planetman Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Κι εγώ δεν μπορώ να το βάλω λόγω του protection...
nasos13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 μηπως πρεπει να διορθωσω το ?? κριμα παντως! ειναι το πρωτο παιχνιδι που αγοραζω κ δεν μπορω να το παιξω:evil::evil:
S2Katana Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Upgrade μου φαίνεται. Κάτι σε πιό γρήγορο dual core επεξεργαστή και ddr2 ταχύτερη μνήμη. Επίσης και κάρτα γραφικών, στο dirt οι 8800 δείχνουν τα δόντια τους.Όλα αυτά αν θές να το απολαμβάνεις σε υψηλές αναλύσεις και full ρυθμίσεις. Αλλά και με το σύστημα που έχεις με κάποιους περιορισμούς το τρέχεις τέλεια. Δυστυχώς οι απαιτήσεις του game είναι τεράστιες. Πιστευω για αρχη πως φταιει η παλαιολιθικη καρτα ηχου μου.Μια Creative Live 7.1 ειναι...:-?
Vagos_46 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Υποτίθεται ότι οι συζητήσεις πειρατικού περιεχομένου απαγορεύονται στο forum...
liopyr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Υποτίθεται ότι οι συζητήσεις πειρατικού περιεχομένου απαγορεύονται στο forum... εδώ υπάρχει ολόκληρη ενότητα για να βλέπεις filmnet, το παιχνίδι είναι το πρόβλημα? Εκτός αυτού δεν αναφέρθηκα πουθενα σε κάποιο torrent warez κλπ., αν και το θέμα μου παραδέχομαι ότι μπορεί να μπει στην ευρεία ενοια της πειρατείας... :?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 εδώ υπάρχει ολόκληρη ενότητα για να βλέπεις filmnet, το παιχνίδι είναι το πρόβλημα? Εκτός αυτού δεν αναφέρθηκα πουθενα σε κάποιο torrent warez κλπ., αν και το θέμα μου παραδέχομαι ότι μπορεί να μπει στην ευρεία ενοια της πειρατείας... :? Μάλλον τα μπερδεύεις: άλλο το Filmnet και άλλο ο βήμα-βήμα οδηγός για να παίξεις αντιγραμμένο ένα παιχνίδι. Άσε που δεν υπάρχει "ολόκληρη ενότητα", μάλλον άλλο forum διαβάζεις. Ας το αφήσουμε εδώ.
sa3rdna Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 ρε παιδιά πως σκ@τά ρυθμίζονται τα joypad? ενώ τα ρυθμίζω σωστά μετά στο παιχνίδι δεν ανταποκρίνονται. δώστε τα φώτα σας γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα.
john2gr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 In that case τότε θα πρέπει να πάψετε μερικοί να μιλάτε για Θείους όταν δεν θέλετε να μιλούν άλλοι για τα πειρατικά,έτσι;
liopyr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Μάλλον τα μπερδεύεις: άλλο το Filmnet και άλλο ο βήμα-βήμα οδηγός για να παίξεις αντιγραμμένο ένα παιχνίδι. Άσε που δεν υπάρχει "ολόκληρη ενότητα", μάλλον άλλο forum διαβάζεις.Ας το αφήσουμε εδώ. sorry που το συνεχίζω, αλλά με πνίγει το δίκιο.... ενότητα όχι, λάθος μου, αλλά post με 365 reply, δεν είναι και λίγο... http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=10646&highlight=filmnet+decoder&page=25 Χωρίς να θέλω να το παίξω ηθικός, νόμιμος, επικριτής κλπ. κάθε άλλο, αν θέλουμε να είμαστε ''νόμιμοι'' , (το αν ειναι άλλη κουβέντα, εγώ θεωρώ την πειρατεία στην ευρεία εννοιά της φυσιολογική αντίδραση και αποδέχομαι την ''παρανομία'' μου, έστω και ανώνυμα), καλό είναι να διαγραφεί και ολόκληρο το post που αναφέρει ξεκάθαρα πως να αποκωδικοποιήσει κάποιος συνδρομητικά κανάλια με προγραμματάκια τύπου cablecrypt, ccdxp32 κλπ., τα οποία είναι τουλάχιστον υποκριτικό να τα θεωρούμε ότι εξυπηρετούν εκπαιδευτικούς σκοπούς, και να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας... Ναι διαβάζω πολλά forum, και θεωρώ πως αυτό είναι από τα καλύτερα ελληνικά που υπάρχουν,αλλά δόξα τω <<Μαρξ>>, η μνήμη μου είναι επαρκής ώστε να μην τα μπερδεύω μεταξύ τους... και πάλι sorry για το off topic, και αν το ύφος μου δείχνει λίγο επιθετικό, δεν είναι!!!
liopyr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 ρε παιδιά πως σκ@τά ρυθμίζονται τα joypad? ενώ τα ρυθμίζω σωστά μετά στο παιχνίδι δεν ανταποκρίνονται. δώστε τα φώτα σας γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα. τι joypad έχεις? σε εμένα το κάνει αυτό όποτε αποθηκεύω μια ρύθμιση,(όποια και να είναι αυτή), και μετά πρέπει να τα ξαναφτιάξω... φρόντισε αφού τα ρυθμίσεις, να μην αποθηκεύσεις κάποια άλλη ρύθμιση, π.χ τα γραφικά ή τον ήχο... ρυθμισέ τα και πήγαινε να παίξεις απ'ευθείας...
S2Katana Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 τι joypad έχεις? σε εμένα το κάνει αυτό όποτε αποθηκεύω μια ρύθμιση,(όποια και να είναι αυτή), και μετά πρέπει να τα ξαναφτιάξω... φρόντισε αφού τα ρυθμίσεις, να μην αποθηκεύσεις κάποια άλλη ρύθμιση, π.χ τα γραφικά ή τον ήχο...ρυθμισέ τα και πήγαινε να παίξεις απ'ευθείας... Σωστο.Και εμενα μονο ετσι δουλεψε το joypad.
trelofanis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 αγορασα το dirt καινουριο και δεν μπορω να κανταλαβω αν παιζει με joystick.εχω ενα saitec..μπορω να οδηγησω μαυτο?
stefnic2 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση....joypad απο που στο καλό το επιλέγω???? (Cordless Rumblepad 2) ...καλά κανένας δεν ξέρει να μου πει αν μπορώ τελικά να παίξω με το Cordless Rumblepad 2 :?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.