Προς το περιεχόμενο

Colin McRae: DIRT

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα 30fps θα ειναι αλλα με motion blur....

Δεν με χαλαει ιδιαιτερα αν κρινω τα αποτελεσματα σε PGR3-Motorstorm....

Παντως εγω δεν εχω μεγαλη εμπιστοσυνη στους Codemasters

• Απαντ. 852
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Colin McRae: Dirt: Trailer Marketplace

http://www.xboxyde.com/stream_3662_en.html

Codemasters unveils the first gameplay trailer of Colin McRae: Dirt on the 360 Marketplace. The game is several months from its June release but it already looks quite good, if not as spectacular as some of the screenshots.

Update: Fixed version with better sound sync (but not perfect) online. A proper 720p version will be online tonight.

Δημοσ.

Εκπληκτικο το πρωτο gameplay footage...

Τα καλυτερα γραφικα με διαφορα που εχω δει σε off-road racing παιχνιδι!

Ελπιζω να μην ειναι μονο γραφικα ομως το παιχνιδι... :-?

Δημοσ.

επειδη το βιντεακι ειναι απο 360,ισως οι pc users να εχουν καλυτερο οπτικο αποτελεσμα απο αυτο του 360(ε που θαχουν)

Δημοσ.

Να πως φαίνονται τα in-game graphics,κάνουν μπαμ ;). Για άλλη μια φορά οι στίλοι της ΔΕΗ δεν πέφτουν όσο και να χτυπήσεις πάνω τους και παρατηρήστε ότι οι καπνοί δεν είναι τόσο "πλούσιοι" όσο φαινόταν στα screenies. Παρόλα αυτά είναι πολύ ωραίο........αλλά περίμενα και περισσότερα,oh well

PS: Την μόνη διαφορά που μπορεί να δει ένας PC user θα είναι στο framerate και μόνο. Είμαι σίγουρος ότι η Codemasters δεν πρόκειται να διαφοροποιήσει τα γραφικά των Χ360-PS3-PC εκδόσεων

Δημοσ.

Παιδια τωρα που ειδα το trailer και σε υψηλη αναλυση πραγματικα σε μερικα σημεια μου φαινεται οτι ειναι πολυ ωραια τα γραφικα για να ειναι αληθινα...!

Μερικα screens που εβγαλα απο το HD trailer, sorry για την ποιοτητα.

picture1ir3.th.png picture2fb4.th.png picture3cl4.th.png picture4ao2.th.png

picture5km3.th.png picture6ln4.th.png picture7xm2.th.png picture8je9.th.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...