι κλπ. Καταραμένη codemasters, τώρα βρήκες που έχουν ανέβει και ενοίκια ... Χαλαρώστε λίγο ρε παιδιά, εμένα μου παίζει μια χαρά το παιχνίδι, το τερμάτισα πρόσφατα, και έχω αρχίσει online... @kirileman ύποπτο μου φαίνεται πάντως ότι δεν στο τρέχει το pc σου, μήπως έχεις αφήσει να τρέχουν παπάδες στο background? To έχω δοκιμάσει και σε πολύ κατώτερο σύστημα από το δικό σου, και ήταν playable...
JRIXM8 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Έχω το Dirt αυθεντικό και στο Career mode σε κάποιους από τους αγώνες, όταν βρίσκομαι περίπου στο μέσο της πίστας κολλάει το παιχνίδι. Το έκανα εγκατάσταση δύο φορές, έχω όλους τους τελευταίους drivers αλλά πάλι τα ίδια. Το σύστημα μου είναι: PSU: Enermax Liberty 450W MOBO: Gigabyte 965p-s3 CPU: Intel core2duo 4300 RAM: Supertalent 2X512MB 800Mhz GPU: Evga 8600GTS 256MB Υ.Γ. Με τους τελευταίους drivers της κάρτας γραφικών (158.22) και στα Call of Duty 2 και Test Drive Unlimmited εμφανίζονται σπασμένα τα γραφικά.
liopyr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Έχω το Dirt αυθεντικό και στο Career mode σε κάποιους από τους αγώνες, όταν βρίσκομαι περίπου στο μέσο της πίστας κολλάει το παιχνίδι. Το έκανα εγκατάσταση δύο φορές, έχω όλους τους τελευταίους drivers αλλά πάλι τα ίδια. Το σύστημα μου είναι: PSU: Enermax Liberty 450W MOBO: Gigabyte 965p-s3 CPU: Intel core2duo 4300 RAM: Supertalent 2X512MB 800Mhz GPU: Evga 8600GTS 256MB Υ.Γ. Με τους τελευταίους drivers της κάρτας γραφικών (158.22) και στα Call of Duty 2 και Test Drive Unlimmited εμφανίζονται σπασμένα τα γραφικά. Έχεις τσεκάρει καθόλου θερμοκρασίες στην κάρτα σου?
takos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 file kirileman, afou to pezeis sto laptop, dokiase na kliseis ton explorer k alla programata, meta kanto run to dirt meso tou task manager. einai aparadekto to paptop sou na min pezi to dirt. an exoume ip'opsin oti sto 3dmarks2k6 bgazi :5700 to parakatw mixanima bgazi katw apo 3.ooo points sto 3dmarks2006. to idio pexnidi me AMD X2@4800 2GByte Ram@800 Ati 1600xt 256mbyte pai poli kala se 800*600 4AA & 4AF medium detail. otan lew kala enow 20-25 FPs.
JRIXM8 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Έχεις τσεκάρει καθόλου θερμοκρασίες στην κάρτα σου? Ναι είναι σε νορμάλ επίπεδα. Μέχρι 65 oC σε full load.
kirileman Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 takos ασχολήθηκα ξανά με το παιχνίδι μετά την πρώτη απογοήτευση. Απενεργοποίησα ότι μπορούσα (απο firewall κ antivirus μέχρι diskeeper κ.α) κ έβαλα τις ρυθμίσεις εικόνας σε 1440χ900 ολα max χωρίς antializing, vsync κ με τις σκιές στο medium. Πήγαινε αρκετά καλά θα έλεγα στις πίστες που δεν υπήρχαν άλλα αυτοκίνητα (ή το πολύ 1) ενώ με περισσότερα οχήματα δυσκολεύεται. Δεν ξέρω τι έφταιγε ακριβώς στην πρώτη μου προσπάθεια. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, πάντως, τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά όσο πίστεψα στην αρχή! Σε 800χ600 τα frames είναι πολύ καλά, χάνει σε ποιότητα εικόνας όμως αρκετά, οπότε θα αφήσω την 1440 κ θα μειώσω ίσως κάποιες άλλες παραμέτρους γραφικών.
S2Katana Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 file kirileman,afou to pezeis sto laptop, dokiase na kliseis ton explorer k alla programata, meta kanto run to dirt meso tou task manager. einai aparadekto to paptop sou na min pezi to dirt. an exoume ip'opsin oti sto 3dmarks2k6 bgazi :5700 to parakatw mixanima bgazi katw apo 3.ooo points sto 3dmarks2006. to idio pexnidi me AMD X2@4800 2GByte Ram@800 Ati 1600xt 256mbyte pai poli kala se 800*600 4AA & 4AF medium detail. otan lew kala enow 20-25 FPs. Οντως, ειναι πολυ δυνατο λαπτοπ.Κατι δεν παει καλα.
frou-frou Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Ότι και να είναι ρε παιδιά laptop είναι. Τα laptop δεν είναι για πολύ απαιτητικά games. Kαι δεν υπάρχουν σοβαροί gamers που να αγοράζουν laptop για να παίξουν κάποιο καλό game. Mην τρελλαθούμε τελείως. Σαν παράδειγμα σας λέω ότι το Αlienware του Κirileman έχει 7900 sli και βγάζει μόνο 5700 στο 3dmark 2006, ενώ σε desktop υπολογιστή με 7900 sli βγάζεις 7500-8000. Μόνο αυτό φτάνει για να σας πείσει για τις χαμηλότερες επιδόσεις. + πολλοί άλλοι περιορισμοί των laptop.
kirileman Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Έχει μάπα επεξεργαστή frou-frou. Τι περιμένεις; Γύρω στους 730 πόντους στο σχετικό τεστ, δεν θυμάμαι καλά (έναντι 3000+ ενός core 2 duo). Τεσπα. Μέχρι στιγμής εκτός απο το dirt παίζω τα πάντα σε max γραφικά αλλά το θέμα μας είναι το dirt το ίδιο. Ότι κ να λέμε, είναι υπερβολικά βαρύ!!!
takos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Έχει μάπα επεξεργαστή frou-frou. Τι περιμένεις; Γύρω στους 730 πόντους στο σχετικό τεστ, δεν θυμάμαι καλά (έναντι 3000+ ενός core 2 duo). Τεσπα. Μέχρι στιγμής εκτός απο το dirt παίζω τα πάντα σε max γραφικά αλλά το θέμα μας είναι το dirt το ίδιο. Ότι κ να λέμε, είναι υπερβολικά βαρύ!!! Xm, i Cpu sou fenete na exi tin apodosi enos aplou monopirinou. dld ton athlon xp2400@2000mhz sto cputest apo to bench 3dmarks:-D. Oso gia max k ultra grafika, 8a sou protina na kaneis perikopes.... Na fantasteis i ATI HD2900xt den ta kataferni se ultra setting, sernete me 9fps, sta high omos pai me 40fps, gia to DIRt milame panta. Akoma k Crysis mboreis na pekseis ikanopiitika. sto Pc'aki sou, se dx9 mode:mrgreen:. etsi 8a olo ton elef8ero xrono na apofasiseis an 8es na metabeis se polipirini CPU, k kali GPU, dioti 8a ginoun arketa price cut se olla ta idi tou hardware.
kirileman Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 takos, έπαιξα πριν λίγο κάποιες πίστες. Από ταχύτητα αρκετά καλά με τις ρυθμίσεις που έγραψα, πάνω από 25 fr/sec σε ανάλυση 1440 με τις ρυθμίσεις που έγραψα πριν. Aπλά μείωσα λίγο τους θεατές κ έβγαλα το motion blur. 9 fr/sec δεν είδα σε καμία περίπτωση. Οι πρώτες εντυπώσεις μου από την οδηγική συμπεριφορά είναι ανάμεικτες. Κάποια στοιχεία μου άρεσαν, τηρουμένων των αναλογιών, κ κάποια άλλα όχι, όπως η ηλίθια πλαγιολίσθηση που διακόπτεται πολύ εύκολα, η ακρίβεια του τιμονιού σε χώμα όταν πας δεξιά-αριστερά που ενώ περιμένω να χάσω τον έλεγχο το όχημα συνεχίζει κανονικά στην ευθεία κ άλλα τέτοια χαζά. offtopic Όσο για το λαπτοπάκι, βλέπω πως την παλεύει ακόμα, περιμένω κ το crysis που φυσικά θα το παίξω σε dx9 αφού έτσι κ αλλιώς δεν βάζω vista για την ώρα. Η cpu αγγίζει με το ζόρι τα 900 στο 3dmark06. Θα μπορούσα να πάρω οποιοδήποτε μηχάνημα αύριο το πρωί αλλά τώρα πια δεν το κάνω για παιχνίδια . Προτιμώ να τα δώσω για μια καλή hdtv κ ένα ps3.
bluesattack Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 να ρωτησω κατι ψιλοασχετο ? παιζεις online ?exei servers klp ?εχει κοσμο ? δε με νοιαζουν τα γραφικα κλπ...θελω να παιζω καμια ωριτσα online με αλλους .Δεν εχω εμπειρια απο racing ...εβαλα 3 -4 παιχνιδακια σχετικα μια μερα και το μονο που μου αρεσε ηταν το need for speed...einai kati antistoixo ?δεν μιλαω για ρεαλισμο κινηση κλπ κλπ μιλαω για στυλ παιχνιδιου...Αλλα βασικα με ενδιαφερει να μπορω να συνδεομαι ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ με αλλους και να παιζω ONLINE
Voodooman Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Το πιο ωραίο με το παιχνίδι το είδατε; http://209.85.135.104/search?q=cache:KAblBcodinQJ:community.codemasters.com/forum/showthread.php%3Ft%3D195936+Colin+Mc+rae+Dirt+corrupted+files&hl=el&ct=clnk&cd=6&gl=gr&client=firefox-a Για όποιον βαριέται να διαβάζει, στο thread αυτό συζητούν το θέμα που έθιξα και εγώ, ότι δηλαδή τα saced games μου είναι corrupted. Ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί το παιχνίδι απαιτεί να έχεις σύνδεση στο internet για να παίξεις. και εγώ στο "δυνατό" PC μου δεν έχω. Όπως λένε στο thread, αυτό συμβαίνει γιατί τα στοιχεία που μαζεύει το παιχνίδι τα προμηθεύει σε διαφημιστικές εταιρίες, ώστε να ξέρουν πόσοι βλέπουν τις διαφημίσεις τους. Αν δεν έχεις σύνδεση, δεν μπορούν να πάρουν τα στοιχεία που θέλουν και έτσι δεν σε αφήνουν να παίξεις!!! Η codemasters είναι σε πολύ καλό δρόμο να γίνει η τρίτη πιο μισητή εταιρία που ξέρω πίσω από την microsoft και την ubisoft...
takos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 ...offtopic Όσο για το λαπτοπάκι, βλέπω πως την παλεύει ακόμα, περιμένω κ το crysis που φυσικά θα το παίξω σε dx9 αφού έτσι κ αλλιώς δεν βάζω vista για την ώρα. Η cpu αγγίζει με το ζόρι τα 900 στο 3dmark06. Θα μπορούσα να πάρω οποιοδήποτε μηχάνημα αύριο το πρωί αλλά τώρα πια δεν το κάνω για παιχνίδια Προτιμώ να τα δώσω για μια καλή hdtv κ ένα ps3. to dirt exi periergo xirismo se kapia car's, kapia einai problepsima kapia oxi, ta perisotera einai mi provlepsima. Den lei na baleis Σvista giati xriazonte poloi poloi drivers gia ta periferiaka sou. ase pou peftoun k oi epidoseis tou laptop. I MicroSoft evale ta Vista se kenouria pc/laptop upoxreotika gia na min gini rezili apo to 8ema polewn(logo tis piratias).... den simeni pos ta vista einai k kalitera, pros to paron vevea. OI kales hdtv exou 1800eurw+ Full-hd 1080p(1920x1080) 46"+ to ps3 den exi kalitera grafika apo to dx9 to ida apo konta tsamba ta 600eurw :-x... Anti8etos to Xbox exi kalitera grafika me to r600 ensomatomeno.:-P egw 8a eperna pc k pali pc:-D, me oso to dinaton megaliteri o8oni 20"+, ena varvato pirgo 800eurw+ apo olla mesa, oliko sinolo 1300-1500eurw. auto einai sta melontika mou sxedia....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.