nk_surfer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 ...καλά κανένας δεν ξέρει να μου πει αν μπορώ τελικά να παίξω με το Cordless Rumblepad 2 :? Ναι μπορείς, γιατί και εγώ αυτό έχω. Είναι λίγο περίεργο το θέμα ρύθμισης μόνο.
tarrasque Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 εγώ με το cordless rumblepad 2 πήγα στο options/controls/customize και σε κάθε κίνηση έκανα assign το κουμπί που ήθελα. παρόλο όμως που χρησιμοποιήσα το analog για τα turn left/right μέσα στο παιχνίδι δούλευε μόνο το d-pad για να στρίβω. δεν έχω καταφέρει δηλαδή ακόμα να στρίβω με αναλογικό τρόπο αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας το πει. κατά τα άλλα το παιχνίδι μου άφησε καλή εντύπωση overall παρότι είναι πολύ βαρύ. θέλω να ξεκλειδώσω κανα πιο σοβαρό όχημα για να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη. ps. το έπαιξα απευθείας με το patch 1.1
sa3rdna Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 τι joypad έχεις? σε εμένα το κάνει αυτό όποτε αποθηκεύω μια ρύθμιση,(όποια και να είναι αυτή), και μετά πρέπει να τα ξαναφτιάξω... φρόντισε αφού τα ρυθμίσεις, να μην αποθηκεύσεις κάποια άλλη ρύθμιση, π.χ τα γραφικά ή τον ήχο...ρυθμισέ τα και πήγαινε να παίξεις απ'ευθείας... thanks φίλε, βασικά έχω 2 joypad ένα microsoft κι ένα thrustmaster. κατάφερα τελικά να παίξω αλλά μόνο με το microsoft. πιστεύω πάντως πως δεν έχουμε ξαναδεί τόσο άθλιο παιχνίδι στο θέμα αυτό.
liopyr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 online κατάφερε κανένας να παίξει??? εγώ δεν βλέπω φως...
S2Katana Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 thanks φίλε, βασικά έχω 2 joypad ένα microsoft κι ένα thrustmaster. κατάφερα τελικά να παίξω αλλά μόνο με το microsoft. πιστεύω πάντως πως δεν έχουμε ξαναδεί τόσο άθλιο παιχνίδι στο θέμα αυτό. +1.Επισης ειναι σπασιμο νευρων η ρυθμιση των χειρισμων.
john2gr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 X360 vs PC Shadow Quality PC X360 (from HD video)
21century Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Φοβερες εικονες παιδια, εφοσον το παιχνιδι κανει και για υπολογιστες πειτε μου αν δουλευει καλυτερα μαζι με το rfactor...
tarrasque Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 ρυθμίστηκε και το gamepad μου και όλα καλά. το παιχνίδι είναι πολύ εθιστικό, μου θύμισε κόλλημα με sega rally! (χωρίς τόσο μεγάλα slides βέβαια) με την 8800gts και 24αρι κατέληξα να παίζω στα 1280*1024 aa 4x και τα υπόλοιπα στα high
nick#18 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 ego to peira kai tsampa ta 9 euro einai mlkia entelos to game gia emena
frou-frou Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Για όσους είχαν πρόβλημα στο να τρέξουν το backup τους ήρθε επιτέλους και ο θείος Reloaded.
S2Katana Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Λοιπον, επανερχομαι στο προβλημα του ηχου του μοτερ που ειχα.Εμφανιζεται μονο στην εξωτερικη κοντινη καμερα του αυτοκινητου, αρα προκειται περι bug στο δικο μου pc και οχι για αδυναμια hardware που νομιζα.
frou-frou Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Πολύ εθιστικό παιχνιδάκι μου βγήκε. Με προκάλεσε να τους κερδίσω όλους. Kόλλημα.
john2gr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης (για όσους παίζουν με πληκτρολόγιο). Σε στροφή πατήστε το φρένο και θαυμάστε το αμάξι που πηγαίνει ευθεία και δεν στρίβει καθόλου. Τώρα πατήστε μαζί το γκάζι και το φρένο και voila,το αυτοκίνητο μειώνει ταχύτητα και στρίβει. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ εύγε ρε Codemasters με τα θεϊκά σου,ούτε ένα γ@μημένο φίλτρο δεν έβαλε στα κουμπιά του πληκτρολογίου. Επίσης όσοι έχετε τιμονιέρα ΞΕΧΑΣΤΕ τις εξωτερικές κάμερες καθώς υπάρχει καθυστέρηση στις κινήσεις. Μόνο με την εσωτερική κάμερα δεν παρατηρείται καθυστέρηση στο τιμόνι. Κλάφτα Χαράλαμπε λέμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.