Voodooman Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 OTan ginetai install to game sou zitaei na dilwseis folder gia ta save. Exeis epile3ei fakelo? Mipws ton esbises katala8os kapoia stigmi? Δεν τον έσβησα βέβαια, αλλά δεν θυμάμαι και να με ρώτησε ποτέ. Άντε, ας κάνω έναν κόπο να το ξαναεγκαταστήσω. Αν και τα ψωμιά του λίγα τα κόβω, πολύ απότομο με πληκτρολόγιο, πολύ απότομο και με τιμόνι ή gamepad, γενικά ένας χειρισμός τραγικός. Είχα πει ότι ούτε θα το νοικιάσω, αλλά δεν άντεξα στον πειρασμό όταν το είδα εκεί να με φωνάζει! Αν και οφείλω να ομολογήσω ότι με το patch οι επιδόσεις διορθώθηκαν αρκετά σε σχέση με το demo. Αλλά και πάλι δεν βλέπω καμμία επιλογή για HDR off. Και ρε παιδιά, αφού η κάρτα και oi drivers μου δεν υποστηρίζουν ταυτόχρονα HDR και FSAA, τότε γιατί μου δίνει επιλογή για multisampling; Περίεργα πράματα...
liopyr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Έχω ψιλολιώσει καμμιά 10ριά ωρίτσες... Καιρό είχα να το κάνω.. Το γραφικό αποτέλεσμα μοναδικό, μετά το patch, ακόμα και στις πιο ''ζόρικες'' πίστες, δύσκολα πέφτω κάτω από 30 fps, ενώ στις πιο ελαφριές βλέπω και 50fps (παράδοξο, για το συγκεκριμένο παιχνίδι)... Ο χειρισμός του, ενώ στην αρχή με ψιλοενόχλησε, όταν τον συνήθισα, μπορω να πω πως μου άρεσε κιόλας, αν και μη ρεαλιστικός, σίγουρα διασκεδαστικός, ειδικά σε κάτι αναβάσεις στα pikes peak..! (Παίζω με joypad ps2 με usb adaptor, δεν ξέρω για τιμόνι)...
gbak Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 βγηκε και fix μορτες....βγαλτε τους δαιμονες! παντως οτι και οτι και να λετε για το game εγω το εβο το χω λιωσειιι
S2Katana Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Kατ'εμε μονο με joypad ειναι διασκεδαστικο, οπως λεει ο φιλος liopyr.
@byZo Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Εγώ πάντως έχω ένα, απλό, τιμόνι logitech και το παιχνίδι δουλευει άψογα. Δεν τα πολυκαταφέρνω στα driving simulations και τα πολύ Arcade μου την σπάνε. Το Dirt είναι κάπου ανάμεσα και το γουστάρω πολύ!!!
frou-frou Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Τελικά σαν παιχνίδι μετράει πολύ για τα ξένα game sites μέχρι στιγμής. Άδικα το κατακρίναμε πολύ γρήγορα. Πηγή Gamerankings. http://www.gamerankings.com/htmlpages2/933159.asp Απλά από θέμα απαιτήσεων ζητάει ένα τέρας για να το χαρείς. Και δεν νομίζω να του δίνουν βαθμολογίες υψηλές για καλύτερες πωλήσεις, δηλ κόλπο marketing. Το παιχνιδάκι όντως αξίζει.
ThrowDOWN Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 den eipame oti den aksizei to antitheto poly prosegmeno apla to thema einai oti oi apaithseis ksefigane kai mou fenete nwris na zitane tis high end kartes gia na paiksei aksioprepws.
frou-frou Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Nαι αλλά σε ανταμείβει με τα γραφικά του. Έχει καλύτερα γραφικά και frame rate από xbox360 και δεν κολλάει άν έχεις ισάξιο ή και καλύτερο Pc με τα δικά μας. Μην ξεχνάμε ότι τα port του xbox360 που θα βγαίνουν για Pc θα έχουν όλα πολύ υψηλές απαιτήσεις, όπως πχ και το lost planet. Το xbox360 έχει cpu με triple core επεξεργαστή και κάρτα γραφικών με 512ΜΒ μνήμη, και άλλα πολλά hardware καλούδια. Μην περιμένουμε να παίζουνε ικανοποιητικά σε παλαιότερα Pc. Είναι απολύτως λογικό.
Galis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 τουλαχιστον ας σταθεροποιηθουν εκει οι απαιτησεις γιατι εχουν παρει την αγουσα μετα τα μαμοvista και δεν συμαζευονται
ThrowDOWN Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 mias kai eipame lost planet pou einai re paidia o theios mas ksexase apo anipsia mou fenete
john2gr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Σήμερα μάλλον θα πάω να το αγοράσω το Lost Planet εγώ. Όσο για το Dirt,χθες το είδα σε Χ360. Εξαιτίας του παραχρησιμοποιημένου motion blur δεν παρατηρείται η απουσία του AF ενώ πρέπει να χρησιμοποιείται και 2xFSAA (είδα μερικά jaggies στο κάρο αλλά δεν ήταν κάτι για το οποίο θα παραπονεθεί κανείς). Το framerate στα menus ήταν τραγικό (προφανώς το 30fps cap των menus θα φταίει). In-Game τώρα,με ένα αμάξι πηγαίνει καλούτσικα,δεν είναι όμως εντελώς smooth η κίνηση. Overall προτιμώ την PC έκδοση,καλύτερο AA,λίγο υψηλότερη ανάλυση (1280x960 versus 1280x720) και πολύ καλύτερο framerate (ειδικά όταν είναι πολλά αυτοκίνητα που τα fps της Χ360 έκδοσης πέφτουν δραματικά,το high-end PC προσφέρει μέχρι και 100% καλύτερες επιδόσεις. Δηλαδή όταν πιάνει τα 20fps η Χ360 έκδοση στα πολλά αυτοκίνητα το high-end PC πιάνει τα 40fps).
Wolfidis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Σήμερα μάλλον θα πάω να το αγοράσω το Lost Planet εγώ. Όσο για το Dirt,χθες το είδα σε Χ360. Εξαιτίας του παραχρησιμοποιημένου motion blur δεν παρατηρείται η απουσία του AF ενώ πρέπει να χρησιμοποιείται και 2xFSAA (είδα μερικά jaggies στο κάρο αλλά δεν ήταν κάτι για το οποίο θα παραπονεθεί κανείς). Το framerate στα menus ήταν τραγικό (προφανώς το 30fps cap των menus θα φταίει). In-Game τώρα,με ένα αμάξι πηγαίνει καλούτσικα,δεν είναι όμως εντελώς smooth η κίνηση. Overall προτιμώ την PC έκδοση,καλύτερο AA,λίγο υψηλότερη ανάλυση (1280x960 versus 1280x720) και πολύ καλύτερο framerate (ειδικά όταν είναι πολλά αυτοκίνητα που τα fps της Χ360 έκδοσης πέφτουν δραματικά,το high-end PC προσφέρει μέχρι και 100% καλύτερες επιδόσεις. Δηλαδή όταν πιάνει τα 20fps η Χ360 έκδοση στα πολλά αυτοκίνητα το high-end PC πιάνει τα 40fps). Epeidi elaxistoi exoun tin dinatotita na paizoun se PC me 100% magaliteres epidosiseis apo to 360, egw psifizw xbox kai as min "ftanei" ta high end mixanimata!!!
Shocker Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Να σας ρωτησω κάτι? Παίζει σε Xp? Καλα,καλα μην βαρατε...
john2gr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Epeidi elaxistoi exoun tin dinatotita na paizoun se PC me 100% magaliteres epidosiseis apo to 360, egw psifizw xbox kai as min "ftanei" ta high end mixanimata!!! Συμφωνώ,δεν το διατύπωσα σωστά . Όποιος έχει high-end PC τότε καλύτερα να πάρει την PC έκδοση,οι υπόλοιποι το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι πάνε στην Χ360 έκδοση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.