Προς το περιεχόμενο

Colin McRae: DIRT

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι μπορείς, γιατί και εγώ αυτό έχω. Είναι λίγο περίεργο το θέμα ρύθμισης μόνο.

Σε ευχαριστώ....τελικά κατάφερα να το ρυθμίσω και δουλεύει μια χαρά....

:razz:

• Απαντ. 852
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης (για όσους παίζουν με πληκτρολόγιο). Σε στροφή πατήστε το φρένο και θαυμάστε το αμάξι που πηγαίνει ευθεία και δεν στρίβει καθόλου. Τώρα πατήστε μαζί το γκάζι και το φρένο και voila,το αυτοκίνητο μειώνει ταχύτητα και στρίβει. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ εύγε ρε Codemasters με τα θεϊκά σου,ούτε ένα γ@μημένο φίλτρο δεν έβαλε στα κουμπιά του πληκτρολογίου.

Επίσης όσοι έχετε τιμονιέρα ΞΕΧΑΣΤΕ τις εξωτερικές κάμερες καθώς υπάρχει καθυστέρηση στις κινήσεις. Μόνο με την εσωτερική κάμερα δεν παρατηρείται καθυστέρηση στο τιμόνι. Κλάφτα Χαράλαμπε λέμε :P

Eχω ''αγορασει'' χωραφια με το τιμονι...

Παντως με gamepad ομολογω πως περναω καλα.

Δημοσ.

Ο θείος Rel....d εφερε και την δικιά του έκδοση με ΝοCD fixaki για οσους δεν θέλουν να φθείρουν τα ορίτζιναλ δισκάκια τους.... :P

Δημοσ.
Για όσους είχαν πρόβλημα στο να τρέξουν το backup τους ήρθε επιτέλους και ο θείος Reloaded.

Σε πρόλαβα πριν 5 ώρες περίπου. ;)

Δημοσ.

Ρε παιδιά, δεν μου σώζει το profile. 'Η μάλλον μου το σώζει, αλλά όταν βγαίνω από το παιχνίδι, ξαναμπαίνω και πάει να φορτώσει το profile μου, μου λέει "profile data corrupted". Το ίδιο ακριβώς μου έκανε και στο demo και δεν έδινα σημασία, αλλά στο παιχνίδι είναι καταστροφικό.

Το παιχνίδι είναι πρωτότυπο.

Δημοσ.

Έχει ψάξει κάποιος αρκετά τις ρυθμίσεις γραφικών για να δούμε ποιές είναι που έχουν μεγάλη σημασία στην απόδοση; Θέλω περισσότερα fps, το θέμα είναι πώς θα τα πάρω...

Δημοσ.
Ρε παιδιά, δεν μου σώζει το profile. 'Η μάλλον μου το σώζει, αλλά όταν βγαίνω από το παιχνίδι, ξαναμπαίνω και πάει να φορτώσει το profile μου, μου λέει "profile data corrupted". Το ίδιο ακριβώς μου έκανε και στο demo και δεν έδινα σημασία, αλλά στο παιχνίδι είναι καταστροφικό.

Το παιχνίδι είναι πρωτότυπο.

OTan ginetai install to game sou zitaei na dilwseis folder gia ta save. Exeis epile3ei fakelo? Mipws ton esbises katala8os kapoia stigmi?

Δημοσ.
Έχει ψάξει κάποιος αρκετά τις ρυθμίσεις γραφικών για να δούμε ποιές είναι που έχουν μεγάλη σημασία στην απόδοση; Θέλω περισσότερα fps, το θέμα είναι πώς θα τα πάρω...

Αρκετά μεγάλη διαφορά σε fps θα δεις αν μειώσεις τα shadows και τα reflections. Σε τι ανάλυση το τρέχεις και πόσα fps έχεις;

Δημοσ.
Για όσους είχαν πρόβλημα στο να τρέξουν το backup τους ήρθε επιτέλους και ο θείος Reloaded.

nai alla ksereis giati argise toso o theios reloaded? giati perimene kai to patch 1.1 :P

(klasika pragmata opos chaos theory)

Δημοσ.

Στα 1024x768 με τα γραφικά στα medium, wind effects off, blur off, multisampling 2x (αλήθεια, αυτό τί είναι; Έχει σχέση με antialising); To framerate με αυτές τις ρυθμίσεις κυμαίνεται στα 30-40fps.

Με το μηχάνημα της υπογραφής. Αλήθεια, το tweak που αφαιρεί το HDR πού το βρίσκω;

Δημοσ.

multisampling = antialiasing

Βασικά με το Cordless Rumplepad 2 που προσπαθώ να παίξω ο χειρισμός είναι ΠΟΛΥ απότομος [aka εμπρός καλή μου βάρκα :P]και δεν έχω βρει κάποια ρύθμιση για το steering sensitivity :s

Material Defender 1032

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...